2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok canim ya nerde ben 13+6yim bugun giden bisey yok maalesef
3 aydan sonra geçer diyolar genelde ama o zaman bizim için 4 ay mi olucak acaba şimdi de 16. Haftayi beklicem 3 hafta sonra yeğenlerimin sünneti var bulantim olursa bana eziyet gibi gelir ya ins gecer o zamana kadar

Aaa aynı canım kalkmamla bir ağrı giriyor ama hep sağ tarafıma senin de mi tek taraflı ben de genelde oğluma müdahale ederken yaşıyorum bunu bu arada normal doğum yaptım canım
Valla o an acıyla hangi tarafımdan geldi bu ağrı diye düşünmedim canım, o an biliyorduysam da şimdi unuttum demekki normal canım bu durum, belki kızımda da oluyordu ama hatırlamıyorum 4 sene oldu..

Bazı bebekler isimleriyle gelir, Hira hem anlam olarak hem hitap olarak çok güzel bir isim düşünün bence kız olursa Bende ilk gebeliğimde kızım olacağını rüya ile görmüştüm kucağımdaydı Mevlüt okutuyordum heryerde Azra yazıyordu.. Uyandım benim kızım olacak dedim öyle oldu ikinci isim olarak Azra koyduk kullanmasakta. İnşallah sağlıkla gelen bir de prensesiniz olur

Evet anlamı güzel bir isim. Eşim şimdiden başladı zaten Hira diye. Sanırım kızımız olursa Miray yerini Hiraya bırakacak. Amin inşallah,Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde nasip etsin. Sizin evladınızıda Allah bağışlasın. Azra da beğendiğim isimlerden her ne kadar çok fazlaca kullanılsa da

BTDT: 22.02.2022
Y: 27
HBK: 57
C:belirsiz
KÇ :1

BTDT:20.02.2022
Y:32
HBK:51
C:?
KÇ:2

Beni de eklerseniz sevinirim :)

Kızlar benim 1 aya yakındır elimin içi ve ayaklarımın alti yaniyor sizde de varmi boyle bisi yoksa bende mi bisi var daha erken degil mi bunun icin
Evet cnm gunuzleri pek yanmiyorda aksam oldumu yaniyor küçük kizim bile farkina varmış anne ayaklarin cok sicak diyorbiraz hormonlarin etkisinden galiba çünkü benim elim ayagim hic ısınmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…