2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O merak bendede var normalde haftaya gidecektim doktora iğne kullanıyorum rapor cikarmak için dün gitmek zorunda kaldım baktı yine göremedi cinsiyeti bakalım hakkimizda hayırlısı olsun canım insallah bir dahaki gidisimizde gösterir

14 haftadan sonra hafiften çıkmaya başlarmis onun öncesi gaz olurmuş. Benim çok minik var belli belirsiz.
Valla o zaman bende bir gaz var bi çıkış yolu bulsa ev sarsılır hayatım boyunca hiç göbekli biri olmadım yeni doğum yapmış halimle bile 30 kilo almıştım ama doğum sonrası göbeğim 1. Haftada tamamen kaybolmuştu anlam veremiyorum bu göbeğe o yüzden

Hoşgeldin canım, ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım biraz beklemenin sebebini o kadar iyi anlıyorum ki sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah, o zaman bu kaygıların hepsi geçecek

H
Haha belki iç karnın dardır çıkmıştır leğen kemiği çevresinde ya bebek o yüzden çıkmaz deniyor mantiken.

Ben 47 kiloyum, benim de çıktı karnım ben de önce gaz sandım, tuvalete çıkamıyodum heralde şişkinlik yaptı dedim, ama herşey düzeldi göbeğim inmedi gaz göbeği değil baya yayvan bir göbek var önde, belim de kalınlaştı. Büyüyecekler artık, seninki de bebektendir bence

H

Haha belki iç karnın dardır çıkmıştır leğen kemiği çevresinde ya bebek o yüzden çıkmaz deniyor mantiken.
Valla bilmiyorum ki kızımda 4. Ayda çıkmıştı karnım sanırım hareketsizlikten oldu o zaman şimdi hareket etmeye başlayacaktım havalar aşırı sıcak çıksam baygınlık geçiririm ben sıcağı hiç sevmem fenalaşırım neyse Buda böyle olsun bakalım hareketlendikçe düzelir umarım

Kızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Aynen cnm banada doktor oyle dedi 1 ay sonra diye ilk baslarda her hafta gittim nerdeyse

Yani bende şaşırdım artık ilkinde 4. Ayda anca çıkmıştı göbeğim doktoruma ne zaman karnım çıkacak diye sormuştum hatta gazda olsa bebekde elim sürekli karnımda seviyorum ya benim yayvan değil arkadan aynıyım belim de aynı sadece önden şişti

Canım kokusu nasil hafifmi. Birde havalar serinleyince gün aşırı dus aldigimizda dustan dusami surelim yoksa hergun bolcana sürelim mi. Birde yaninda ekstra yagini kullanmaya gerek varmi?

Ya kahve asigi ben türk kahvesinden öyle bir tiksindimki kokusuna tahammül edemiyorum. Ne zaman gececk buuuu

Hoşbuldyk amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza, arka arkaya güzel paylaşımlarımızı yapalım burası iyi gelecek

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok

Bence çatlagin vücut yapısıyla alakası var malesef ilk hamileligimde sabah akşam yaglandigim bi zamanda bir gün içinde çatladım haftası buyukte değildi daha 28 haftalikti benim aşırı büyüyor karnım ikiz mi diye soruyorlardi daha 8 aylikken şimdiden karnım çok çıktı kıyafetlerimi giyemiyorum ayni kiloda olmama rağmen herkes sizin kadar şanslı olmuyor malesef

Amin canım ben geçen ay iki kere adet gördüm sonra öyle bi yapayım dedim bitikten sonra adetim

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok
Ben de progestan kullanıyorum ve sürekli uykum var. 2 haftadir zaten evdeyim bir iş de yapmıyorum ama yine de uykusuzum hep, yeterince uyuduğum halde.

Sıcaklardan mi bilmiyorum iki gun rahattım dun ve bugün yine felaket geçti yalnız şöyle bisey oldu iki gündür arabayla uzak yerlere gidiyorum ve klima acıktı galiba o çarptı diye düşünüyorum başım da aşırı agriyor çünkü bulantiyla beraber yarin ekstra dikkat edeceğim gecmis olur inşallah çünkü sıcakta daha kötü oluyorum suda içmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…