- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm sağlıklı olunda sezeryan yada normal fark etmiyo cnm movie testi yapılmadı bana sadece değerler için falan kan alınıyo bekliyo benim kan seviyem düşmüştü bana kan verdiler cnm sağlıkla gelsin bebisinEşim sen bilirsin diyor onluk bir durum yok canım4melek1anne
Nst cihazında öğleden önce sorun çıktı öğleden sonraya kaldı. 2 den sonra doktorun yanına girebildim tbi sancı falan çıkmadı. Sabah, akşama alırız istersen demişti, böyle olunca geç kaldı artık yarın sabaha kalır dedi. Sabah 7 gibi gidip yatış yaptırcaz, kan falan alıyorlarmış. Covid testinden bahsetmedi hiç inşallah yapılmazRiske atmak istemedim ya, iş ciddiye binince kendime de, hastaneye de çok güvenemedim açıkçası. En yakın büyük hastane 2 saat mesafede, ne bebeği ne kendimi riske atmaya değmez diye düşündüm. İnşallah ikimiz için de en doğrusu budur.
Maşallah cnm ya günler ne çabuk geciyoBiz bugün 10 günlük olduk bile
Yaaaa kızlar hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla alın bebisleri kucaginizaAy seninde mi yarındıyalnız değilmişim çok sevindim. Bende bi panik
Oy oy nasılda tatlis görünüyo cnm masAllahKızlar biz 26 günlük oldukbirbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür bugünümüze❤
Bebeğini kucağına alan herkese geçmiş olsun gözünüz aydınbekleyenlerde sağlıkla alsın inşallah
Alla alla tekrar bakılınca değeri de öğren canım .. çok geçmiş olsun umarım ölçüm hatasıdırSağlık ocağından arayıp söylediler yüksek cıktı diye değer söylemediler 13 gün oldu bugün
Inşaallah öyledir de bir daha kan vermeyiz dvit kullanmaya başlayınca düşüyor ikinci çocukta 3 kere yüksek çıktı dvit vermeye başladığım hafta normal çıktıydı bugün verdim bikac gün sonra götüreceğim kan vermeyedeAlla alla tekrar bakılınca değeri de öğren canım .. çok geçmiş olsun umarım ölçüm hatasıdır
Maşaallah güzel günleriniz olsunKızlar biz 26 günlük oldukbirbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür bugünümüze❤
Bebeğini kucağına alan herkese geçmiş olsun gözünüz aydınbekleyenlerde sağlıkla alsın inşallah
Suyu az mı içtiydin o zmn da sancı çıkıyor nst de bir litre su içip nst yi tekrarlıyorlar geneldeMerhaba güzel anneler sanırım grubun çoğu bebişini aldı kucağına ben daha bekliyorum gelecek diye. Bugün kontrol vardı 3350 gram olmuşuz normal doğum bekliyoruz biraz heyecanlandık bugün nst de sancı çıktı hemşire ağrın var mı diye sordu bi heyecan yaptım dedim heralde sancı var ama bende ağrı fln yok doktorda sancın sıklaşabilir takip et dedi çarşamba tekrar çağırdı normalde cuma çağırmıştı sancıyı görünce o kadar bekleme dedi böyle işte bizden de.
O evdeki herkesi gönderin az konuşan biri iş yapmaya kalsın sütün gelir, süt en cok sıvı veuykuyla anne huzurlıysa gelir bol bol bebegüni gögsüne yakın tutup sev sütüm cok bebegim saglıkla ve iştahlı diye beynine telkinde bulun11 Nisan da bebeğimin düşük doğum ağırlıklı olacağını söyledikleri için sezeryan ile doğum kararı alındı . Spinal olacaktım tutmadı , ameliyathane de genel anesteziyle bebişimi aldık ve ilginçtir düşük doğum ağırlıklı değildi
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım .. 2 gün hastanedeydik fakat sütüm az geldiği için bebeğe mama desteği ile devam ettik evdeyiz ve hala sütüm az .. bazen krizlere giriyor yavrum ne yapacağımı şaşırıyorum
Ve evde bana yardımcı olmak için gelenler daha çok zorluk çıkarıyor ..
süt için arttırma çabası içindeyim :)
Helal eşine3050 gr doğdu miniğim , pozisyonu ölçüme uygun değildi söylemişti perinatolog ama kendi dr muz riske atmayalım dedi .
Yazdığın her şeyi yapıyorum ve eşim bu konuda inanılmaz sabırlı dün onlara küçük kibar bir ders verdi saat 2 gibi beni ve bebeğimi evden aldı emzirme eğitimine götürdü ( bütün çıkılmaz demelere rağmen) eve gelince onlara videoları gösterdi .. bebek bizim işimiz siz evde rahatınıza bakın dedi , bugünde süt sağım makinesi kiraladık inanılmaz büyük rahatlık ağrısız sızısız sağım yapıyorum..
Anason nerdw nasıl satılıyor bende alayım basladı gazlar o sarılıktan zorla uyandıramadımız vçcocuk gitti bir aglıyo kulak zarı patlıcaktıAnason içmedin mi
Krem filan işe yaramıyor en güzeli sodalı suyla silip avıkta bırakmakO meme ucundan ne çekiyorum birkaç gündür var ya , o kadar krem sürdüm bana mısın demedi . Kalkan falan da işe yaramadı , göğüs uclarım büyük ve yara olmaya müsaitti zaten inanılmaz şekilde acıyorlar su an. Günde 2 kere emzirebiliyorum kanallarım açık kalsın diye o da ağlaya zırlayaŞimdi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi denicem insallah işe yarar da kurtulurum şu eziyetten . Emziremedikçe göğüslerimde süt birikiyor taş oluyorlar pompayla sağıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor . İnsallah bi an önce çözeriz şu problemi
O evdeki herkesi gönderin az konuşan biri iş yapmaya kalsın sütün gelir, süt en cok sıvı veuykuyla anne huzurlıysa gelir bol bol bebegüni gögsüne yakın tutup sev sütüm cok bebegim saglıkla ve iştahlı diye beynine telkinde bulun
Helal eşine
Anason nerdw nasıl satılıyor bende alayım basladı gazlar o sarılıktan zorla uyandıramadımız vçcocuk gitti bir aglıyo kulak zarı patlıcaktı
Krem filan işe yaramıyor en güzeli sodalı suyla silip avıkta bırakmakbide gögüs pelerini bıraktım agız mendili koydum düzeldi
Rezene GB poşet çay GB satılmıyor dimi hiç görmedim, eşime aldırayım gündüz gelcegi zamanAktarlar da var kuzu al iç seni de rahatlatır
Rezene GB poşet çay GB satılmıyor dimi hiç görmedim, eşime aldırayım gündüz gelcegi zaman
Bir hastanede bir sağlık ocağında alınıyor bir sorun olursa arıyorlar şimdi 2. Defa sağlık ocağında vereceğizHakkında hayırlısı canım biz ne istesekte bebişler belirliyor geliş türlerini C celiklady yarın kuzuya kavuşuyorsun böyle düşün
Bizde 19 günlük olduk zaman su misali valla
Topuk kanı 2 kere verdik bizde yüksek dusuk diye bir şey demediler arıyorlar mi yüksek oluncaNane Limon Kabugu
Geçmiş olsun araba da çok yoruyor dikişleri de kötü etkiliyor arada açık bırak birde fön makinesiyle kurut yaranıİki gün sınav stresi yogunlugu coluk combalak gittik hep sınava cünkü sınav yeti uzak emzirmek gerek diye, cumartesi görümcem iftara, pazar ablama iftara gittik araba her cukur tümsekte içimi dikişimi acıttı 10 gündür Bi oda içinde evde birden 2 gün cıkınca iki gündür kötüyüm, sezeryan yeri acıyor sızlıyor dün gece agrı kesici içtim oğlum agladı ben agladım nazardan degdi iyiyiz iyiyiz derken herseyi yapmaya calışır Ken yoruldumbugün hep yattım, hoş cocugu yıkadık, kızımı yıkadım kendim tıkandım o yetti zaten belim koptu,
Sezeryan yerine batikon sürdüm düzenli sürvem bikac gün bakalım iki ucunda az intihar var sanki yani orta yerler kuru GB ama uçları ıslak GB tamda göremiyorum zaten et biniyor üstüne GB cekemiyorum
5 kilo almıştım 10 kilo verdim iyi olmayı normal olmayı özledim, ilk günleri pozitif halimi kaybettim dolunay ve yagöurlu hava zaten beni bitiriyo
Bir hastanede bir sağlık ocağında alınıyor bir sorun olursa arıyorlar şimdi 2. Defa sağlık ocağında vereceğiz
İki gün sınav stresi yogunlugu coluk combalak gittik hep sınava cünkü sınav yeti uzak emzirmek gerek diye, cumartesi görümcem iftara, pazar ablama iftara gittik araba her cukur tümsekte içimi dikişimi acıttı 10 gündür Bi oda içinde evde birden 2 gün cıkınca iki gündür kötüyüm, sezeryan yeri acıyor sızlıyor dün gece agrı kesici içtim oğlum agladı ben agladım nazardan degdi iyiyiz iyiyiz derken herseyi yapmaya calışır Ken yoruldumbugün hep yattım, hoş cocugu yıkadık, kızımı yıkadım kendim tıkandım o yetti zaten belim koptu,
Sezeryan yerine batikon sürdüm düzenli sürvem bikac gün bakalım iki ucunda az intihar var sanki yani orta yerler kuru GB ama uçları ıslak GB tamda göremiyorum zaten et biniyor üstüne GB cekemiyorum
5 kilo almıştım 10 kilo verdim iyi olmayı normal olmayı özledim, ilk günleri pozitif halimi kaybettim dolunay ve yagöurlu hava zaten beni bitiriyo
Tsh olan hormon yüksek çıkıyormuş diğer oğlumda da aynı sorunu yaşadım sağlık ocağında ki 3 kan vermemde normal çıktıydı sonuç ondan dolayı bundaki de geçici benceEvet Kuşum bizde ilk hastanede verdik sonra sağlık ocağında.
Ne değerleri yüksek çıkmış kuzunun
Tsh olan hormon yüksek çıkıyormuş diğer oğlumda da aynı sorunu yaşadım sağlık ocağında ki 3 kan vermemde normal çıktıydı sonuç ondan dolayı bundaki de geçici bence