2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim canım

Gevrek simit canımdan bir parça bu aralar. Bende sabah kahvaltıda labne yiyebiliyorum sadece. Normalde süzme peyniri çok severim ama midem almıyor onu. Çay bizim evde vazgeçilmezdir akşam yemeği hazırlanırken demlerim çayımızı ama uzun zamandır akşamları içemiyorum,sadece kahvaltıda 1 bardak. Kahveye gelince hamilelik dışında kokusundan bile haz etmem içmeyi geçtim,ama bu hamileliğimde 2 defa içtim midemi bastırır umuduyla

Herkese merhaba, ben de 2022 şubat annesi adayıyım inşallah ilk bebeğimiz olucak , tüp bebek serüveni geçirdik çok şükür olumlu sonuçlandı Biraz bekledim gruba yazmak için, sizleri takip etmek konuşmak eminim ki çok iyi gelecek şu an 10+4 üm daha hala küçücük Hepinize kucak dolusu sevgiler

Nifty test 10. Haftada başlıyor ve sanırım belli bir zamanı yok pazartesi yaptırdım bende. Geç kalındığını düşünmüyorum canım.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahhh

muzu yiyebiliyorum ama salatalık domates tek başına yiyemiyorum hiç gebelikten önce ekmek hiç tüketmezdim şimdi ekmeksiz bir şey tüketemiyorum bulantıdan
Ben domates cok sevmem de salataligi yiyorum canım hatta ben cogu seyi cok sukur yiyebiliyorum et,maydonoz ve sarımsak dışında

Geçmiş olsun canım tam sayıyı hatırlamıyorum ama küçük oğlumda yüksek risk çıkmıştı amniyo sentez yaptırmadım başka test de yoktu günlerce ağladım çok üzüldüm ayrıntılı ultrason a kadar çok şükür gayet sağlıklı doğdu şuan 8 yaşında içini ferah tut o yüzden bunda yaptırmadım ikili test

Ben zaten çayı hiç sevmezdim o yüzden sıkıntı olmadı ama o kahve her gün mutlaka türk kahvesi içerdim, doktora sordum günde bi tane içebilirsin dedi ama içim rahat etmedi, tutuyorum kendimi, haftada 1 taneye izin verdim kendime onu da tadını çıkara çıkara içiyorum şimdiden her şey bebişlerin iyiliği için

Cok sukur sevindim adınıza benim 13-18 riski pek duyulmuyor hep down duyulmus ondan korkum var biraz ins gececek bunlar da

Bende progestan yazacagima prolaktin yazmisim. Gercekten sizinde 13.haftaya kadar geldimi. Bende pazartesi gunu 13 e gircem umarim benimde gecer artık. Bu fitil beni cok sersem ve gucsuz yapiyor
Benimde 12 de kesildi canim yerleşme kanaması dediler adına sebepsiz aynı senin gibi rahim büyüdükçe oluyor dedi

Bende progestan yazacagima prolaktin yazmisim. Gercekten sizinde 13.haftaya kadar geldimi. Bende pazartesi gunu 13 e gircem umarim benimde gecer artık. Bu fitil beni cok sersem ve gucsuz yapiyor
İğne progestan vuruldum ilk hamileleigimde proluton vurulmuştum Bende progestan daha çok acıtıyor yada gün aşırı 10 tane oldum çok acıdı oturamiyordum iğneleri acisindan

Annnelerim ikili test konusunda telaş yapmayin o testler cok cok yüksek risk sonucu çıkmadığı surece genelde yanilma payi olabiliyor cevremde cok gordum. Annem 39 teyzem 39 yasinda dogumlar yapti şükür sıkıntıları oldu. Riskli çıkan anneler ise bol bol dua edin bebeginize güzel enerjiler gönderin down sendromlu olarak dogsalae bile artiik zaman degisti cok guzel egitimler alip cok guzel hayatlar yasayabiliyorlar. Ayrintilid daha farkili hastaliklarda deniliyor 2017 temmuz annelerinde arkadasin bebegine cüce tanisi koyup almak isteyen cok doktor oldu ama o allah büyük dedi ve dogum yapti ve elhamdülillah yasitlari ile ayni. Rabbbimden umit kesilmez, sizde kesmeyin her aninizin tadini çıkarın ve bol bol sevgi gonderin bebislerinize.

Bu haftalarda bebek hissedilir ama cok nadir ilk gebeiliginiz ise hic sanmıyorum hissedebileceginizi benmmde idrar yplu iltihabi var bol bol su limonlu tuketiyorum. Bebeginize allah korusun bisey olsa vucud emin olun biryerden sinyal verir. Ha cok evhamlandim illa gideyim derseniz neden olmasin.

Kızlar hip in çatlak önleyici yağı ve kremini kullanan var mı sipariş verdim bugün ama önereceğinix başka yağlar var mı
Canım biraz pahalı ama kızımda tecrübe ettiğim için öneriyorum, Lierac çok iyi. Benim ilk hamileliğimde bu krem sayesinde hiç çatlağım olmadı Tavsiye ederim fotosunu ekliyorum, kullanmaya başladım ben 3 gündür

Not: Almaya karar verirsen eczaneden alma orası kazık oluyor, ben hepsiburada’dan 200ml olanından 2 kutu aldım , orijinaldi ve ürün koruma ambalajı vardı ben soyup açtım Doğuma kadar 3 kutu bitirmiştim sanırım 200 ml olanlarından

Eklentiler

• C4176974-91D0-4E78-80E8-E2F1C4DBEE54.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Ne kadar süreyle geçti?
Eşimin izin alması lazım gitmem için o yüzdençok gerekli mi acaba diye düşünüyorum açıkçası.
Kanama alani 1 haftada gecmez genelde isterseniz tam 2 hafta filan olsun oyle gidin. Kendinizi yormadiginizdan emin iseniz bir sıkıntı olmaz insallah bebege.

Benim.oyle cnm oglumdada öyleydi bence normal

Ağzına sağlık canım..Benim teyzemde 39 da doğurdu kuzenim 37 ama bazen vesveseler insanı rahat bırakmıyor..İnşallah sağ salim alacağız bebişleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…