- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.150
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an önce toparlarsın inşallah canımFitil olarak alıyorum canim. Aksamlari yatmadan. Am yinede etkiliyor sanirim beni. Yada tamamen hamilelikten inan bilmiyorum artık.
Canım bekunis fazla içince halsiz de bırakıyor ben hamile olmadan önce içmiştim 3 taneden sonra bir tuhaf oluyorsunYaaabu kdar hızlı beklemiyordum valla birde çok fena kabızlık çekiyorum doktor bekunis verdi bi kere içtim karın ağrısından öldüm
içmeye korkuyorum gene o ağrıyı çekicem diye ama böyle de maf oldum bilmiyorum artık bende ne yapacağımı
![]()
Ayhh sağlıkla gelsin oğluşun canım benim, içim açılıyor cinsiyet haberleri alınca, heyecanlanıyorum, sağlıkla kıcağımıza almak nasip olsun inşallahLütfen oraya bir erkek annesi daha yazar mısınız
İkinci oğlum geliyor![]()
Güzel haberlerle gel inşallah ki öyle olacak zaten :))Kızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim![]()
İnşallah herşey yolunda giderKızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim![]()
Hayırlı olsun tatlımLütfen oraya bir erkek annesi daha yazar mısınız
Dualarımız seninle canım, 2’li tarama galiba ? İnşallah her şey yolunda giderKızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim![]()
Oh oh maşallah sağlıkla gelsin inş oğluşun benimde iki oğlum varLütfen oraya bir erkek annesi daha yazar mısınız
Ederiz tabiki güzel haberlerle gel inşKızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim![]()
Hayirli haberle gel cnm inşllahKızlar günaydınlar olsun saat 1 de randevum var umarım her şey yolundadır tarama yapılacak benim için dua ederseniz sevinirim![]()
Amin inşallah canımGüzel haberlerle gel inşallah ki öyle olacak zaten :))
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah herşey yolunda giderMübarek cuma yüzü suyu hürmetine Mevlâm, güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
İnşallah canımEderiz tabiki güzel haberlerle gel inş![]()
Amin canım inşallahHayirli haberle gel cnm inşllah
Hayirli haberle gel cnm benimde daha sonuc cikmadi insllah hersey yolundadirHayırlı cumalar kızlar. Benimde bugün Perinatoloji dr.ahmet güle randevum var ikili tarama için. İnşaallah güzel haberler alırız.