Aldığınız vitamin nedir o yapıyo olabilir.Ah bende bulanti cok az da bas ağrısı benim çilem
Ahh inşaallah benimde kesilir. 12+3 olduk bugun. Maşaallah 2-3 gündür iyi gibi umarim haftaya bisey kalmaz. Yarin akşam ilk igneyi vurduracagim garanti olsun Calistigim icin cuma aksami vurdurmak istedim.Benimde 12 de kesildi canim yerleşme kanaması dediler adına sebepsiz aynı senin gibi rahim büyüdükçe oluyor dedi
Evet evet artik 28 haftaya kadar 1 ay arayla olur 28den sonra nasipse 2 haftada 1Kızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Yani yaptırmak gereklimi ki çünkü down sendromluda çıksa doktorlar bi müdahale gösteremicekler değilmiGecen yildan kotu bir tecrubem var benim. Sonuc 45x0 geldi. Dediler ki 16. haftada amniyosentez yapip sonucu kontrol edecegiz, bu sonucun hata payi var. down sendromu icin hata payini bilmiyorum cunku testlerin her hastalik icin hata paylari birbirinden farkli. Nitekim benim o hamileligim extra bir tetkige ihtiyac duymaran kendiliginden sonlandi. Ama nipt sonucunun kotu gelmesi en son tetkik degil. Sonrasinda amniyosenteze yonlendiriliyor.
Teşekkür ederimO akıntı ve kaşıntı mantardan olabilir ,çamaşırınizi ütüleyip kullanmanızı tavsiye ederim.
Benim 2 sene öncesine kadar tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu olurdu devamli oradan biliyorum.
Tahlil falan istemedi hiç ben şikayetlerini anlatinca enfeksiyondur dediKac cnm değerin suan? Benim 22ydi doktorum gerek yok bu değere dedi ama ben kontrole gidince sorucam yine, akıntım artti benim yanma, sarı akıntı gibi sıkıntılarım yok cok şükür
Nasıl bir müdahale mesela? Siz onaylamadan kimse bir şey yapamaz. Ben yaptırdığıma çok memnunum. İkinci gebeliğimdi ve herşey yolundaydı. Eğer test yaptırmadan düşük yapsaydım hep kendimi suçlayacak neden arayacaktım. O hamileliğim genetik aorunlu olunca 3. hamileliğimde düşük olunca hemen oatolojı yapıldı onun da nedenini öğrenmiş oldum. Eger ilk nipti yaptırmasaydım şu an peşpeşe iki dğşğk yapmış ve nedenini bilmiyor olacaktım. Şimdi en azından birbirlwrnden bağımsız olduğunu biliyorum, doğru düzgün doktor takibi alabiliuorum.Yani yaptırmak gereklimi ki çünkü down sendromluda çıksa doktorlar bi müdahale gösteremicekler değilmi
Yok canim benim bastan beri agrım var canim migren cikti o hafifledi zonkluyordu onceden ama simdi sadece agri var hayirlisi alıştım artıkAldığınız vitamin nedir o yapıyo olabilir.
Bende her gün içerdim mutlaka içmeyince keyfini yapmayınca eksik hissediyorum ama çok bulanıyor midem içince durduk yere bozmayayaim midemi diye içmiyorum hic sütlü kahve deniyordum soguk sütle oda bulandırıyor artık içmiyorum onudaBen zaten çayı hiç sevmezdim o yüzden sıkıntı olmadı ama o kahveher gün mutlaka türk kahvesi içerdim, doktora sordum günde bi tane içebilirsin dedi ama içim rahat etmedi, tutuyorum kendimi, haftada 1 taneye izin verdim kendime onu da tadını çıkara çıkara içiyorum şimdiden her şey bebişlerin iyiliği için
Çok teşekkür ederim canım bende trendyoldan hip aldım. Bir dahaki ne bunu da alayımCanım biraz pahalı ama kızımda tecrübe ettiğim için öneriyorum, Lierac çok iyi. Benim ilk hamileliğimde bu krem sayesinde hiç çatlağım olmadıTavsiye ederim fotosunu ekliyorum, kullanmaya başladım ben 3 gündür
Not: Almaya karar verirsen eczaneden alma orası kazık oluyor, ben hepsiburada’dan 200ml olanından 2 kutu aldım , orijinaldi ve ürün koruma ambalajı vardı ben soyup açtımDoğuma kadar 3 kutu bitirmiştim sanırım 200 ml olanlarından
Evet ilk defa bu kadar zamandır görmüyorum 10 gün kaldı şafak sayıyorumKızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Insallah canim stresi bambaşka her seferinde o lekelemeyin gormenin anlamadığım şekilde ekstra hic bisey yapmadım bi gun içinde kesildi benim inşallah tekrarlamazAhh inşaallah benimde kesilir. 12+3 olduk bugun. Maşaallah 2-3 gündür iyi gibi umarim haftaya bisey kalmaz. Yarin akşam ilk igneyi vurduracagim garanti olsun Calistigim icin cuma aksami vurdurmak istedim.
12.haftan bitince başla canım, sakın erteleme..Linkini bırakıyorum buraya almak isteyen arkadaşlar da buradan alsın, bu satıcı güvenilir ve fiyat olarak en uygun burasıBen de lierac almayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerek hiç bilmiyorum ?
Evet hepsiburada’ya da geliyor o satıcı , biliyorum , o da güvenilirBende dermoeczanem sayfasından aldım güvenilir sayfa ve uygun eczaneye göre ambalajini kendim açtım
Tamamdır canım mutlaka başlicam zaten takıntılıyım vücut konusunda inşallah iyi gelir12.haftan bitince başla canım, sakın erteleme..Linkini bırakıyorum buraya almak isteyen arkadaşlar da buradan alsın, bu satıcı güvenilir ve fiyat olarak en uygun burasıbaktım şu anda da 10 tl daha ucuz
Kızıma hamileyken 15 kg almıştım, ona rağmen sıfır çatlak, hiç doğum yapmamışım gibi gergin bir karnım varTamamdır canım mutlaka başlicam zaten takıntılıyım vücut konusunda inşallah iyi gelirbu ikili sanırım ben de online alıyorum genel de eczane ürünü de olsa daha uygun oluyor
Tabi canım tecrübe kadar önemlisi var mı ya mutlaka dinlicem siziKızıma hamileyken 15 kg almıştım, ona rağmen sıfır çatlak, hiç doğum yapmamışım gibi gergin bir karnım varAma her beden farklı, bunu kullandığı halde çatlayanlar da varmış, belki az sürdüklerinden belki düzenli kullanmadıklarından , ama ben iyi bir örneksem kullanmaya değer bence ilk defa gebe olanlar için, ben risk almazdım
Evet canım öyleTabi canım tecrübe kadar önemlisi var mı ya mutlaka dinlicem sizibol bol sürcem göğüs, karın ve kalça bacak içi diye sürülüyo herhalde diil mi
İnşallah hepimiz sağlıkla doğuralım bebişleri de ama kendimizde deforme olmayalım önemli bişey yani akışa bırakılcak bi konu değilEvet canım öyleinşallah sen de sıfır çatlakla atlatırsın
Bu sitede daha uygunmuş bak trendyolda daha pahalı12.haftan bitince başla canım, sakın erteleme..Linkini bırakıyorum buraya almak isteyen arkadaşlar da buradan alsın, bu satıcı güvenilir ve fiyat olarak en uygun burasıbaktım şu anda da 10 tl daha ucuz, ben 10 tl daha fazla fiyata almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?