2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

Bende dermoeczanem sayfasından aldım güvenilir sayfa ve uygun eczaneye göre ambalajini kendim açtım

Ben de lierac almayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerek hiç bilmiyorum ?

Kızlar benim 1 aya yakındır elimin içi ve ayaklarımın alti yaniyor sizde de varmi boyle bisi yoksa bende mi bisi var daha erken degil mi bunun icin
Bebeğinizin cinsiyetine doktor kız mı dedi? Aynı sorun bende de var gebelik şekerinden şüphelendim ama kız bebek bekleyenlerde oluyomuş özellikle ayaklarımın altı deli edecek kadar yanıtlar

Bebeğinizin cinsiyetine doktor kız mı dedi? Aynı sorun bende de var gebelik şekerinden şüphelendim ama kız bebek bekleyenlerde oluyomuş özellikle ayaklarımın altı deli edecek kadar yanıtlar
Evet canim muhtemel kiz dedi yakiyor bizi bu kizlar desene ben artık çareyi kovaya su doldurup ayağimi icine sokuyorum cok iyi geliyor

Kanama alani 1 haftada gecmez genelde isterseniz tam 2 hafta filan olsun oyle gidin. Kendinizi yormadiginizdan emin iseniz bir sıkıntı olmaz insallah bebege.
Teşekkür ederim hepinize, sabah not bırakmıştım doktoruma,ikili test sonucum için birazdan arayacak. Soracağım bakalım gel derse gideceğim,içim de bi rahatlık var nedense

Aaa gerçekten mi hiç duymamıştım benim de el ve ayaklarım yanıyor iki oğlum var hiç böyle bişi yaşamamıştım bugün bana da doktorum kız gibi dedi hayırlısı bakalım

B Birmuhendisinruyasi Yaa inanmıyorum sizde de mi var ? 4 gündür ben de de aşırı bir yanma var delircek gibiydim bugün en son buzlu suya soktum ayağımı. Sıcaktan olur dediler bana da cinsiyet bilmiyoruz ama kız a işarettir inşallah

Canım sicaktan degil yagmur yagarkende böyleydim yaklasik bir aydır ayaklarim ellerimin ici yanıyor mahvoldum valla suya daldirip daldirip cikiyorum ayagimi ins canim Allah gonlundekini hayirli etsin ins

Canım sicaktan degil yagmur yagarkende böyleydim yaklasik bir aydır ayaklarim ellerimin ici yanıyor mahvoldum valla suya daldirip daldirip cikiyorum ayagimi ins canim Allah gonlundekini hayirli etsin ins
Allah yardımcımız olsun valla ya inşallah hafifler haftalar ilerledikçe amiinn hepimizinkini inşallah

kızlar benimde ellerimin içi ayaklarımın altı inanılmaz bir şekilde yanıyor, internette biraz göz gezdirdiğimde bunu kız bebeğe yoran olmuştu, hayırlısı inşallah

Canım şiddetli değil gebelikten önce de 2 3 kez wcye çıkardım günde. Ama bu sefer biraz ishal gibi. Sorucam canım ptesi randevum var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…