- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Merhaba, Mayıs beklerken Nisan annesi oldum 9 Mayıs'ta beklenen doğum tarihi olan kızım 36+2'de 13 Nisan'da doğdu.
Olsun bende nisan annesiydim 30 martta doğurdum
Kuzu nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Mayıs beklerken Nisan annesi oldum 9 Mayıs'ta beklenen doğum tarihi olan kızım 36+2'de 13 Nisan'da doğdu.
Ben varım canım yarın 40+1 oluyorum. Kontrolumuz var bakalım ne diyecek.Merhaba güzel anneler sanırım grubun çoğu bebişini aldı kucağına ben daha bekliyorum gelecek diye. Bugün kontrol vardı 3350 gram olmuşuz normal doğum bekliyoruz biraz heyecanlandık bugün nst de sancı çıktı hemşire ağrın var mı diye sordu bi heyecan yaptım dedim heralde sancı var ama bende ağrı fln yok doktorda sancın sıklaşabilir takip et dedi çarşamba tekrar çağırdı normalde cuma çağırmıştı sancıyı görünce o kadar bekleme dedi böyle işte bizden de.
Bebiş iyi çok şükür, bende diyabet vardı, onun için bir kaç tetkik yapıldı onlar da güzel çıktı. 2200 doğdu, 0 numara bez bile büyük geliyor ama buyuturuz artıkOlsun bende nisan annesiydim 30 martta doğurdum
Kuzu nasıl
Evet canim ben de varim. Yarin ikimiz icin de buyuk gun, hasret sona eriyorAy seninde mi yarındı yalnız değilmişim çok sevindim. Bende bi panik
Gün ışıgına koy bebegini teni ışık alsın ben gecede ışık açtım hep, zaten küvezdede ışık veriyorlar sarılıgı caresi bu beslenme ve ışık bizimde 12,7 cıktı 3 gün sonra 7 cıktı bol bol emzir benim bebegim her emzirme de büyüğünü yapıyordu doktor iyi öyle öyle atıyo sarılıgı dedi cok yesin cok yapsın tuvaleti düşer inşallahMerhaba Nisan anneleri doğum hikayelerini okuyup kendime tecrübe edindiğim çok şey olduğu için bende doğum hikayemi belki birilerine faydam olur diye yazmak istedim.
11 Nisan Allah'ın izniyle kızımı şükür elime aldım. 39+1 de doğum yaptım. Kilosu ultrason ölçümleri ile aynı çıktı .3.250 gram 49 cm doğdu. Spinal anestezi ile ameliyat oldum. Doğuma çok heyecanlı girdim , nabzımı bir türlü düşmedi sakinleştirici yaptırılar nerdeyse genele döneceklerdi ki nabzim biraz düzeldi.
O anda biraz daha doğuma Konstantire oldum neler olup bitiyor takip ettim diyeyim. Ağrı sızı ameliyat esnasında hissetmiyorsun fakat o an neler yapıldığını anlıyorsun. Karnını çekiştirme, karnına iki üç kişi ile bastırıp bebeği çıkarma gibi sadece bebeği çıkarmak için üç kişinin baskı yaptığında biraz korktum ve hissettim onun dışında güzel geçti ameliyatım.
Doğum sonrası , ödem atmam için 6 saat kadar karnıma kum torbası konuldu, hemşire iki üç saat aralıklarla karnıma baskı yapıp ödem atmami sağladı benim açımdan doğumun en zoru kısmı ödem attırma işlemiydi. 6 saat sonunda tek başıma yürümeye, tuvalette gitmeye başladım. İdrar yapma, gaz çıkarma zorlanmadım hemen oldu ikisi de. Ağrım, sızım hiç olmadı nerdeyse genel anlamda güzel bir doğumum oldu.
Depend almamıştım iyiki almamışım hemşire üçüncü tur ödemimi attıktan sonra normal pede geçebilirs dedi.pjima ihtiyacım hiç olmadı. Kesinlikle gecelik şart ve rahatlık.
Benim bilgi sahibi olanlara sorum olacak. Bebeğimin sarılık değeri 17.23 çıktı Dr ertesi gün tekrar sarılık testi istedi 17.16 çıktı. Dr eğer 18 çıksaydı küveze koyacaktı. Çarşamba günü tekrar kan vereceğiz dua ediyorum inşallah düşer diye. 2 saat aralıklarla anne sütü veriyorum. Sarılığı düşürmek için başka ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Bide anneyle bebegin kan grubu aynı olmadığı için oluyormuş sarılık, benim kızlarda hiç çıkmamıştı benimle aynıydı kanları, oglum esimin gurubu aslında pozitif negatif uyuşmazlığı değil 0 pozitifim o b pozitif, doktor a olsan bile olmayabilirdi dedi... Ben hep sarılık anne sütü yetmediğinden sanıyordum herkeste öyle derdi etrafımdaki meger dogustan mış ne kadar anneleri üzüyorlar sütün yetmiyor sarılık olmuş cocuk diyehaksever Tamam canım teşekkür ederim tavsiyelerine uyacam. Tuvalet olayını bilmiyordum. Dediğin Gibi yapıyor her emmeden sonra büyük tuvaletini yapıyor demek düşüyor belki de sevindim
Yaaaa inanmıyorumKız bu ne hız. Tam gününde doğurdum diyosun yani. 18nisanmı oldu şimdi doğum tarihi helal olsun gününü tek tutturan sen oldun sanırımBol sütlü günleriniz olsunBenimde bugün kontrol bakalım ne olacak sonumuzKızlar ben doğurdum M mllen seni yarı yolda bırakmış gibi oldum bacım ama benim oğlan siz kimsiniz ben istediğim zaman gelirim dedi. Akşam bir iki market dolandık arabayla eve geldik. Tuvalete girdim, nişan parçası geldi peçeteye arkasından suyum damlamaya başladı. Baya geldi. Apar topar geldik hastaneye. Kalp atışı biraz sıkıntılı diye nöbetçi doktorda sezeryam dedi. Tek elle zor oluyor. İyiyiz ilimizde yine yazarım
Kızlar ben doğurdum M mllen seni yarı yolda bırakmış gibi oldum bacım ama benim oğlan siz kimsiniz ben istediğim zaman gelirim dedi. Akşam bir iki market dolandık arabayla eve geldik. Tuvalete girdim, nişan parçası geldi peçeteye arkasından suyum damlamaya başladı. Baya geldi. Apar topar geldik hastaneye. Kalp atışı biraz sıkıntılı diye nöbetçi doktorda sezeryam dedi. Tek elle zor oluyor. İyiyiz ilimizde yine yazarım
Ayyy tam gununu doldurmqdan gelmek istemis annesi Gozun aydin Allah anali babali buyutsun Siz iyi yolun da ben yari yolda kalayimKızlar ben doğurdum M mllen seni yarı yolda bırakmış gibi oldum bacım ama benim oğlan siz kimsiniz ben istediğim zaman gelirim dedi. Akşam bir iki market dolandık arabayla eve geldik. Tuvalete girdim, nişan parçası geldi peçeteye arkasından suyum damlamaya başladı. Baya geldi. Apar topar geldik hastaneye. Kalp atışı biraz sıkıntılı diye nöbetçi doktorda sezeryam dedi. Tek elle zor oluyor. İyiyiz ilimizde yine yazarım
Ay sorma biz de inanamadık. Eşim annem ben hepimizin eli ayağına dolandı suyu görünce resmen tam gününde doğdu anası gibi dakik sağolasın darısı başına, yarın güzel haberler al inşallahYaaaa inanmıyorumKız bu ne hız. Tam gününde doğurdum diyosun yani. 18nisanmı oldu şimdi doğum tarihi helal olsun gününü tek tutturan sen oldun sanırımBol sütlü günleriniz olsunBenimde bugün kontrol bakalım ne olacak sonumuz
Sağol bacı evet çok kolay değil ama sesini duydum ya dünyalara bedel bizde öpüyoruz oğlum Lila'ya selam söylüyorHey Allah ım ya
Zor olanı atlatmışsın hadi gözün aydın gule güle büyüt paşayı
İkinizi de çok öptüm sevgiyle kucaklıyorum
Şoka soktu bizi velet iyiyiz çok şükür canım çok sağol Senden de güzel haberler bekliyoruz, kaçta alacaklar?Ayyy tam gununu doldurmqdan gelmek istemis annesi Gozun aydin Allah anali babali buyutsun Siz iyi yolun da ben yari yolda kalayim
Yarim saatte bi uyaniyorum uyku haram
Iyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.Şoka soktu bizi velet iyiyiz çok şükür canım çok sağol Senden de güzel haberler bekliyoruz, kaçta alacaklar?
Rabbım yar ve yardımcın olsun . Korkma lütfen yaradan kuvvetini veriyor . Sağlıkla çıkın inşIyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.
Zaten asiri duygusal bi moddayim. Ayni bedende son saatlerimiz gozlerim doluyor tuhaf duygular icerisindeyim
Ayy senin de çok az kaldı desene çok çabuk olup bitiyor. 5 dakikada aldılar, ağlamaya başladı sonrası umrunda olmuyor zaten. İçerde de güzeldi ama kendisi de çok güzel yanaklarına dokunsan pamuk gibi neyse fazla anlatmıcam sana da kalsınIyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.
Zaten asiri duygusal bi moddayim. Ayni bedende son saatlerimiz gozlerim doluyor tuhaf duygular icerisindeyim
Sağol bacı evet çok kolay değil ama sesini duydum ya dünyalara bedel bizde öpüyoruz oğlum Lila'ya selam söylüyor
Iyi olmaniza sevindim canim. 6.30da giris yapilacak, sabah 8-9 arasi da sezeryan olacak. Ben de insallah iyi olup sizlerr yazabilecegim.