- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.970
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.061
Ben de çok hastayım. Hiç böyle olmadım. Teste gitmeye dermanım yok .gidip önce rapor almayı denicem .sonra gidip test veririm .Sonunda Covid’liler mecrasına bende katıldım ..
Dün gece 11 sularında test verdim , sabah sonucumun pozitif olduğunu gördüm ve bugün 2. Günümmüş , hoşşş saat 01:48 artık 3. Günün girişindeyim … Ne ara bu kadar günü geçirdim bilemiyorum ama devletimizin sistemsel hataları diyorum
Şiddetli Baş Ağrısı
Halsizlik
Öksürük
Hafif olarak da burun akıntısı ..
Tavsiyesi olan varmıdır, evde yapılabilecek ?
Doktorum her ihtimale karşı Sabah/Akşam parol almamı istedi . Buna en olarak da 2 tane Prebiyotik tarzında vitamin önerdi
Ya 5 dk ogureceksin ama hemen toparlayacaksin öyle düşün. Ben normalde çok sık boğaz enfeksiyonu geçiririm. Sürekli antibiyotik kullanmak bağışıklığı zayıflatıyor diye doktor bu yöntemi denedi. Hemşire ellerimi tuttuAayyyy ben bugün sirkeli su ile bile gargara yapamadım öğürdüm ona hoc cesaret edemem
Gebelikte kullanılıyor dimi yarın alayım eczaneden alınıyor herhalde ??
Çok geçmiş olsun canım git tabi vardır mutlaka uygun bir antibiyotik.. İdrar yolu enfeksiyonu için augmentın kullanmıştım belki ondan verir sana daAllah im inşallah ise yarar dun gece gram uyumadım düne göre gece iki katı arttı boğaz ağrım artık nefes alırken bile acıdı, kulaklarım zonkluyo Allah im resmen tüm gece dişimi sıkmaktan yoruldum dr a gitcem bugün hamileyim ama bi antibiyotik tedavisi var mu sorcam bu boğaz iltihabi antibiyotik olmadan anca 7 güne geçer bence
Gece 2den 3 den önce uyuyamıyorum çoğu zaman. Ama kızım 7de uyandırıyor bayılıyorum sonra öyle konuşmanın ortasındaYok değilaslında eşim şuan içerde uyuyor sabah işe gidicek bugun ona küsmüştümde uyku oyuzden tutmadı, yoksa düzelmiştim uykumu bende oturayım kar keyfi yapıyım dedim
Sen napıyosun bu saattesenin niye uyku tutmadı
Ah gelmiş geçmiş olsun. Bundan sonra bol bol dikkat ederek hareket edersin bişicik olmazKızlar günaydın şimdi ultrasona gittim geldim. Çok şükür bebek iyi hiç bir şeyi yok. Miyom rahim ağzına yakınmis o baskı yaptigi için uterus da kanama olmuş. Çok kendimi yormuş olmamdan kaynaklanıyorBugün cikaracagini söyledi doktor ama ne zaman çok sıkıldım hastanede. Allah kimseyi düşürmesin Gece hiç uyuyuyamadim yatak çok rahatsız geldi.
Gozun aydin canim bir daha yasamazsin insallah boyle birsey gecmis olsunKızlar günaydın şimdi ultrasona gittim geldim. Çok şükür bebek iyi hiç bir şeyi yok. Miyom rahim ağzına yakınmis o baskı yaptigi için uterus da kanama olmuş. Çok kendimi yormuş olmamdan kaynaklanıyorBugün cikaracagini söyledi doktor ama ne zaman çok sıkıldım hastanede. Allah kimseyi düşürmesin Gece hiç uyuyuyamadim yatak çok rahatsız geldi.
Göbek ve bacak bölgesine kullanıyorumNe işe yarıyor bunlar canım
Ben de memnun kaldım gercekten.İlk gebeliğimde bende acıbadem kremi kullanmıştım, çok güzel koruduğunu nemlendirdiğini düşünüyorum bende memnundum. Şimdi evde bir sürü tap krem var diye almadım henüz ama aklımda.
Bende bugün en elzem şeymiş gibi gittim gümüş kapak aldım
O kadar acı çekmiştim ki ilkinde bunda aklım çıkıyor.
Gözün aydın canimKızlar günaydın şimdi ultrasona gittim geldim. Çok şükür bebek iyi hiç bir şeyi yok. Miyom rahim ağzına yakınmis o baskı yaptigi için uterus da kanama olmuş. Çok kendimi yormuş olmamdan kaynaklanıyorBugün cikaracagini söyledi doktor ama ne zaman çok sıkıldım hastanede. Allah kimseyi düşürmesin Gece hiç uyuyuyamadim yatak çok rahatsız geldi.
Oksapar iğneyi neden kullanıyorsunuz doktor mu verdiKızlar oksapar iğne için güncel durumu bildiriyorum fiyat farkı olayı düzeltilmiş ücretsiz aldım ben iğneleri mi
Bende alcam ondan ya goguslerin catlamasını yara olmasını engelliyor.Ben de memnun kaldım gercekten.
Gümüş kapak nedir ?
Babynest | İlk ve Tek Orjinal Anne ve Bebek Uyku Ürünleri Sitesi
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek uyku ürünleri online alışveriş sitesi , En rahat uykular Babynest ile başlar , bebek yuvaları %20 indirimle.www.babynest.com.tr
Cok tatlı degiller mi bende alıcam
Evet babynestler cok hosuma gidiyor benimBabynest mi?
Çok tatlı evet ama bende reflü yatağı var o yüzden babynest almıcam
Puset örtüsüne gerek var mı bilemedim ama.
İlkinde hep müslin örtü örterdim. Almayayım dimi
Çalışıyorsanız zaten rapor direk devreye girer 7 gün ..Ben de çok hastayım. Hiç böyle olmadım. Teste gitmeye dermanım yok .gidip önce rapor almayı denicem .sonra gidip test veririm .
Aminnnnn canım. Benim eşimin taraf daha duymadı ben de hazırladım kendimi bakalım ne laflar duyacağım. Hayırdır sen mi bakacaksın diyeceğim artık. İnceldiği yerden kopsun. Alttan almak yok bu konuyu senelerce sündürdüler. Nokta koyma zamanı geldiBende 3 değil 13 kızı da olsa 1 de erkek olsa diyecek insan değildim ne ara bu kadar takar oldum kendime inanamıyorum Allah cinsiyet ayrımı yapıp darlayan pis kalplileri bildiği gibi yapsın
Bende 12 haftada söyledim bir sürü yorum yaptılar. 3.erkek diye. Şimdi o zamandan beri konuşmuyorum aramıyorum ararlarsa açmadım. Eşim muhatap olsun.Aminnnnn canım. Benim eşimin taraf daha duymadı ben de hazırladım kendimi bakalım ne laflar duyacağım. Hayırdır sen mi bakacaksın diyeceğim artık. İnceldiği yerden kopsun. Alttan almak yok bu konuyu senelerce sündürdüler. Nokta koyma zamanı geldi
Geçmiş olsun ben de iki gündür boğaz ağrısı yaşıyorum. Bir aydır rahattım bulantı konusunda çıkarmıyordum bu sabah çıkardım. Başım ağrıyor. Tam tatildeyim ne güzel planlarım vardı kaldı valla. Akşama eşim gelince test vereceğim.Sonunda Covid’liler mecrasına bende katıldım ..
Dün gece 11 sularında test verdim , sabah sonucumun pozitif olduğunu gördüm ve bugün 2. Günümmüş , hoşşş saat 01:48 artık 3. Günün girişindeyim … Ne ara bu kadar günü geçirdim bilemiyorum ama devletimizin sistemsel hataları diyorum
Şiddetli Baş Ağrısı
Halsizlik
Öksürük
Hafif olarak da burun akıntısı ..
Tavsiyesi olan varmıdır, evde yapılabilecek ?
Doktorum her ihtimale karşı Sabah/Akşam parol almamı istedi . Buna en olarak da 2 tane Prebiyotik tarzında vitamin önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?