Hadi bakalim hayirlisi belki bugun yarin dogurursunAh bu evdeki erkeklerİnşallah dediğin gibi olur, en azından bebek gelmeye hazır olmuş olur. Benim sanırım nişanım geldi. Sahurda biraz farkettim az önce yine düştü. Kanlı ya da kahverengi gibi değil ama normalden farklı. Belimde ağrı var kasıklarımda da oluyor. Şiddetli ya da düzenli değil şimdilik
Valla ben de merak ediyorum. Kardeşime 3500 demişlerdi, 4100 doğdu tosbaaO duyguyu bilirim ben ayakkabımı eşim giydiriyor ona bile sinirleniyorum kendim giyemiyorum diye şimdi bebek de varken kim bilir nasıl hisseder insan. Sen yine de dinlenmeye bak bu tez canlılıkdan iyilesemedin canim benim
Seninki de az değilmiş tontikler yabakalim ne kadar tutacak bu ölçümler cok merak ediyorum
Ya iste minicik yerden koca bebek nasıl nasıl dimi
Kız bugün doğurmayasın
Haber veririm tabi kiHadi bakalim hayirlisi belki bugun yarin dogurursunGerci nişan gelince hemen dogum olmaz derler ama belli de olmaz. Yarin kontrolde hersey belli olur. Bizleri de haberdar etmeyi unutma.
Sen, shinem yarin doguranlardansiniz
Ay valla zor adım atıyorum o derece aşağıda ama sancı filan yok. Benim salıya kadar doğurmamam lazım o yüzden 2 gün daha az hareket etmeyi düşünüyorum.Seni unuttuk tertipsende var mı değişiklik?
HarikaAhh ara ara girip okuyorum ama yazmaya zaman bulamiyordum buralara
Durum güncellemesi yapayim, konusuldu mu bilmiyorum. 40+1 de toplam 20 kilo alarak doğuma girmiştim, bugün 16. Gün 13 kilo verdim. Son 3/4 zaten ödemdi bence ama, totelde mutluyum.
Ahh ara ara girip okuyorum ama yazmaya zaman bulamiyordum buralara
Durum güncellemesi yapayim, konusuldu mu bilmiyorum. 40+1 de toplam 20 kilo alarak doğuma girmiştim, bugün 16. Gün 13 kilo verdim. Son 3/4 zaten ödemdi bence ama, totelde mutluyum.
Ah kuzum nerde. Hayırla kendi gelir inşallah. 40 dolunca suni verelim dedi.Ben seni doğum yaptı sanıyordum hayırla sağlıkla doğsun zamanı var demekki
Doktorum bebek inmese de sorun değil, doğumda iner dedi. Zaten 2.kızım da doğumda indi. Hem de çok uzun sürmedi. Kendi sancım vardı, bi de düşük doz suni verdi. 4 saatte geldi kızım.Bebek aşağıda değilse zor olmaz mı ki? Ablamın suni verdiler suyunu patlattılar açılma oldu biraz ama normal olmadı, sezeryana aldılar. Bir de inemiyosa acaba kordon falan dolanma ihtimali olabilir diye de aklıma geliyor. Pazartesi doktor ne der bakalım ona göre düşünürüm yine.
Super gitmis, benimde bugun 5.gun toplamda 13 kg civari aldim, suan 5 kg kalmis :)Ahh ara ara girip okuyorum ama yazmaya zaman bulamiyordum buralara
Karnı yağlı olmayanlar da sorun oluyor. Bne hep spor yapar, mekik çekerdim. Karnım hep kaslıydı, sezeryan beni de mahvetmişti. Bir de tezcanlı olınca ilk hafta iş yapanların kanaması dikişi acılı oluyor. Yoksa hanımlar göbekli bizde herkes halayda, ben 1hafta pantolon giyememiştim mesela...Tabisi bende varım
Canım senin doktorun elimi kötüydü böyle. Kaç tane sezeryan okuduk hiç senin ki kadar sıkıntılı olan olmadı. Doktorunu iyi araştırmışmıydın. Benim kız kardeşim doğumun ertesi odada halay çekiyordu resmen
Bacılaaar böyle umutlandırdınz, ben 12 kg alıp 3 kilo çocuk doğurup 10 kg tartıda fazlalık görünce bayılacaktım. Ödemim yoktu zaten öyle emzirincede üzerine aldım.Super gitmis, benimde bugun 5.gun toplamda 13 kg civari aldim, suan 5 kg kalmis :)
Karnı yağlı olmayanlar da sorun oluyor. Bne hep spor yapar, mekik çekerdim. Karnım hep kaslıydı, sezeryan beni de mahvetmişti. Bir de tezcanlı olınca ilk hafta iş yapanların kanaması dikişi acılı oluyor. Yoksa hanımlar göbekli bizde herkes halayda, ben 1hafta pantolon giyememiştim mesela...
Yok kuzum yemekle çok aram yok yemesem umrum olmaz hatta, tatli yemek falan hiç aklima gelmiyor. Sirf su. O kadar cok su içiyorum ki içim yaniyor resmenBende 1 hafta sonra tartılmıştım 10 kilo gitmişti ama şuan durumu bilmiyorum.
Sürekli bir şeyler yiyesim geliyor benim emzirmeden dolayı sizde öyle misiniz
Yok kuzum yemekle çok aram yok yemesem umrum olmaz hatta, tatli yemek falan hiç aklima gelmiyor. Sirf su. O kadar cok su içiyorum ki içim yaniyor resmen
Selam kizlarr bende artik vakit bulup giremiyorum surekli birseyleri yetistirme halindeyim. Dogum yapanlarin gozu aydin ☺
Dogum lohusalik bir butun yani 24 gun oldu daha goguslerimin yarasindan cekiyorum emzirmek kabus gibi genelde sagiyorum.
Hamisler inanin insan kisa surede hamilelikteki sıkıntıları unutuyor ben cok zorlanmistim son ay simdi aklima bile gelmiyor o gunler
O meme ucundan ne çekiyorum birkaç gündür var ya , o kadar krem sürdüm bana mısın demedi . Kalkan falan da işe yaramadı , göğüs uclarım büyük ve yara olmaya müsaitti zaten inanılmaz şekilde acıyorlar su an. Günde 2 kere emzirebiliyorum kanallarım açık kalsın diye o da ağlaya zırlayaŞimdi doğum sırası sıkıntılarımız var
Meme ucu gibi
O meme ucundan ne çekiyorum birkaç gündür var ya , o kadar krem sürdüm bana mısın demedi . Kalkan falan da işe yaramadı , göğüs uclarım büyük ve yara olmaya müsaitti zaten inanılmaz şekilde acıyorlar su an. Günde 2 kere emzirebiliyorum kanallarım açık kalsın diye o da ağlaya zırlayaŞimdi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi denicem insallah işe yarar da kurtulurum şu eziyetten . Emziremedikçe göğüslerimde süt birikiyor taş oluyorlar pompayla sağıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor . İnsallah bi an önce çözeriz şu problemi
Cnm 5 gündür süt arttırmak için uğraşıyorum..Çok teşekkür ederim deneyeyim bunu çünkü uzun bir süre bebeğim olmayacak ona göndermem lazım