Hoşgeldiniz,gözünüz aydın. Rabbim tamamına erdirsin inşallah,sağlıcakla alın kuzunuzu kucağınızaHerkese merhaba, ben de 2022 şubat annesi adayıyım inşallah ilk bebeğimiz olucak , tüp bebek serüveni geçirdik çok şükür olumlu sonuçlandıBiraz bekledim gruba yazmak için, sizleri takip etmek konuşmak eminim ki çok iyi gelecek şu an 10+4 üm daha hala küçücük Hepinize kucak dolusu sevgiler
Bende 12+1 im cnm eksiye oranla azalma var cok şükür ama aksamlari yine kötüyüm, atıştırmalık yada makarna tarzı şeyler yiyince daha rahat miğdemBide 14 15 haftaya girenlr bulantilrinizda azalma yada tamamen geçme durumu yok mu ya umut olun bizede benim hala bulanıyor sıcaklardanda sürekli bı ateş basması bı hararet durumu yaşıyorum bazen resmen fenalasma hissim oluyor bende yarın tam 13+1olacağım buraya göre 14 olacak sanırım biran önce geçemesi için dualar ediyorum
Aynen canım gündüz benimde bir tık daha iyi akşam artıyor malesef bugün bulantı hapını almadım ama acayip çalkalanıyor midem inşallah çıkarmam doğru düzgün birşey yemedim akşam yemeginde zaten lahana turşusu yedim tuzlu ve ekşi diye bira kaç tanede yaprak sarma. Allah'ım tez vakitte şifa versin hepimize çoğunu atlattık Allah'ın izniyle az kaldiBende 12+1 im cnm eksiye oranla azalma var cok şükür ama aksamlari yine kötüyüm, atıştırmalık yada makarna tarzı şeyler yiyince daha rahat miğdem
Ay bana labne deme geçen yanlışlıkla kekikli labne almışım allahımmmmm ruhumu teslim edecektim oracıkta kokusu burnuma gelmedi mi ya öğür öğür boğazlarım acıdı artık iğrenç bişey ya o şey yüzünden labnenin L Sini ağzıma almıyorum evdeGevrek simit canımdan bir parça bu aralar. Bende sabah kahvaltıda labne yiyebiliyorum sadece. Normalde süzme peyniri çok severim ama midem almıyor onu. Çay bizim evde vazgeçilmezdir akşam yemeği hazırlanırken demlerim çayımızı ama uzun zamandır akşamları içemiyorum,sadece kahvaltıda 1 bardak. Kahveye gelince hamilelik dışında kokusundan bile haz etmem içmeyi geçtim,ama bu hamileliğimde 2 defa içtim midemi bastırır umuduyla
Kahve hergün 1 fincan faydalıdır diye biliyorum vücutdaki toksinlerden arındırır ve baş ağrısını geçirir sade Türk kahvesi, ben hergün öğle duble akşam küçük fincan içerdim o kadar bağımlısıyım ama 2 aydır ağzıma süremiyorum özlüyorumBen zaten çayı hiç sevmezdim o yüzden sıkıntı olmadı ama o kahveher gün mutlaka türk kahvesi içerdim, doktora sordum günde bi tane içebilirsin dedi ama içim rahat etmedi, tutuyorum kendimi, haftada 1 taneye izin verdim kendime onu da tadını çıkara çıkara içiyorum şimdiden her şey bebişlerin iyiliği için
Rumuzundan belli zaten canımKahve hergün 1 fincan faydalıdır diye biliyorum vücutdaki toksinlerden arındırır ve baş ağrısını geçirir sade Türk kahvesi, ben hergün öğle duble akşam küçük fincan içerdim o kadar bağımlısıyım ama 2 aydır ağzıma süremiyorum özlüyorum
Böyle böyle geçer ins cnm ya, makarna ekmek falan bastırıyor biraz benim miğdemi, işin tuhaf tarafı iştahım cok arttı Habire bişeyler yiyesim geliyor artıkAynen canım gündüz benimde bir tık daha iyi akşam artıyor malesef bugün bulantı hapını almadım ama acayip çalkalanıyor midem inşallah çıkarmam doğru düzgün birşey yemedim akşam yemeginde zaten lahana turşusu yedim tuzlu ve ekşi diye bira kaç tanede yaprak sarma. Allah'ım tez vakitte şifa versin hepimize çoğunu atlattık Allah'ın izniyle az kaldi
Evet 1 aya çıktı artık benim kontrolüm de.Kızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Evet lierac 3 ay sonra kullanmaya başladımEvet hepsiburada’ya da geliyor o satıcı , biliyorum , o da güvenilirSen de Lierac mı aldın ?
14 haftadan sonra hafiften çıkmaya başlarmis onun öncesi gaz olurmuş. Benim çok minik var belli belirsiz.Ya kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafıSizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek
Geçmedi canım çok kötüyüm prilamdr az kaldı sadece tek tek içmeye başladım ama sıcaklarda etkiliyordur hala mide bulantima devamBide 14 15 haftaya girenlr bulantilrinizda azalma yada tamamen geçme durumu yok mu ya umut olun bizede benim hala bulanıyor sıcaklardanda sürekli bı ateş basması bı hararet durumu yaşıyorum bazen resmen fenalasma hissim oluyor bende yarın tam 13+1olacağım buraya göre 14 olacak sanırım biran önce geçemesi için dualar ediyorum
Ben gördüm çizgiyi ama bu kadar erken çift çizgi çıkması mümkün mü ya şaşırdım inşallah vardır şimdiden hayırlı olsunKızlar adetime 10 gün var henüz sizce gebelik mi
Yaaa o zaman senin 18de geçecek canım benim ikinci oğlumda tam 18de geçti ilkinde 12de geçmişti erkenden açılmıştı gözüm ama evet yüksek ihtimalle sıcaktan daha kötü oluyoruzGeçmedi canım çok kötüyüm prilamdr az kaldı sadece tek tek içmeye başladım ama sıcaklarda etkiliyordur hala mide bulantima devam
Ah inşallah çok yorucu bir durum. Bir an önce geçsin artık kusmaktanda yoruldum her gün öğleden sonra aynı şey sabah zaten suyu zar zor içiyorum bide geceleri baş ağrısı başlıyor bide daha cinsiyeti öğrenemedim. Onuda merak ediyorum kizmi erkekmi diye . Ogrensemde rahatlasamYaaa o zaman senin 18de geçecek canım benim ikinci oğlumda tam 18de geçti ilkinde 12de geçmişti erkenden açılmıştı gözüm ama evet yüksek ihtimalle sıcaktan daha kötü oluyoruz
Benim bulantı yüzünden gram artma yok hala canim istahimda kötü midemde 5 kilo falan verdim sanırım ama çok dert etmiyorum inşallah sağlıkla ilerlesinde gebeligim alirim kilo zaten doktorumda bebeğin eşi biraz aşağıda ilişki yasak dikaktli ol dedi bide onu biraz sıkıntı yaptım zaten ilişkiye hamile olduğumu öğrendiğimden beri girmiyorum gerekirse doğuma girene kadar girmeyiz o sıkıntı degilde inşallah çıkar hemen yukarı oda biraz tehlikeliymis sanırım ama çıkma ihtimali çok yüksekmis siteden bir çok kişinin yorumunu okudum hep çıkmış yukarı genelindeBöyle böyle geçer ins cnm ya, makarna ekmek falan bastırıyor biraz benim miğdemi, işin tuhaf tarafı iştahım cok arttı Habire bişeyler yiyesim geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?