- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
Kaç hafta oldu benim 13+5 'te yaptı 14 dolunca yapılmıyormuşAynen canim eşim bana da yaptir dedi de ben ikili testi beklim dedim belki yaptirirm icim rahat etmezse tabi zamanini gecirmediysem
Canim ikili testi 13+0da yaptirdim suan 14+0imK
Kaç hafta oldu benim 13+5 'te yaptı 14 dolunca yapılmıyormuş
Bende simitle peynire sardım yumuşak formlu çok sevdiğim bir peynir var adını bilmiyorum peynirciye benim peynir diyorum veriyorSelam kızlar, siz de benim giib akşamları erkenden uykusu gelip sabahın 6sında gözlerinizi açıyor musunuz, ve birde hala uyanır uyanmaz ağzıma bir şey atma ihtiyacım devam ediyor yoksa midem çok fena kazınıp bulanıyor. bu aralar sandviçe sardım çünkü domatesi tek yiyemiyorum bir tiksindim anca peynirli sandviçin içinde yiyebiliyorum. Sabah 6.30da bir tane 10 gibi bir tane yiyorum kendimi çok dobiş hissediyorum.
Canim ben yuzde 99 21.30 da uyuyorum gece 23.30 -01.00 arası uyanıyorum sonra sabah max 7 de uyaniyorum.benimde midem kazınıyor muz, salatalik falan yiyorum bazen gece uyandığımda doyurmazsam karnımı uyuyamiyorumSelam kızlar, siz de benim giib akşamları erkenden uykusu gelip sabahın 6sında gözlerinizi açıyor musunuz, ve birde hala uyanır uyanmaz ağzıma bir şey atma ihtiyacım devam ediyor yoksa midem çok fena kazınıp bulanıyor. bu aralar sandviçe sardım çünkü domatesi tek yiyemiyorum bir tiksindim anca peynirli sandviçin içinde yiyebiliyorum. Sabah 6.30da bir tane 10 gibi bir tane yiyorum kendimi çok dobiş hissediyorum.
Ense kalınlığı 1,2 benimkinin de ki sana atmıştım sonucumu canım, burun kemiği de varmış neden boş yere evham yapıyorsun ki gayet iyi gelecek sonuçların eminimBen ikili test yaptirdim gecen hafta persembe canim burun kemigi var,ense kalinligi 1,4 çıktı 13+0da.kan verdim sonuc bekliyorum.ben nifty sonuca gore vermek istiyordum ama nettem baktimda simdi bir yerde 8.hafta ile 10.haftada bskiliyir yaziyor ne kadar dogru bilmiyorum ben bugun 14+0im
Ay ne bilim canim bos durdukca sarıyorum gerçekten. Du yanimda ceviz vardi ondan atayim agzima bi kac taneEnse kalınlığı 1,2 benimkinin de ki sana atmıştım sonucumu canım, burun kemiği de varmış neden boş yere evham yapıyorsun ki gayet iyi gelecek sonuçların eminimStresin bebeği de etkiliyor unutma , rahat olmaya çalış, güzel şeyler düşün . Şimdi kalk yerinden bir avuç fındık ye bebeğe iyi gelsin, zeka gelişimi için önemli
Kızıma hamileyken yaşım 28’di ve ne ikili tarama biliyorum ne ayrıntılı..Ya bana dr hic bisi demediki olcum yapmis ben farkinda bile değilim bana kan vermek icin verilen kagitta gördüm ölçümleri sıkıntı yok demek ki dedim icimden sonradan farkedince
Bende herseyi yeni öğreniyorumKızıma hamileyken yaşım 28’di ve ne ikili tarama biliyorum ne ayrıntılı..doktorum bana usg ekranında bebeği gösteriyor şu kadar büyümüş falan diye , her muayenede benim tek derdim güzel bir usg fotosu yakalaması doktorun 2’li testimin sonucundan ve doktorum her şey normal dedikten sonra, bu test ne içinmiş ya diye bakıp öğrenmiştim Ayrıntılıya girince de öyle loş ışıkta, bebeğin her tarafına bakılmıştı, kalbindeki küçük damara kadar. Hiç aklıma kötü şeyler getirmemiştim, o an sadece tıp ne kadar gelişmiş diye şaşkın bir şekilde söylenilenleri dinliyordum diyeceğim o ki bazen çok araştırıp okumamak gerek, doktoruna güven , yaptırılması gereken testleri yaptır ve gerisi de tevekkül
Aynen kafanı bunlarla meşgul et
Canım ben 6. haftamdan beri vuruluyorum haftada iki kere lekelenmem geçti çok şükür Ins ultrasonda kanama alanı da geçmiştir. Iğne yağlı bir iğne olduğundan çok yakıyor o gün boyunca yanmayı hissediyorsun masaj yapman gerekiyor birde tavsiyem ikinci iğneyi bir öncekini ne tarafa yatırdıysan diğer tarafa yaptır.Kizlar selam lekelenmem vardi 5. Haftadan beri. Prolaktin kullaniyorum halen fitil olarak. Doktorum 2 tane proluton igne verdi. Haftada bir vurdur bakalim lekelenmeni keser belki dedi hicbir sebebi yok leke gelmesinin cozemiyor kimse. Bu igneyi vurduran varmi yan etkisi veya can yakıyormu acaba?
ben her gün olmamak şartıyla çayı tüketiyorum açık bir şekilde hatta bugün sandviçin yanında canım bayağı istedi :) geceleri de çok sık uyanıyorum tuvaleteBende simitle peynire sardım yumuşak formlu çok sevdiğim bir peynir var adını bilmiyorum peynirciye benim peynir diyorum veriyorondan simitin ucuna sürüp sürüp yiyorum iyi geliyor ama çay içmeyi özledim ben siz içebiliyor musunuz çay kahve içmeyelim 2 ay oldu
Şuan 12+4 10 haftalikti galiba benim kanama alanimdan daha cok kanamam vardi cnm bol bol dinlenmeye calistim cocuklardan firsat bulduğum daNe kadar süreyle geçti?
Eşimin izin alması lazım gitmem için o yüzdençok gerekli mi acaba diye düşünüyorum açıkçası.
muzu yiyebiliyorum ama salatalık domates tek başına yiyemiyorum hiçCanim ben yuzde 99 21.30 da uyuyorum gece 23.30 -01.00 arası uyanıyorum sonra sabah max 7 de uyaniyorum.benimde midem kazınıyor muz, salatalik falan yiyorum bazen gece uyandığımda doyurmazsam karnımı uyuyamiyorum
benimde öyle hatta herkes gebelik kabız yapar demişti ama ben de tam tersi oldu, normalden ishale dönüktü benim tam ishalde değil. ara ara artıyor ara ara normole dönüyor. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Seninki şiddetliyse bir doktoruna danış yine de canım yanlış yönlendirmeyeyim seniMerhaba kızlar ben gebeliğimi öğrendiğimden beri ishal gibiyim yani günde 2 kez wcye çıkıyorum ama hep ishal şeklinde. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı. Bağırsaklarım hep cırıl curul sesler çıkarıyor
Ben her duştan sonra kurulanmadan karnıma ve göğüslerime bebe yağı sürüyorum sonra kurulanıyorum, lierac'ın çatlak önleyici kreminden de bir arkadaşım çok memnundu ilerleyen zamanlarda onu almayı düşünüyorum ne kadar erken kullanmaya başlarsak o kadar çok faydasını görürüzKızlar hip in çatlak önleyici yağı ve kremini kullanan var mı sipariş verdim bugün ama önereceğinix başka yağlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?