2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim sağ tarafta oldu dikiş başlangıç yerinde fön ile kurutuyorum bu doğumda göbeğim var ondan galiba birde araba yolculuğu eetkikedi çok terlemiştim arada uzanıp dikiş yerini açıkta bırakmak lazım ben yatak odamda kalmıyorum oturma odasında kalıyorum o yüzden gün içinde açık bırakmadım

Ay sorma biz de inanamadık. Eşim annem ben hepimizin eli ayağına dolandı suyu görünce resmen tam gününde doğdu anası gibi dakik sağolasın darısı başına, yarın güzel haberler al inşallah
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt paşanı. Her işte vardır bir hayır, seni kararsızlıktan da kurtarmış oldu ani doğum . Öpüyorum paşayı

50-60 cc çok iyi maşallah benim 20 çıksa oturup ağlayacağım sevinçten .. daha fazlasını emiyordur o cnm .. pompa güçsüz ona göre..
bende de süt az geliyor nasıl ve ne zaman artar bilmiyorum , elimden geleni yapıp dua ediyorum her an .. benim bebeğimde memeden ayrılmıyor , ayrıldığı an deliriyor .. 48 saattir doğru düzgün uyumadım, az önce mecburen mama verdim uyusa da uyusam diye şimdi annem uyutmaya çalışıyor onu bakalım açlıktan mı memeye yapışması ..
bence bebeğin o kadar emiyorsa sarılığı yoktur cnm ..

Canım naçizane tavsiyem süt artırmak için kimyonlu rezene çayı, komposto, çorba, 3 litre su sürekli su tüketiyorum. Nerdeyse doğumdan sonra katı hiç bir şey yemiyorum hem bağırsaklarım için, hem ödem atmak için. Hep çok ye sütun olur diye tavsiye edilir ama inan hiç abartmıyorum hep sıvı şeyler tüketiyorum katı olarak bı tek muhallebi ve meyve yiyorum. Hastanenin önerileriydi bunlar. Dene belki faydası olur inşallah dediğin gibi geçmiştir sarılığı

Uykusuzluk sütte azalma yapıyordur gerekirse emzik verip uykunu al ki süt artsın

Denerim ben canım ama evdekiler bakalım buna ne diyecek ..
bence geçmiştir canım

Hala doğurmadım kızlarNstde hiç sancım çıkmadı. Bebiş hala yukarda biraz daha. Açılmam 3cm olmuş ama bebğin iriliğinden dolayı açılma var sanırım yoksa bebek çok aşağıda değil. 40+1olduğumuz için ysrın sabah yatış verdi suniyle doğurtacak. Yoksa hiç doğuramıycan gittikçe büyüyosunuz ikinizde dediBende doktoruma güvendim ok'ledim. Çünkü normal doğurtmayı kabul eden tek doktorduDiğerleri bebek iri ve bel fıtıklarım var diye kabul etmediler.

Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra

Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Bence Mert Kayra veya Alp Kayra . Abilerinin ismiyle de daha uyumlu geldi ay bu arada yarın doğuruyorsun demeek bizi de haberdar et gelişmelerden , her şey çok güzel olsun insallah bebeğin ve senin için

Aaaaaa gözün aydın cnm ya çok şaşırdım ve çok sevindimmaşallah senle oglusunda azimli ciktiniz

Iyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.
Zaten asiri duygusal bi moddayim. Ayni bedende son saatlerimiz gozlerim doluyor tuhaf duygular icerisindeyim
Ayyy canım.benim sağlıkla gelsin bebisin bende öyle duygular içindeydim valladogdugu gibi gözlerimden yaşlar suzuldu ameliyathanede zaten sonrasında hatırlamıyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…