- 31 Temmuz 2019
- 48
- 22
- 38
- 33
- Konu Sahibi Onuuuurrrrr
-
Bunu duruma yaz burası yanlış yer ve tepki alırsınTayinimiz siirte cikti var mi sarka giden
Ama bakin bide soyle dusununun daha bizim sark suremiz degil esim sinirle gonullu yazdi cikti ama gitmek konusunda cok tereddutluyuz ve ben hic gitmek istemiyorum suan esim ilk sarki diyarbakirda tam sur operasyonlarinin oldugu sirada teror subede yapti ve cok zorlu gecti evet bunu bilerek bir polisle evlendim ama inanin suan korkuyorum biraz ve belkide bu konuda fikirlerinize ihtiyacim varHayatım,bu bir dert degil bir zaruret.
Meslek icabı olan bir hadise.
Yanlış bölüme açmışsın konunu.
Şu an hiçbir yerde olaylar yok terör yok doğuya giden iple falan verip uzatmaya çalışıyor maaş da daha iyiAma bakin bide soyle dusununun daha bizim sark suremiz degil esim sinirle gonullu yazdi cikti ama gitmek konusunda cok tereddutluyuz ve ben hic gitmek istemiyorum suan esim ilk sarki diyarbakirda tam sur operasyonlarinin oldugu sirada teror subede yapti ve cok zorlu gecti evet bunu bilerek bir polisle evlendim ama inanin suan korkuyorum biraz ve belkide bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Öncelikle hayırlı olsun.Tayinimiz siirte cikti var mi sarka giden
Evet cok sukur olmaz insallah ta onumuzde secim var bu surecler biraz sancili oluyor ondan biraz korktumŞu an hiçbir yerde olaylar yok terör yok doğuya giden iple falan verip uzatmaya çalışıyor maaş da daha iyi
Sizede hayirli olur insallah benim suan okul caginda cocugum yok birisi 2 birisi 5 yasinda ama okula giden cocugu olana daha zor tabiki duzen degistirmekÖncelikle hayırlı olsun.
Bizde tayinciyiz ama şark mi olur belli değil eşim şuan eğitimde ekimde belli olacak bizimki.
Çocuğum bu sene 1.sınıfa başlayacak tayin ekimde olacağı için mecbur burada başlayacak okula sonra aldiracagiz umarım sıkıntı olmaz.
Bizim bu ikinci şarkımız olacak.Sizede hayirli olur insallah benim suan okul caginda cocugum yok birisi 2 birisi 5 yasinda ama okula giden cocugu olana daha zor tabiki duzen degistirmek
Evet oylede dusunuyoruz ama iste diyarbakirda esim olumlerden dondu butun yakin arkadaslarini sehit verdi ondan kaynakli olsa gerek korkuyorum ben2024 te sistem belki de değişecek o yüzden de Doğu görevini bitirmeniz sizin lehinize olur.
Korkmayın artık birçok il sakin çok şükür
Zaman çabuk geçiyor çift şark yaparsanız birdaha doğuya tayin işiniz olmaz en azından öyle düşünün
Bizim bu ikinci şarkımız olacak.
Stres yapmayın şükür terör eskisi gibi yok zaten meslekleri gereği her şekilde tehlikeli rabbim korusun hepsini
Haklısınız ama mesleğin gereği bu maalesefEvet oylede dusunuyoruz ama iste diyarbakirda esim olumlerden dondu butun yakin arkadaslarini sehit verdi ondan kaynakli olsa gerek korkuyorum ben
Amin rabbim koruyuculari olsun insallah hepsinin Suan Ankara Kizilcahamam dayiz diyarbakir sark 2016 da bitirdik buraya geldik siz nereden donuyorsunuz acabaHaklısınız ama mesleğin gereği bu maalesef
Biz de şuan doğudayız bu sene dönüyoruz inşallah çift şark yaptık
Rabbim hepsini korusun inşallah Allah’a sığınıp bir şekilde devam etmek zorundayız
Şuan Diyarbakır da mısınız
Ikinci şarkı neden hemen istedi ki eşiniz?Bizimde oyle suan kizilcahamam dayiz 6 yildir burdaydik gonullu istedi esim ilk tercihi siirt ikinci tunceliydi siirt geldi
Biz Mardin den dönüyoruz çok yakınız Diyarbakır aAmin rabbim koruyuculari olsun insallah hepsinin Suan Ankara Kizilcahamam dayiz diyarbakir sark 2016 da bitirdik buraya geldik siz nereden donuyorsunuz acaba
Ikinci şarkı neden hemen istedi ki eşiniz?
Daha ilk şarkını yapmayan birsürü memur var.
Bizimki zorunlu yapacak ikinci şarkı komiserlik kazandi şuan egitimde ekimde bitiyor ve gideceğimiz yer ozaman belli olacak.
Şuan ilk batıya gidelim diyorum ben cocuk okula başlayacak diye sonra şarka gideriz diyorum ama tabiki bizim dememizle olmuy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?