2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok
Progestanı fitil olarak almıyor musun canım ben o şekilde alıyorum etkilemiyor. Daha önce ki hamilelik kerimde ağızdan alıyordum başımı kaldıramıyordum. Halsizliğin genel olarak hamilelikten olabilir 12. Haftadan sonra azalması gerekir diyorlar

Ya göbeklik hali kalmadı tartida aynıyım herkes kilo vermissin diyor ama gibek her yere benden önce giriyor bebek yani bende bayramda çıkmıştı o zaman 13 haftalık olmuştum seninde gobektir muhtemelen

Benim de öyle cnm baya hamile göbeği gibi oldu, hele aksamlari kocaman oluyor ben verdim hatta kilo ama göğüslerim de karnim da büyüdü

Amin canım ben geçen ay iki kere adet gördüm sonra öyle bi yapayım dedim bitikten sonra adetim
Sızın daha önce de görünüyordu çift çizgi sanki Nisan veya mayıs topiginde yanlış mı hatırlıyorum tüp bebek denemistjniz sanki

Bende 1 buçuk kilo vermisim ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar sıkıntı yok, icini ferah tut cnm bende duydum bu sıkıntıyı yaşayanları ama genelde dediğin gibi yukarı çıkmış, sneinki de sıkıntı olmaz Allahın izniyle.. Ben hep dua ediyorum hepimize Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ins

Inşallah 13 unde randevum var sabırsızlanıyorum

hatır hutur kaşınmaya bayılırım okşayarak daha çok kaşınırım ben ayy çatlakla nasıl baş edicem

Kokusu hafif ve hemen emiyor, yapış yapış olmuyorsun, geceden sürmek daha mantıklı sanki, gündüz sürsen ve 2 kere banyo etsen , etkisi azalır akar gider, ben geceleri sürüyorum 3.aydan itibaren doğuma kadar her gün sürmek gerekir bence mevsim fark etmeksizin
Canım kokusu nasil hafifmi. Birde havalar serinleyince gün aşırı dus aldigimizda dustan dusami surelim yoksa hergun bolcana sürelim mi. Birde yaninda ekstra yagini kullanmaya gerek varmi?

Fitil olarak alıyorum canim. Aksamlari yatmadan. Am yinede etkiliyor sanirim beni. Yada tamamen hamilelikten inan bilmiyorum artık.

Beni de tanıyanlar göbeğin çıkmış diyor canım baya çıktı ama gaz var tabi karnım hep hareketli doğal olarak gaz+bebek = minik göbek

Amin canım Allah razı olsun bende öyle kendim için ettiğim her duada hepinizde hep aklımdasın hemen sizler içinde ediyorum inşallah çıkar dediğin gibi rabbim bize bağışlasın bebislerimizi

Ya göbeklik hali kalmadı tartida aynıyım herkes kilo vermissin diyor ama gibek her yere benden önce giriyor bebek yani bende bayramda çıkmıştı o zaman 13 haftalık olmuştum seninde gobektir muhtemelen
Yaaa bu kdar hızlı beklemiyordum valla birde çok fena kabızlık çekiyorum doktor bekunis verdi bi kere içtim karın ağrısından öldüm içmeye korkuyorum gene o ağrıyı çekicem diye ama böyle de maf oldum bilmiyorum artık bende ne yapacağımı

Benim de öyle cnm baya hamile göbeği gibi oldu, hele aksamlari kocaman oluyor ben verdim hatta kilo ama göğüslerim de karnim da büyüdü

Beni de tanıyanlar göbeğin çıkmış diyor canım baya çıktı ama gaz var tabi karnım hep hareketli doğal olarak gaz+bebek = minik göbek
İyi göbişi erken çıkanlar kervanında yalnız değilim bi nebze içime su serpildi eşime sesli okudum mesajı özür dilettim kendimden artık gaz mı göbek mi demez heralde bi daha densiz adam

Ben doktorum a bekunis sordum vermedi çok kabız olmuştum ağlıyordum artık şişkinlik ten doktorum bana labilaks lavman verdi rahatladım baya bir daha kabız olmadım . Düşmanım bile olmasın çok çektim

Bekunisi ilkinde bende kullanmıştım mucize resmen duphalac var surup icebilirsen o daha az etkili sanırım o etki etmeyince bekunisi vermişti bana o zaman. hatta bende senin gibi kabızim tuvalete çıksam göbek gider dedim dedim 2 gün gitmedi hala benimle sagolsun

Benimde göbüşüm çıktı Normalde genetiğimde yok göbek amaaa aşırı gazlı bir insanımdır. İlk başlarda eşimin yanında kendimi tutucam diye gazdan kalp krizi geçiricemi bile sandım Hatta 4 hafta önce göbeğim daha büyüktü gazdan

Benim gobegim vardi zayifken bile göbeğim vardı benim suan öne dogru top gibi giden bisey var oturunca bariz belli göbek ve gaz degil bence benim gobus buyuk olacak baya gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…