2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim 🎉🪅🎊 inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏
Herkese merhaba, ben de 2022 şubat annesi adayıyım inşallah ilk bebeğimiz olucak , tüp bebek serüveni geçirdik çok şükür olumlu sonuçlandı ☺️ Biraz bekledim gruba yazmak için, sizleri takip etmek konuşmak eminim ki çok iyi gelecek 🥰 şu an 10+4 üm daha hala küçücük ☺️ Hepinize kucak dolusu sevgiler 🧿💐😘

Canım biraz pahalı ama kızımda tecrübe ettiğim için öneriyorum, Lierac çok iyi. Benim ilk hamileliğimde bu krem sayesinde hiç çatlağım olmadı 👍🏻 Tavsiye ederim 😉 fotosunu ekliyorum, kullanmaya başladım ben 3 gündür ☺️

Not: Almaya karar verirsen eczaneden alma orası kazık oluyor, ben hepsiburada’dan 200ml olanından 2 kutu aldım , orijinaldi ve ürün koruma ambalajı vardı ben soyup açtım 👍🏻 Doğuma kadar 3 kutu bitirmiştim sanırım 200 ml olanlarından 😉
Bende dermoeczanem sayfasından aldım güvenilir sayfa ve uygun eczaneye göre ambalajini kendim açtım

Canım biraz pahalı ama kızımda tecrübe ettiğim için öneriyorum, Lierac çok iyi. Benim ilk hamileliğimde bu krem sayesinde hiç çatlağım olmadı 👍🏻 Tavsiye ederim 😉 fotosunu ekliyorum, kullanmaya başladım ben 3 gündür ☺️

Not: Almaya karar verirsen eczaneden alma orası kazık oluyor, ben hepsiburada’dan 200ml olanından 2 kutu aldım , orijinaldi ve ürün koruma ambalajı vardı ben soyup açtım 👍🏻 Doğuma kadar 3 kutu bitirmiştim sanırım 200 ml olanlarından 😉
Ben de lierac almayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerek hiç bilmiyorum ?☺️

Kızlar benim 1 aya yakındır elimin içi ve ayaklarımın alti yaniyor sizde de varmi boyle bisi yoksa bende mi bisi var daha erken degil mi bunun icin🙄
Bebeğinizin cinsiyetine doktor kız mı dedi? Aynı sorun bende de var gebelik şekerinden şüphelendim ama kız bebek bekleyenlerde oluyomuş özellikle ayaklarımın altı deli edecek kadar yanıtlar ☺️

Bebeğinizin cinsiyetine doktor kız mı dedi? Aynı sorun bende de var gebelik şekerinden şüphelendim ama kız bebek bekleyenlerde oluyomuş özellikle ayaklarımın altı deli edecek kadar yanıtlar ☺️
Evet canim muhtemel kiz dedi 😅 yakiyor bizi bu kizlar desene😂 ben artık çareyi kovaya su doldurup ayağimi icine sokuyorum cok iyi geliyor 😅

Bence gitmeyin, evde daha fazla vakit geçirin istirahat edin bol bol dinlenin zaten iğne ve fitil kullanıyormuşsunuz benimde vardı kanama alanım hemde baya büyüktü istirahat fitil 2 defa da iğne vuruldum çok şükür baya toparlamış hala günün büyük bölümünü istirahat halinde geçiriyorum doktor haftada bir çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gideceğim. Bol bol dinlenin birşey olmaz Allahın izniyle 🙏☺️

Şuan 12+4 10 haftalikti galiba benim kanama alanimdan daha cok kanamam vardi cnm bol bol dinlenmeye calistim cocuklardan firsat bulduğum da
Benide doktor her hfta cagirdi simdi ise 3 hafta bir çağıracak
Özele gidiyorsan cnm cumarteside gidebilirsiin eger esin calismiyorsa yoksa aklinda kalmayacaksa randevu gununde git

Kanama alani 1 haftada gecmez genelde isterseniz tam 2 hafta filan olsun oyle gidin. Kendinizi yormadiginizdan emin iseniz bir sıkıntı olmaz insallah bebege.
Teşekkür ederim hepinize, sabah not bırakmıştım doktoruma,ikili test sonucum için birazdan arayacak. Soracağım bakalım gel derse gideceğim,içim de bi rahatlık var nedense🤗

Aaa gerçekten mi hiç duymamıştım benim de el ve ayaklarım yanıyor iki oğlum var hiç böyle bişi yaşamamıştım bugün bana da doktorum kız gibi dedi hayırlısı bakalım

B Birmuhendisinruyasi Yaa inanmıyorum sizde de mi var ? 4 gündür ben de de aşırı bir yanma var delircek gibiydim bugün en son buzlu suya soktum ayağımı. Sıcaktan olur dediler bana da 😅 cinsiyet bilmiyoruz ama kız a işarettir inşallah 🥰

B Birmuhendisinruyasi Yaa inanmıyorum sizde de mi var ? 4 gündür ben de de aşırı bir yanma var delircek gibiydim bugün en son buzlu suya soktum ayağımı. Sıcaktan olur dediler bana da 😅 cinsiyet bilmiyoruz ama kız a işarettir inşallah 🥰
Canım sicaktan degil yagmur yagarkende böyleydim yaklasik bir aydır ayaklarim ellerimin ici yanıyor mahvoldum valla suya daldirip daldirip cikiyorum ayagimi😅 ins canim Allah gonlundekini hayirli etsin ins🙏

Canım sicaktan degil yagmur yagarkende böyleydim yaklasik bir aydır ayaklarim ellerimin ici yanıyor mahvoldum valla suya daldirip daldirip cikiyorum ayagimi😅 ins canim Allah gonlundekini hayirli etsin ins🙏
Allah yardımcımız olsun valla ya inşallah hafifler haftalar ilerledikçe ☺️🤲 amiinn hepimizinkini inşallah 🥰

kızlar benimde ellerimin içi ayaklarımın altı inanılmaz bir şekilde yanıyor, internette biraz göz gezdirdiğimde bunu kız bebeğe yoran olmuştu, hayırlısı inşallah :KK36:

benimde öyle hatta herkes gebelik kabız yapar demişti ama ben de tam tersi oldu, normalden ishale dönüktü benim tam ishalde değil. ara ara artıyor ara ara normole dönüyor. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Seninki şiddetliyse bir doktoruna danış yine de canım yanlış yönlendirmeyeyim seni :KK200:
Canım şiddetli değil gebelikten önce de 2 3 kez wcye çıkardım günde. Ama bu sefer biraz ishal gibi. Sorucam canım ptesi randevum var inşallah

Back