2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Iyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.
Zaten asiri duygusal bi moddayim. Ayni bedende son saatlerimiz gozlerim doluyor tuhaf duygular icerisindeyim
Rabbım yar ve yardımcın olsun . Korkma lütfen yaradan kuvvetini veriyor . Sağlıkla çıkın

Anladım canım benim , babası bebeğin kan grubu Aynı üçümüz de 0rh. Pozitif kan grubuyuz. Bana dr anne sütü sarılığı da olabilir dedi. Anne sütü İlk bir hafta sarımsı daha sonra beyaz gelirmiş. Bu nedenden dolayı iki öğün anne sütü bir öğün mama ver dedi. O cahil insanlar gerçekten insanın çok sinirini bozuyor sütün yetmiyor,yaramıyor vs gibi şeyler demezler mi annemin arkadaşları arıyor direk sordukları sütü var mı, verebiliyor mu? Başka şeyle ilgilenmezler sağolsunlar. Bebek nasıl anne nasıl Diye sor gözün aydın de bitsin. Herkes mi aynı olur.

Hadi gozun aydin canim sende kurtuldun gule gule buyut bebegini evet o yanaklar yokmu kadife gibi pamuk gibi opmeye kiyilmiyor

Ayyy gözün aydın canımmm Azmettin tam gününde doğurdun ya helal olsun valla sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Aaaa olabilir ..bebeğin rengine dikkat et eğer çok ciddi bir sararma yoksa önemli olmayabilir.. bende panik yaptım dün ikinci topuk kanı için götürdüm kritik düzeyde çıkmadı şükür ..

Canım bizim bebekler aynı gün doğmuş 38+1 de doğdu benim oğlum, bizde dün haftalık tetkikleri yaptırdık beklerken hemşireye de sordum ya yüksek veya sınırda çıkarsa diye emzirmen lazım emzirirken diğer memeni sağ , sağdığın sütü de ver dedi .. sağım yapıyorum ama sütüm benim az dedim olsun sürekli uyar dedi .
Bana söylenini sana aktarmak istedim

Yaa ne güzel aynı gün doğum yaptık demek evet iki saatte bir uyusa bile uyandırıp emziriyorum ama önceden bı göğsümu 15 dk emiyordu. 15 dk diğerini , şimdi 5 dk emiyor bırakıyor uykuya gidiyor anlamadım. sürekli uyandırıp emzirmek zorunda kalıyorum. İnşaallah yarın değeri düşmüş olur. Bu arada dediğin şekilde bir tarafı emzirirken diğer tarafı sağlıyorum tek sefer de 50 60 CC çıkıyor CC olarak yeterli mi değil mi hala tam bilgim yok. Sadece 15-20 dk bı taraf 15 20 dk bı taraf emdir yeter dediler. Bebek 15 dk kaç CC emiyor bilmiyorum

Hadi gozun aydin canim sende kurtuldun gule gule buyut bebegini evet o yanaklar yokmu kadife gibi pamuk gibi opmeye kiyilmiyor
İnanır mısın öpmedim, yakınına yanaşıp koklamadım doyasıya çok küçük enfeksiyon falan olur Allah korusun ama elim yanağına gidiyor sürekliçok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelim

Gozunuz aydin canimm Ayni seyleri yasamissin sende kalp atisi dusunce bizi de sezeryana almislardi Neyse ki bir sorun cikmadan aldin sende kucagina, saglikla buyutun insallahh

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun ben avizenin altına beşiği koyup tüm ısıları açıp üstüne sarı tülbent atıyordum güneşli bir yerde yaşıyorsan güneşe çıkart ama bol emzir geçiyor benim 2 çocuğunda sarılık vardı 18 üştüydü kısa zamanda düştüydü

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı bekleyenlere

Benim oglumla aynı kan grubumuz ikimizde A+ama 18 üzeri sarılık çıkmıştı

Benim sağarak asla süt çıkmıyor kızımda elektrikli almıştım sattım hiç süt sağa adım, bu dada muchi aldım mastit GB ilk süt indiğinde denedim rahatlayalım diye gram gelmedi 3 damla sinir oldum bida denemedim bebegim Emiyo cokur cokur ama inşallah yetiyodur
Benim oglumla aynı kan grubumuz ikimizde A+ama 18 üzeri sarılık çıkmıştı
Bisürü sebebi var demekki

Arkadaşlar kimin sezeryan yeri şişip intihap olmuştu

Haftasonu agrım arttı 20 günden sonra başa döndüm sanki sızı agrı var yapışıklık GB düzgün bir çizgi değil aynaya bakıyorum ama tam göremiyorum iki ucu intihaplı GB batikon sürüyorum dünden beri, tam kasıgımda karnımda da sertlik şişlik var içeride elimde hissettiğim sizdede varmı cok korkuyorum doktora gitmekten

Amin inşaallah hepimizin evladını Allah analı babalı büyütsün inşaallah İstanbul'da yaşıyorum şansıma iki gündür yağmurlu burası çok üzgünüm ışığın Altına koyuyorum evet teşekkür ederim bilgilerin için

Ben elle sağıyorum makineye hiç ihtiyaç duymadım elle olanı dene bı de istersen. Çıkıyor . İnşaallah yetiyordur. Bebekler normalde doğduğunda ilk bjr hafta kilo kaybedermiş. İlk doğduğunda kızım 3.250 gram doğdu , hastaneden 3150 ile taburcu olduk. 4 gün sonra kontrole gittiğimizde 3254 olmuştu . Dr a sordum aldığı kilo yeterli dedi yetiyor sanırım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…