2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah inşallah çok yorucu bir durum. Bir an önce geçsin artık kusmaktanda yoruldum her gün öğleden sonra aynı şey sabah zaten suyu zar zor içiyorum bide geceleri baş ağrısı başlıyor bide daha cinsiyeti öğrenemedim. Onuda merak ediyorum kizmi erkekmi diye . Ogrensemde rahatlasam 😄 Herkes kafadan birşey diyor yok kızın olucak yok kesin oğlun olucak diye
😁😁O merak bendede var normalde haftaya gidecektim doktora iğne kullanıyorum rapor cikarmak için dün gitmek zorunda kaldım baktı yine göremedi cinsiyeti bakalım hakkimizda hayırlısı olsun canım insallah bir dahaki gidisimizde gösterir

14 haftadan sonra hafiften çıkmaya başlarmis onun öncesi gaz olurmuş. Benim çok minik var belli belirsiz.
Valla o zaman bende bir gaz var bi çıkış yolu bulsa ev sarsılır 🤭😂 hayatım boyunca hiç göbekli biri olmadım yeni doğum yapmış halimle bile 30 kilo almıştım ama doğum sonrası göbeğim 1. Haftada tamamen kaybolmuştu anlam veremiyorum bu göbeğe o yüzden 😒

Herkese merhaba, ben de 2022 şubat annesi adayıyım inşallah ilk bebeğimiz olucak , tüp bebek serüveni geçirdik çok şükür olumlu sonuçlandı ☺️ Biraz bekledim gruba yazmak için, sizleri takip etmek konuşmak eminim ki çok iyi gelecek 🥰 şu an 10+4 üm daha hala küçücük ☺️ Hepinize kucak dolusu sevgiler 🧿💐😘
Hoşgeldin canım, ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım🥰 biraz beklemenin sebebini o kadar iyi anlıyorum ki🤗 sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah, o zaman bu kaygıların hepsi geçecek🙏🏻

H
Valla o zaman bende bir gaz var bi çıkış yolu bulsa ev sarsılır 🤭😂 hayatım boyunca hiç göbekli biri olmadım yeni doğum yapmış halimle bile 30 kilo almıştım ama doğum sonrası göbeğim 1. Haftada tamamen kaybolmuştu anlam veremiyorum bu göbeğe o yüzden 😒
Haha😂😂 belki iç karnın dardır çıkmıştır leğen kemiği çevresinde ya bebek o yüzden çıkmaz deniyor mantiken.

Ya kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafı 🙄😂 Sizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor 🤭 yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek 😒
Ben 47 kiloyum, benim de çıktı karnım🤗 ben de önce gaz sandım, tuvalete çıkamıyodum heralde şişkinlik yaptı dedim, ama herşey düzeldi göbeğim inmedi🥰 gaz göbeği değil baya yayvan bir göbek var önde, belim de kalınlaştı. Büyüyecekler artık, seninki de bebektendir bence

H

Haha😂😂 belki iç karnın dardır çıkmıştır leğen kemiği çevresinde ya bebek o yüzden çıkmaz deniyor mantiken.
Valla bilmiyorum ki kızımda 4. Ayda çıkmıştı karnım sanırım hareketsizlikten oldu o zaman şimdi hareket etmeye başlayacaktım havalar aşırı sıcak çıksam baygınlık geçiririm ben sıcağı hiç sevmem fenalaşırım 😒 neyse Buda böyle olsun bakalım hareketlendikçe düzelir umarım 🙏

Kızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Aynen cnm banada doktor oyle dedi 1 ay sonra diye ilk baslarda her hafta gittim nerdeyse

Ben 47 kiloyum, benim de çıktı karnım🤗 ben de önce gaz sandım, tuvalete çıkamıyodum heralde şişkinlik yaptı dedim, ama herşey düzeldi göbeğim inmedi🥰 gaz göbeği değil baya yayvan bir göbek var önde, belim de kalınlaştı. Büyüyecekler artık, seninki de bebektendir bence
Yani bende şaşırdım artık ilkinde 4. Ayda anca çıkmıştı göbeğim doktoruma ne zaman karnım çıkacak diye sormuştum hatta 🙈 gazda olsa bebekde elim sürekli karnımda seviyorum ya 🥰 benim yayvan değil arkadan aynıyım belim de aynı sadece önden şişti

Kızıma hamileyken 15 kg almıştım, ona rağmen sıfır çatlak, hiç doğum yapmamışım gibi gergin bir karnım var 😃☺️ Ama her beden farklı, bunu kullandığı halde çatlayanlar da varmış, belki az sürdüklerinden belki düzenli kullanmadıklarından , ama ben iyi bir örneksem kullanmaya değer bence ilk defa gebe olanlar için, ben risk almazdım 😃 😉
İnşallah sen de faydasını görürsün canım 🥰
Canım kokusu nasil hafifmi. Birde havalar serinleyince gün aşırı dus aldigimizda dustan dusami surelim yoksa hergun bolcana sürelim mi. Birde yaninda ekstra yagini kullanmaya gerek varmi?

Kahve hergün 1 fincan faydalıdır diye biliyorum vücutdaki toksinlerden arındırır ve baş ağrısını geçirir sade Türk kahvesi, ben hergün öğle duble akşam küçük fincan içerdim o kadar bağımlısıyım ama 2 aydır ağzıma süremiyorum özlüyorum 😢
Ya kahve asigi ben türk kahvesinden öyle bir tiksindimki kokusuna tahammül edemiyorum. Ne zaman gececk buuuu😢

Hoşgeldin canım, ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım🥰 biraz beklemenin sebebini o kadar iyi anlıyorum ki🤗 sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah, o zaman bu kaygıların hepsi geçecek🙏🏻
Hoşbuldyk 🥰 amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza, arka arkaya güzel paylaşımlarımızı yapalım 🤲🧿💐 burası iyi gelecek 😍

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok :(

Kızıma hamileyken 15 kg almıştım, ona rağmen sıfır çatlak, hiç doğum yapmamışım gibi gergin bir karnım var 😃☺️ Ama her beden farklı, bunu kullandığı halde çatlayanlar da varmış, belki az sürdüklerinden belki düzenli kullanmadıklarından , ama ben iyi bir örneksem kullanmaya değer bence ilk defa gebe olanlar için, ben risk almazdım 😃 😉
İnşallah sen de faydasını görürsün canım 🥰
Bence çatlagin vücut yapısıyla alakası var malesef ilk hamileligimde sabah akşam yaglandigim bi zamanda bir gün içinde çatladım haftası buyukte değildi daha 28 haftalikti benim aşırı büyüyor karnım ikiz mi diye soruyorlardi daha 8 aylikken şimdiden karnım çok çıktı kıyafetlerimi giyemiyorum ayni kiloda olmama rağmen herkes sizin kadar şanslı olmuyor malesef

Çok erken canım en erken regl e 6 gün kala çıkıyor çok silik bir çizgi var ama emin olamadım. Ben 6 gün kala bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim belki senin erken döllenmedir. Allah gönlüne göre versin 🙏🙏🤲🤲
Amin canım ben geçen ay iki kere adet gördüm sonra öyle bi yapayım dedim bitikten sonra adetim

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok :KK43:
Ben de progestan kullanıyorum ve sürekli uykum var. 2 haftadir zaten evdeyim bir iş de yapmıyorum ama yine de uykusuzum hep, yeterince uyuduğum halde.

Bide 14 15 haftaya girenlr bulantilrinizda azalma yada tamamen geçme durumu yok mu ya umut olun bizede benim hala bulanıyor sıcaklardanda sürekli bı ateş basması bı hararet durumu yaşıyorum bazen resmen fenalasma hissim oluyor bende yarın tam 13+1olacağım buraya göre 14 olacak sanırım biran önce geçemesi için dualar ediyorum
Sıcaklardan mi bilmiyorum iki gun rahattım dun ve bugün yine felaket geçti yalnız şöyle bisey oldu iki gündür arabayla uzak yerlere gidiyorum ve klima acıktı galiba o çarptı diye düşünüyorum başım da aşırı agriyor çünkü bulantiyla beraber yarin ekstra dikkat edeceğim gecmis olur inşallah çünkü sıcakta daha kötü oluyorum suda içmeyince

Back