Progestanı fitil olarak almıyor musun canım ben o şekilde alıyorum etkilemiyor. Daha önce ki hamilelik kerimde ağızdan alıyordum başımı kaldıramıyordum. Halsizliğin genel olarak hamilelikten olabilir 12. Haftadan sonra azalması gerekir diyorlarKizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok
Ya göbeklik hali kalmadı tartida aynıyım herkes kilo vermissin diyor ama gibek her yere benden önce giriyorYa kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafıSizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek
Benim de öyle cnm baya hamile göbeği gibi oldu, hele aksamlari kocaman oluyorYa kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafıSizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek
Sızın daha önce de görünüyordu çift çizgi sanki Nisan veya mayıs topiginde yanlış mı hatırlıyorum tüp bebek denemistjniz sankiAmin canım ben geçen ay iki kere adet gördüm sonra öyle bi yapayım dedim bitikten sonra adetim
Bende 1 buçuk kilo vermisim ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar sıkıntı yok, icini ferah tut cnm bende duydum bu sıkıntıyı yaşayanları ama genelde dediğin gibi yukarı çıkmış, sneinki de sıkıntı olmaz Allahın izniyle.. Ben hep dua ediyorum hepimize Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insBenim bulantı yüzünden gram artma yok hala canim istahimda kötü midemde 5 kilo falan verdim sanırım ama çok dert etmiyorum inşallah sağlıkla ilerlesinde gebeligim alirim kilo zaten doktorumda bebeğin eşi biraz aşağıda ilişki yasak dikaktli ol dedi bide onu biraz sıkıntı yaptım zaten ilişkiye hamile olduğumu öğrendiğimden beri girmiyorum gerekirse doğuma girene kadar girmeyiz o sıkıntı degilde inşallah çıkar hemen yukarı oda biraz tehlikeliymis sanırım ama çıkma ihtimali çok yüksekmis siteden bir çok kişinin yorumunu okudum hep çıkmış yukarı genelinde
Inşallah 13 unde randevum var sabırsızlanıyorumO merak bendede var normalde haftaya gidecektim doktora iğne kullanıyorum rapor cikarmak için dün gitmek zorunda kaldım baktı yine göremedi cinsiyeti bakalım hakkimizda hayırlısı olsun canım insallah bir dahaki gidisimizde gösterir
Canım kokusu nasil hafifmi. Birde havalar serinleyince gün aşırı dus aldigimizda dustan dusami surelim yoksa hergun bolcana sürelim mi. Birde yaninda ekstra yagini kullanmaya gerek varmi?
Fitil olarak alıyorum canim. Aksamlari yatmadan. Am yinede etkiliyor sanirim beni. Yada tamamen hamilelikten inan bilmiyorum artık.Progestanı fitil olarak almıyor musun canım ben o şekilde alıyorum etkilemiyor. Daha önce ki hamilelik kerimde ağızdan alıyordum başımı kaldıramıyordum. Halsizliğin genel olarak hamilelikten olabilir 12. Haftadan sonra azalması gerekir diyorlar
Sağol canımAklında soru kalıyorsa kan verebilirsin cnm regle 4 gün kala falan net sonuç alırsın
Beni de tanıyanlar göbeğin çıkmış diyor canım baya çıktı ama gaz var tabi karnım hep hareketli doğal olarak gaz+bebek = minik göbekYa kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafıSizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek
Amin canım Allah razı olsun bende öyle kendim için ettiğim her duada hepinizde hep aklımdasın hemen sizler içinde ediyorum inşallah çıkar dediğin gibi rabbim bize bağışlasın bebislerimiziBende 1 buçuk kilo vermisim ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar sıkıntı yok, icini ferah tut cnm bende duydum bu sıkıntıyı yaşayanları ama genelde dediğin gibi yukarı çıkmış, sneinki de sıkıntı olmaz Allahın izniyle.. Ben hep dua ediyorum hepimize Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ins
YaaaYa göbeklik hali kalmadı tartida aynıyım herkes kilo vermissin diyor ama gibek her yere benden önce giriyorbebek yani bende bayramda çıkmıştı o zaman 13 haftalık olmuştum seninde gobektir muhtemelen
Benim de öyle cnm baya hamile göbeği gibi oldu, hele aksamlari kocaman oluyorben verdim hatta kilo ama göğüslerim de karnim da büyüdü
İyi göbişi erken çıkanlar kervanında yalnız değilim bi nebze içime su serpildiBeni de tanıyanlar göbeğin çıkmış diyor canım baya çıktı ama gaz var tabi karnım hep hareketli doğal olarak gaz+bebek = minik göbek
Ben doktorum a bekunis sordum vermedi çok kabız olmuştum ağlıyordum artık şişkinlik ten doktorum bana labilaks lavman verdi rahatladım baya bir daha kabız olmadım . Düşmanım bile olmasın çok çektimYaaabu kdar hızlı beklemiyordum valla birde çok fena kabızlık çekiyorum doktor bekunis verdi bi kere içtim karın ağrısından öldüm içmeye korkuyorum gene o ağrıyı çekicem diye ama böyle de maf oldum bilmiyorum artık bende ne yapacağımı
Bekunisi ilkinde bende kullanmıştım mucize resmen duphalac var surup icebilirsen o daha az etkili sanırım o etki etmeyince bekunisi vermişti bana o zaman. hatta bende senin gibi kabızim tuvalete çıksam göbek gider dedim dedim 2 gün gitmediYaaabu kdar hızlı beklemiyordum valla birde çok fena kabızlık çekiyorum doktor bekunis verdi bi kere içtim karın ağrısından öldüm içmeye korkuyorum gene o ağrıyı çekicem diye ama böyle de maf oldum bilmiyorum artık bende ne yapacağımı
Benim gobegim vardi zayifken bile göbeğim vardı benimBenimde göbüşüm çıktıNormalde genetiğimde yok göbek amaaa aşırı gazlı bir insanımdır. İlk başlarda eşimin yanında kendimi tutucam diye gazdan kalp krizi geçiricemi bile sandım Hatta 4 hafta önce göbeğim daha büyüktü gazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?