2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bekunis fazla içince halsiz de bırakıyor ben hamile olmadan önce içmiştim 3 taneden sonra bir tuhaf oluyorsun
Daha 1 tane içtim işte karın ağrısı yapınca içmedim bi daha ama içmem lazım haftada 1 falan anca çıkabiliyorum tuvalete 😒

Bugün ki randevu güzeldi
Bebek normalde 13+3 ultrasonda 13+6 göründü
Kan aldılar İki tarama için 15 gün sonra belli olur detaylı tarama içinde taaa 30 ekime gün verdi normal mı bu bilemedim
Normal 20. Haftalarda oluyor ayrıntılı tarama çok normal 30 ekim tam zamanı ☺️

Bekunisi ilkinde bende kullanmıştım mucize resmen duphalac var surup icebilirsen o daha az etkili sanırım o etki etmeyince bekunisi vermişti bana o zaman. hatta bende senin gibi kabızim tuvalete çıksam göbek gider dedim dedim 2 gün gitmedi😂😂 hala benimle sagolsun🥰
Hahah Allah eksik etmesin göbişlerimizden bebeklerimizi de varsın koca göbeğimiz olsun daha önce de demiştim kiloyu asla kafaya takmam çünkü verebiliyoruz yeterki sağlıkla alalım kucağımıza 🥰🙏

Bugün ki randevu güzeldi
Bebek normalde 13+2 ultrasonda 13+6 göründü
Kan aldılar İki tarama için 15 gün sonra belli olur detaylı tarama içinde taaa 30 ekime gün verdi normal mı bu bilemedim
20 ile 24.hafta arasi bakiliyor diye biliyorum ben canım

Canim ben de henüz 4+4 teyit.resmen bendeki belirtileri yazmissin bire bir aynı. Sag kasigim hapsurunva batma hissi var ara ara sag kasigima sanci giriyor saglikli ilerliyor demi gebeliğin canim içimi rahatlat ne olursun 🥰
Evet çok şükür sağlıklı ilerliyor , daha yeni geldik hatta doktor kontrolünden içerde zip zıplıyor bizim kereta herşey gayet yolunda rabbim sağlıkla seninkini de inşallah devam ettirsin , ben gereksiz kuruntu yapıp kendimi dinlemisim ama elde de değil kendimizi illaki dinliyoruz , zaman sana eminim ki geçmiyor canım benim ama biraz daha sabret bakalım sen de 7 8 9 10.ve diger haftalari gorursun inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok :KK43:
Canım iki gün öncesine kadar saçımı toplasam o kollarim yanıma düşüyordu halsizlikten. Hatta sağlık ocağına iğneye bile gidemedim kendime güvenip.
Fakat 2 gündür çok bombayim maşallah. Bunu da 8 gündür kullandığım demir ilacı ve vitaminlere bağlıyorum.
Mide bulantım da minimum seviyede bulantı ilacı almıyorum 4 gündür.
13+ 0 im bugün. Sanırım yavaş yavaş herşey yoluna giriyor.

Daha 1 tane içtim işte karın ağrısı yapınca içmedim bi daha ama içmem lazım haftada 1 falan anca çıkabiliyorum tuvalete 😒
Bende gruba bunu sorucaktım inanılmaz kabızlık yasıyorum. Normalde hergun tuvalete cikan biriydim ilk hamileligimde boyle bisey yasamadim. Dun aksam bekunis aldim gece 1de karin agrisiyla uykumdan uyandım sabaha kadar kivrandim uyuyamadım cok az yapabildim😔

Canım iki gün öncesine kadar saçımı toplasam o kollarim yanıma düşüyordu halsizlikten. Hatta sağlık ocağına iğneye bile gidemedim kendime güvenip.
Fakat 2 gündür çok bombayim maşallah. Bunu da 8 gündür kullandığım demir ilacı ve vitaminlere bağlıyorum.
13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi 😔

Kabak yedim ayran iciyorum ikinmaktan artik basim dönüyor enerjim bitiyor. Ne olucak bu boyle bu kabizlik isi tavsiyelerinizi bekliyorum. Ikinirkende bebege biseye olcak korkusuyla tuvaletim geri kaciyor bazen 😞 lavman felan yapilmiyo mu acaba

Ah şu halsizlik bendede bitse bas dönmem de var sürekli ve bugün üstüne bacak ağrısı eklendi müthiş bir bacak ağrısı yaşıyorum devamlı uykum var bide sabah altı yedi gibi kalkıp bir sağa dön bir sola dön saat ona kadar oyalaniyorum normale dönmek istiyorum biran önce ve senin adınada çok sevindim canım ne güzel kendine gelmişsin maşallah diyelim🥰

13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi 😔
Benimde hep bulanıyordu ama bir iki kere mide suyu hariç hiç çıkarmadım 2 gündür yediğim yemekleri yer yemez çıkarır oldum.Bence havanın etkisi çok fazla.Sıcağın etkilediğini düşünüyorum.

Kabak yedim ayran iciyorum ikinmaktan artik basim dönüyor enerjim bitiyor. Ne olucak bu boyle bu kabizlik isi tavsiyelerinizi bekliyorum. Ikinirkende bebege biseye olcak korkusuyla tuvaletim geri kaciyor bazen 😞 lavman felan yapilmiyo mu acaba
Yiyebiliyorsan lifli meyvelerden tüket şeftali,nektarin vb.Bende ilk hamileliğimde öyleydim bunda henüz yaşamadım.

Benim kuzenim hep 13 haftadan sonra kusmaya başlıyor ondan önce hiç yok 2. Trimester onun için kötü geçiyor ama inşallah senin öyle olmaz hemen geçer canim

Kizlar selam lekelenmem vardi 5. Haftadan beri. Prolaktin kullaniyorum halen fitil olarak. Doktorum 2 tane proluton igne verdi. Haftada bir vurdur bakalim lekelenmeni keser belki dedi hicbir sebebi yok leke gelmesinin cozemiyor kimse. Bu igneyi vurduran varmi yan etkisi veya can yakıyormu acaba?
Merhaba korkutmak gibi olmasın ama dün vurundum o tarafıma yatamıyotum kendim ayağa kalkamıyorum aşırı derecede agrı var

Aslında hormonlar azalıyor bu haftadan sonra. Sanki siz uzun zamandır evdeydiniz, bu ara dışarı çıktınız denize,güneş dokunmuş olabilir mi?
Ah şu halsizlik bendede bitse bas dönmem de var sürekli ve bugün üstüne bacak ağrısı eklendi müthiş bir bacak ağrısı yaşıyorum devamlı uykum var bide sabah altı yedi gibi kalkıp bir sağa dön bir sola dön saat ona kadar oyalaniyorum normale dönmek istiyorum biran önce ve senin adınada çok sevindim canım ne güzel kendine gelmişsin maşallah diyelim🥰
Gerçekten öyle zor ki çok iyi biliyorum. Hasta gibi oluyor insan. İnşallah geçer sizinde bundan sonra yoksa bu sıcaklarda çekilir dert değil.
Çok teşekkür ederim 😊

Canım tek çözüm su. Ve suyu oturarak iç

Back