2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah hemen kavuşur miniğim sağlığına Hiçbir çocuk hasta olmasın ya onların hastalığı herşeyden zor..

Kaç haftaliksin ki cinsiyeti söylemedi? Bana söyledi de ne oldu hicbisi emin olmak icin 16.haftayi beklemek lazim bence bu alerji dedikleri penisilin turevi ilaclara olan alerji mi ki ya bilen var mi benim ona alerjim yok ama baska biseylere
Benim hesabıma göre 12+1,ultrasona göre 11+5 :) benim hiçbirşeye alerjim olmadığı için özellikle sormadım,bilmiyorum yani.

Çok .ok geçmş olsun. Bu sabah işe geldim bir abla denize gidecekseniz gitmeyin salgın varmış ishal ateş vs. hastaneler dolmuş dedi. çok çok dikkat edin
Evet öyle gerçekten hayır zaten yazın başından beri ağlıyordu deniz deniz diye görüyor camdan balkondan sokmuyorduk. Dün basiretim bağlandı resmen eşim yazık çocuğa denize girsin diyince. Ayaklarım geri geri gitti resmen hiç gitmek istememiştim yazmıştım burayada. Ne bileyim olacağı varmış demek ki keşke olmasaydı ama çok yıprandı yavrum geceden beri maf oldu

Aynen bende her gittigimde az az alicam insarabayi doğuma yakin almayi dusunuyorum kisin fiyatlar düşüyormuş

Ben stoga onu da aldim ama cok pahali belki bi indirim yakalarim diye beklemedyim ablam sleepy de iyi diyor

İnşallah bir an önce toparlanır

Ben kızımda kullandığım bebek arabasını kullanacağım , chicco’nun urban care modelini almıştım , taş gibi hala Küvetimiz de duruyor, sen hepsini birine mi verdin ondan mı yeni alıyorsun canım..Mama sandalyesinden tut oto koltuğuna kadar hiç eksiğim yok benim neredeyse

Aynen bende her gittigimde az az alicam insarabayi doğuma yakin almayi dusunuyorum kisin fiyatlar düşüyormuş
Aslında olsa bi Almanya ile bağlantı falan biz oradan aldık onların parasıyla bin TL gibi ucuz Türkiye parasıyla 3.600 tl burada herşey ateş pahası ya el yakıyor herşey. Paramızın zerre değeri yok

Ben stoga onu da aldim ama cok pahali belki bi indirim yakalarim diye beklemedyim ablam sleepy de iyi diyor
Bebişin hassasiyetine göre değişiyor canım sleepy bizde hep pişik yaptı molfix çok iyi gelmişti migrosta minies var o da güzel ben değişik markalar kullandım ama en fazla molfix kullandık. Şimdi babyturco denemeyi düşünüyorum nasıl alışırsa öyle gider bence uygun yollu deneyelim

Oyyy kuzum çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum canım, yaz hastalığı da daha bi zor oluyo Allah yardımcın olsun

Kızımın arabası duruyor travel sistemdi bu defa katlanınca minicik olan uçaklara elinde sokabildiğin hem portatif hem konforlu bişey aldık. Küvetimiz kırıldı kızım kırmıştı onu su doldurup oynuyordu içinde hep mama sandalyemizde kırıldı onu da yeni alacağız odasını almaya gittiğimizde bakıcam artık onlara en sona kalsın onlar hevesimi aldım onlardan ya bakmıyorum hiç araştırmıyorum bile bende bu defa masraf açmayayım diyorum ama valla çıkıyor düşündükçe eksikleri ya

Ben de bilgilerimi güncelliyorum sayenizde, 8 yıl geçince değişen şeyler de oluyor.
Geçmiş olsun. Böyle böyle bağışıklıkları da güçlenecek. Aksi zamana denk gelmiş.

Benim bütün beyaz eşyalarım vs Miele. Alman markasını teknolojide tek geçerim. Süpürgem de miele ama robot model değil, bir bakayım dedim Miele’nin robotlarına, 10 bin civarı çok pahalı geldi valla…bir de mobilyalar hep ayaklı olmalı, yere sıfır mobilyaların arkasını temizleyemez sonuçta ve ne kadar iyi temizler ki diğer yerleri de , bilemedim
Hahaha ay alalımda sebastian da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…