2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah razı olsun ya çok iyi oldu bu yazdıkların bakalım nasıl olacak deneyelim duaların içinde teşekkür ederim

Valla benim yiyesim gelmiyoda mecbur yiyorum yediriyo annem süt gelsin diye bol bol sıvı tuketiyorum özellikle su bakalım ben ne zaman kilo verecem göbeğim sanki hiç gitmemis
Sezaryen anında hava kalıyor ve zamanla vücut emip atıyor karnını bir süre takma bebeğinle ilgilen iniyor zaten bir aya gider benim dr korse kullanmaya karşıydı

Acaba bebek sadece ucunu tutmaya mı alıştı ? Tüm koyu halkayı ağzına alıyor mu ? Kendi sütünü sür iyileştirir.. allah yardımcın olsun .

Silikon göğüs ucu almalısın bence. Bugün onunla emzirdim o kadar yara olmasına rağmen öncekiler gibi acımadı gerçekten huzura erdim ya . Meme ucum da tahriş olmaz daha fazla ve iyileşir zaman içinde diye düşünüyorum artık

Sezaryen anında hava kalıyor ve zamanla vücut emip atıyor karnını bir süre takma bebeğinle ilgilen iniyor zaten bir aya gider benim dr korse kullanmaya karşıydı
Valla açıkçası bende kiloya çok takılmıyorum cnm çabucak toparlanayimda eski düzenime geri döneyim istiyorum valla

Sağlıkla gelsin atlas bey cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz cnm sağlıkla gelsin bebisin

Meme ucu aldim onu istemiyor beyfendi
Kizimda hep ucla emzirmistim buyuk rahatlik sagliyor evet
Elbet zamanla iyilesecek canim

Evet canim aynen oyle ucunu aliyor sagarken agri yok cunku agziyla ucunu eziyor sagolasin canim
Halkanın çoğunu ağzına yerleştirmeye çalış canım yoksa her emzirme işkence olur . C şeklinle memeni alttan kaldır 4 parmağın altta tüm paketi alavak şekilde , hem süt kanallarınında uyarırsın, sonra halkayı ağzına yaklaştır bebeğin
En kötü ihtimal biraz sağım yap çıkan çıkıntıyı yerleştir .

Deniycem canim pekte ustune dusmedim aci cekince sagdim verdim ama dedigin gibi dogru tutmayi ogretmem lazim sagmak cok vakit kaybi oluyor. Tesekkur ediyorum ayrica❤

Geldim hastaneye, önce 2 güne bir gelceksin dedi. Sonra ultrason da bakınca karın çevresi, bacak boyu iri görünüyor. Sezeryan öneririm dedi. Eğer normal istiyorum dersen daha büyük hastaneye yönlendirelim dedi. Ter bastı beni. Eşinle konuş 6 saat bişey yiyip içme akşam alalım diyo akıl verin

Kız benim 38.haftadan beri alalım diye peşimdeler. Kendine inan ve güven canım doğurabilirsin. Benim 3.bebeği bile doğurtmak istemiyorlar düşün. Doktorlar gerçekten hepsi artık unutmuş normal doğurtmayı ancak acil bir doğum gelecek ki doğurtsunlsr. Hepsi alışmış hemen kesip çıkarmaya Ben bugüne kadsr direndim allahın izniyle diğerleri gibi bunuda doğurucam allahım o gücü bize vermiş elhamdülillah. Ha oldu ki doğum esnasında bir sıkıntı oldu o zaman zaten alırlar sezeryana doğum şekline bebeğim karar versin.

Canim bencede suyu durumu iyiyse normal bekle kendi gelsin baktınız normal sırasında bir sorun var sezeryana giresin vucud hormonları bir kendi salgılasin hem sütün de kendi iner ben normal başladım 7cm açılmaya sezeryana girdim kordon dan dolayı inmemiş asagi ama dr um kesiyi attıktan sonra hic ellemedim kendi cikti dedi çünkü dogum eylemi başlamıştı çıkacak yer arıyordu çok şükür emzirmeye de sorum yaşamadık ama için rahat edecekse bir dr daha önerisi al istersen

Canm bizim tıbbi bilgimiz olmadığı için ne desek olmaz. Yanlış yönlendirmeyelim seni. İkinci bir doktor görüşü alman daha iyi.

Normal doğum için başka şehire yönlendirmek istiyor işte sıkıntı orada. Bir de normal doğar dediklerine en kötü suni verelim neden boşuna ameliyat edelim diyormuş. Onu duyunca içim rahatladı, demek ki bildiği var dedim. İlk doğum olunca korkuyorum ya. Biride anlattı yeğeninin kolunu çıkarmışlar kaç senedir düzelmemiş hala bilmiyorum nst tertemiz ağrı yok 1 hafta daha beklesem kilosu artacak doğurması daha da sıkıntı

Gelesi yok işte ya bilmiyorum kafam çok karıştı. Sakindim ama çok tuhaf oldum

Canm bizim tıbbi bilgimiz olmadığı için ne desek olmaz. Yanlış yönlendirmeyelim seni. İkinci bir doktor görüşü alman daha iyi.
Küçük şehirde yaşamak çok kötü gerçekten. Ama normal olabilecekleri söylüyormuş zaten. Suni verelim en kötü diye, boşuna ameliyat etmek istemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…