2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde 12 de kesildi canim yerleşme kanaması dediler adına sebepsiz aynı senin gibi rahim büyüdükçe oluyor dedi
Ahh inşaallah benimde kesilir. 12+3 olduk bugun. Maşaallah 2-3 gündür iyi gibi umarim haftaya bisey kalmaz. Yarin akşam ilk igneyi vurduracagim garanti olsun Calistigim icin cuma aksami vurdurmak istedim.

Yani yaptırmak gereklimi ki çünkü down sendromluda çıksa doktorlar bi müdahale gösteremicekler değilmi

Yani yaptırmak gereklimi ki çünkü down sendromluda çıksa doktorlar bi müdahale gösteremicekler değilmi
Nasıl bir müdahale mesela? Siz onaylamadan kimse bir şey yapamaz. Ben yaptırdığıma çok memnunum. İkinci gebeliğimdi ve herşey yolundaydı. Eğer test yaptırmadan düşük yapsaydım hep kendimi suçlayacak neden arayacaktım. O hamileliğim genetik aorunlu olunca 3. hamileliğimde düşük olunca hemen oatolojı yapıldı onun da nedenini öğrenmiş oldum. Eger ilk nipti yaptırmasaydım şu an peşpeşe iki dğşğk yapmış ve nedenini bilmiyor olacaktım. Şimdi en azından birbirlwrnden bağımsız olduğunu biliyorum, doğru düzgün doktor takibi alabiliuorum.

Bende her gün içerdim mutlaka içmeyince keyfini yapmayınca eksik hissediyorum ama çok bulanıyor midem içince durduk yere bozmayayaim midemi diye içmiyorum hic sütlü kahve deniyordum soguk sütle oda bulandırıyor artık içmiyorum onuda

Çok teşekkür ederim canım bende trendyoldan hip aldım. Bir dahaki ne bunu da alayım benim kızımdan ince çizgileri var o zaman cahillik kullanmadım bunda başlamak istiyorum kısmet olursa

Kızlar ben 12. hafta kontrolüne gittiğimde 1 ay sonra görüşücez dedi doktor bana. Sizde de bir aya çıktı mı muayeneler???
Evet ilk defa bu kadar zamandır görmüyorum 10 gün kaldı şafak sayıyorum

Ahh inşaallah benimde kesilir. 12+3 olduk bugun. Maşaallah 2-3 gündür iyi gibi umarim haftaya bisey kalmaz. Yarin akşam ilk igneyi vurduracagim garanti olsun Calistigim icin cuma aksami vurdurmak istedim.
Insallah canim stresi bambaşka her seferinde o lekelemeyin gormenin anlamadığım şekilde ekstra hic bisey yapmadım bi gun içinde kesildi benim inşallah tekrarlamaz

Ben de lierac almayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerek hiç bilmiyorum ?
12.haftan bitince başla canım, sakın erteleme..Linkini bırakıyorum buraya almak isteyen arkadaşlar da buradan alsın, bu satıcı güvenilir ve fiyat olarak en uygun burası baktım şu anda da 10 tl daha ucuz, ben 10 tl daha fazla fiyata almıştım

Eklentiler

• 8040673B-F3BA-4427-8F1F-F9AD7C10734E.png
    320,4 KB · Görüntüleme: 49
12.haftan bitince başla canım, sakın erteleme..Linkini bırakıyorum buraya almak isteyen arkadaşlar da buradan alsın, bu satıcı güvenilir ve fiyat olarak en uygun burası baktım şu anda da 10 tl daha ucuz
Tamamdır canım mutlaka başlicam zaten takıntılıyım vücut konusunda inşallah iyi gelir bu ikili sanırım ben de online alıyorum genel de eczane ürünü de olsa daha uygun oluyor

Tamamdır canım mutlaka başlicam zaten takıntılıyım vücut konusunda inşallah iyi gelir bu ikili sanırım ben de online alıyorum genel de eczane ürünü de olsa daha uygun oluyor
Kızıma hamileyken 15 kg almıştım, ona rağmen sıfır çatlak, hiç doğum yapmamışım gibi gergin bir karnım var Ama her beden farklı, bunu kullandığı halde çatlayanlar da varmış, belki az sürdüklerinden belki düzenli kullanmadıklarından , ama ben iyi bir örneksem kullanmaya değer bence ilk defa gebe olanlar için, ben risk almazdım
İnşallah sen de faydasını görürsün canım

Tabi canım tecrübe kadar önemlisi var mı ya mutlaka dinlicem sizi bol bol sürcem göğüs, karın ve kalça bacak içi diye sürülüyo herhalde diil mi

Bu sitede daha uygunmuş bak trendyolda daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…