2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bekunis fazla içince halsiz de bırakıyor ben hamile olmadan önce içmiştim 3 taneden sonra bir tuhaf oluyorsun

Kızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim
İnşallah herşey yolunda gider Mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Mevlâm, güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah ki öyle olacak zaten :))
Amin inşallah canım
İnşallah herşey yolunda gider Mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Mevlâm, güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun
Ederiz tabiki güzel haberlerle gel inş
İnşallah canım
Hayirli haberle gel cnm inşllah
Amin canım inşallah

Hayirli cumalar sevgili anneler Samsun, Amasya, Corum da bildiginiz bir perinatoloji uzamani var mi? Devlette olanlar ya izinde ya egitimde. Ozelde biri samsunda 600 lira muayne ücreti alternatif bulamıyorum sizin bildiginiz var mi acaba

Kızlar birşeyi merak ediyorum normalde özele gidiyorum devlette kaydım olsun diye bugün devlette muayene oldum fakat normal muayene olarak girmiş gebe yazmıyor yani şu an gebelik kaydı oluşturulmamış mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…