2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa 🙈😂😂 bu kdar hızlı beklemiyordum valla birde çok fena kabızlık çekiyorum doktor bekunis verdi bi kere içtim karın ağrısından öldüm 😵 içmeye korkuyorum gene o ağrıyı çekicem diye ama böyle de maf oldum bilmiyorum artık bende ne yapacağımı 🙄
Canım bekunis fazla içince halsiz de bırakıyor ben hamile olmadan önce içmiştim 3 taneden sonra bir tuhaf oluyorsun

Kızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim 🙏🙏
İnşallah herşey yolunda gider 😊 Mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Mevlâm, güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah ki öyle olacak zaten :))
Amin inşallah canım 🙏🙏
İnşallah herşey yolunda gider 😊 Mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Mevlâm, güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun 🙏🙏
Ederiz tabiki güzel haberlerle gel inş🙏🏻
İnşallah canım 🤲
Hayirli haberle gel cnm inşllah
Amin canım inşallah 🤲🤲

Hayirli cumalar sevgili anneler🥰 Samsun, Amasya, Corum da bildiginiz bir perinatoloji uzamani var mi? Devlette olanlar ya izinde ya egitimde. Ozelde biri samsunda 600 lira muayne ücreti 😔 alternatif bulamıyorum sizin bildiginiz var mi acaba😔😔

Kızlar birşeyi merak ediyorum normalde özele gidiyorum devlette kaydım olsun diye bugün devlette muayene oldum fakat normal muayene olarak girmiş gebe yazmıyor yani şu an gebelik kaydı oluşturulmamış mı oluyor 🤔

Back