2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya bana dr hic bisi demediki olcum yapmis ben farkinda bile değilim bana kan vermek icin verilen kagitta gördüm ölçümleri sıkıntı yok demek ki dedim icimden sonradan farkedince
Bir problem olmadığı için yorum yapmamıştır canım benimde kızımda aklımda hiç böyle şeyler yoktu dr istedi yaptı bir şey yok deyip göndermişti. Sonra duya duya birde başıma gelince her şeyi soruyorum dr a

Anladim canım ins hepimizin saglikli bebisleri olur

Kızlar merhaba 13 +5 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktora gittim bebek gayet iyiydi. Ama yaklaşık 1 aydır idrar yolu enfeksiyonum var. Daha önceki doktorum ilaç vermemişti. Buna da heyecandan unuttum söylemeyi. Vesveseler geldi 3 4 gündür bebeğime bir şey olduysa anlar mıyım , ya kalbi durduysa diye. İnsanlar da bu haftalarda bebek hissedilir falan dedi iyice evham yaptım.Gitsem mi acaba doktora tekrar.

Canım evham yapma hersey olacagina varıyor.ben bebek falan hissetmiyorum ilk hamileligim hemen hissetmemende normal. Bende de var kesin artik akintım sari yesil değişik yani ama en son doktora sordugumda bana simdi birde onun ilacini icme dedi.ama icim rahat edecek diyosan git doktora.

Cnm hem progestan hem de pruloton igneyi 5.hafta bu yana hafta bir yaptiriyorum yagli igne oldu icin biraz yakiyor yan etkisi olmadi bende aksine lekelenm3m ve kanamam durdu
Doktorda oyle dedi progestan yetersiz geliyo belkide. Deneyelim bu igne keser belki dedi bende tamam dedim. Sebebi yokken gelen kanama cok riskliymiş artik gecene kdr kullancagim.

Merhaba.
Idrarinizi yaparken yanma,kasığın alt kısmında ağrı hissediyorsaniz ilerliyor demektir ve doktora gidilmeli bence. Fakat bu şikayetler yoksa genelde bol su içmekle geçer. Bebeğinize zarar vermesi için çok şiddetli enfeksiyon geçiriyor olmanız lazım yüksek ateş vb. Evham yapıp kendinizi üzmeyin,geçmis olsun

Benimde çok onemsemedi de ilk hamileliğim benim de

Yaa teşekkür ederim. Yanma falan yok kaşıntı ve akıntı çok fazla sadece

Geçmiş olsun canım ilk gebeliğinse 18. haftaya kadar bebeği hissedemezsin. 2. gebeliklerde bile 16 haftayı buluyor hissetmek. Enfeksiyon için bol bol su tüket. İçine bir kaç damla limon sık temizlenmesine yardımcı olur rahat edersin. Dr nun numarası varsa telefon ile de sorabilirsin tabi devlet hastanesinde değilse onlar cevap vermiyor.

Doktorda oyle dedi progestan yetersiz geliyo belkide. Deneyelim bu igne keser belki dedi bende tamam dedim. Sebebi yokken gelen kanama cok riskliymiş artik gecene kdr kullancagim.
Kullan cnm insllah geçer leekelenmen de
Benim kanama alanim vardi şükür gecti cnm bu iğne sayesinde Progestan bir yere kadar faysa ediyor sonra etmiyor cnm

Merhaba, geçen hafta cuma günü kontrolüm vardı, bebeğim gayet iyiydi fakat alt kısımda ufak kanama alanı var önemli bişey değil ama dikkat edin kendinizi yormayın dedi doktor. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya verdi (bugüne kada 3 hafta arayla çağırıyordu )
Kendim iyiyim,ağrım sızım kanama filan yok çol şükür. Tüp bebek ile hamile kaldığım için günde 3 kez progestan fitil ,haftada 2 de iğnem var ve aynen devam.
1 ay beklemeyip yarın kontrole gitsem mı acaba ya gerek var mı sizce? Bu hamileligimde daha rahatım aslında ilkinde coktaaan gitmiştim doktora

Canim için rahat etmesi icin gidebilirsin bence hemde bebisi görürsün
Iğneni faydasi oluyir cnm benimde kanama alaninm vardi gecti igneyle birlikte

Yaa teşekkür ederim. Yanma falan yok kaşıntı ve akıntı çok fazla sadece
O akıntı ve kaşıntı mantardan olabilir ,çamaşırınizi ütüleyip kullanmanızı tavsiye ederim.
Benim 2 sene öncesine kadar tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu olurdu devamli oradan biliyorum.

Canim için rahat etmesi icin gidebilirsin bence hemde bebisi görürsün
Iğneni faydasi oluyir cnm benimde kanama alaninm vardi gecti igneyle birlikte
Ne kadar süreyle geçti?
Eşimin izin alması lazım gitmem için o yüzdençok gerekli mi acaba diye düşünüyorum açıkçası.

Kac cnm değerin suan? Benim 22ydi doktorum gerek yok bu değere dedi ama ben kontrole gidince sorucam yine, akıntım artti benim yanma, sarı akıntı gibi sıkıntılarım yok cok şükür

2 litre suyun içine bir kaç damla limon damlatıp gün içinde bitirin hergün tekrarlayın idrar yolu enfeksiyonunu söktürür birşeyiniz kalmaz bir kaç güne inşallah

Ne kadar süreyle geçti?
Eşimin izin alması lazım gitmem için o yüzdençok gerekli mi acaba diye düşünüyorum açıkçası.
Bence gitmeyin, evde daha fazla vakit geçirin istirahat edin bol bol dinlenin zaten iğne ve fitil kullanıyormuşsunuz benimde vardı kanama alanım hemde baya büyüktü istirahat fitil 2 defa da iğne vuruldum çok şükür baya toparlamış hala günün büyük bölümünü istirahat halinde geçiriyorum doktor haftada bir çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gideceğim. Bol bol dinlenin birşey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…