Canim ben de en başından beri hangisi ikimiz için de iyi olacaksa o olsun dedim hep. Asla karşı değilim aksine normal doğumun normalligi beni şaşırtıyordu hep38+5de 3450 idi. Benim sezeryan olmasinin sebebi kilo veya pozisyonuyla alakali degil. Aksine catim ve bebisin herseyi normal doguma cok musait. Benim saglik sorunu yuzunden sezeryan olacak ama hic uzulmuyorum korkmuyorum karsi degilim. Saglik sorunum olmasa bile sezeryan tercih edebilirdim ama vicdanim el vermezdi
Kiyamam ya insallah tez vakitte agrilarin dinerBen o kadar pozitif dusunuyorum ki ama 1 hafta sonra burada sizlanirsam sasirmayin
Senin de ağrıların geçsin hemencik yürekten diliyorum.İnşallah seninki çok güzel geçer
Senin de ağrıların geçsin hemencik yürekten diliyorum.
Maşallah senin bebiş tontik biraz38+1 de carsamba 3800 görünce pazartesiye kdar bekleyelim gelmezse pztesi sezeryan dedi bizimki yani yarın son gün
Haklısın canım, normalde de aynı şeyleri yaşayanlar oluyormuş. Biraz bünye biraz doktorla alakalı sanırım bu işler. Rabbim şifa versin inşallah, başkasından bişeyler beklemek beni de yoruyor. Kocaman bey dolap silecek halaSezeryan beklediğimden daha zormuş çünkü tekrar yaşamak istemiyorum
Bence de öyle sonuçta bizim hazır olmamızdan ziyade bebeğin hazır olması lazım. Evet zor, ağır bir süreç ama zorla çıkarmak da eğer gerekli değilse bana da mantıklı gelmiyor. Senin özel durumun varmış tabi ki olması gereken neyse öyle olsun. İkiniz de iyi olun önemli olan o bu durumdaBenim doktora da kalsa 40+lari bekler. Duran bebegi neden alalim diyo, aslinda hakli ama insan yoruluyor ve sabirsizlaniyor. Sanki cikinca hersey daha kolay olacak gozuyle bakiyorum
Adı üstünde normal doğum biraz tuhaf gerçi haklısın ama ne bileyim doğal süreç o şekilde olunca önce onu denemek daha mantıklı gibiCanim ben de en başından beri hangisi ikimiz için de iyi olacaksa o olsun dedim hep. Asla karşı değilim aksine normal doğumun normalligi beni şaşırtıyordu hepHakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına al bebişini en önemlisi o
Tabisi bende varımDaha vardır ya o kadar az kalmış olamayızdevlet hastanesinde bekliyorlar canım. Ptesi 40 bitiyor. 41i bekler belki şuan bilmiyorum ptesi netleşir herşey.
Canım senin doktorun elimi kötüydü böyle. Kaç tane sezeryan okuduk hiç senin ki kadar sıkıntılı olan olmadı. Doktorunu iyi araştırmışmıydın. Benim kız kardeşim doğumun ertesi odada halay çekiyordu resmenSezeryan beklediğimden daha zormuş çünkü tekrar yaşamak istemiyorum
Tabisi bende varım
Canım senin doktorun elimi kötüydü böyle. Kaç tane sezeryan okuduk hiç senin ki kadar sıkıntılı olan olmadı. Doktorunu iyi araştırmışmıydın. Benim kız kardeşim doğumun ertesi odada halay çekiyordu resmen
Seni unuttuk tertipTabisi bende varım
Canım senin doktorun elimi kötüydü böyle. Kaç tane sezeryan okuduk hiç senin ki kadar sıkıntılı olan olmadı. Doktorunu iyi araştırmışmıydın. Benim kız kardeşim doğumun ertesi odada halay çekiyordu resmen
Iste ben o yuzden sali gununden once suyum falan gelmesini coook istiyorum ama tık yok yorgunluk disinda sifir belirtiBence de öyle sonuçta bizim hazır olmamızdan ziyade bebeğin hazır olması lazım. Evet zor, ağır bir süreç ama zorla çıkarmak da eğer gerekli değilse bana da mantıklı gelmiyor. Senin özel durumun varmış tabi ki olması gereken neyse öyle olsun. İkiniz de iyi olun önemli olan o bu durumda
Hakkında hayırlısı olsun cnm az kaldı bende diyordum acaba ne zaman olacak doğsun yeter diye bak dün kavuştuk alıştık bileIste ben o yuzden sali gununden once suyum falan gelmesini coook istiyorum ama tık yok yorgunluk disinda sifir belirti
Annem de dogur artik evde 3 tane erkegim bekliyor diyor
Ah bu evdeki erkeklerIste ben o yuzden sali gununden once suyum falan gelmesini coook istiyorum ama tık yok yorgunluk disinda sifir belirti
Annem de dogur artik evde 3 tane erkegim bekliyor diyor
Oldu mu olcak mı derken eve gidiyosunuzGünaydın kızlar biz bugün taburcu oluyoruzdün saat 6.45 'te yatis yaptık 7.20 de doğdu oglusum 3200 kilo ameliyatın son anlarını hatırlamıyorum odaya alınırım zamanı da hatırlamıyorum tek tük sesleri duyuyordum son zamanlardaki rahatsızlık ve yorgunluktan sanırım ameliyatın sonunda vücudum bitkin düştü odaya alindiktan yarim saat sonra kendime geldim karnima kum torbasi falan konulmustu oksurugum vardi o biraz zorladi beni ameliyattan 4 saat sonra biseyler yedim ictim ameliyatta 5 saat sonrada ustumu giydim ve yürümeye başladım dün 4 tane 1 kiloluk serum ve 2 antibiyotik serum takıldı gece agrım çok fazla oldu ve ağrı kesici iğne yaptılar bu sabah ta antibiyotik serum takıldı kan seviyem çok düşük olduğu için kan verildi ve az öncede ağrı kesici istedim yapıldı su an herşey yolunda çok şükür bebise gelince dün gün boyu sürekli uyudu meme için ne kadar kaldırmaya calististiysam 2 3 defa tek yedi gece tabi kendine gelmeye başladı sürekli meme alt değiştirme yaptık bugünde 4 5 defa emzirdim 2 defa altını değiştirdik ve birazdan evimize gidiyoruz bizim doğum maceramız böyle geçti darısı bütün bekleyenlerin başına sağlıkla alın bebisleri kucağınıza
O duyguyu bilirim ben ayakkabımı eşim giydiriyor ona bile sinirleniyorum kendim giyemiyorum diye şimdi bebek de varken kim bilir nasıl hisseder insan. Sen yine de dinlenmeye bak bu tez canlılıkdan iyilesemedin canim benimCanımsın
İnşallah hiç alışkın değilim böyle birine muhtaç yaşamaya alışmışım her işimi kendim yapmaya ondan çok söylendim
Seninki de az değilmiş tontikler yaMaşallah senin bebiş tontik birazbenim çrş 3500dü. Hakkımızda en iyisi en güzeli olur inşallah
Ya iste minicik yerden koca bebek nasıl nasıl dimiAdı üstünde normal doğum biraz tuhaf gerçi haklısın ama ne bileyim doğal süreç o şekilde olunca önce onu denemek daha mantıklı gibi
Kız bugün doğurmayasınAy bu arada ben tuvalete kalktım, tırnak kadar sarımsı biraz kıvamlı akıntı vardı çamaşırımda. Ya şeffaf ince olurdu ya da beyaz. İlk defa gördüm bunu. Sanki klozetin dibine çöken bir parça da vardı ama emin olamadım. Nişan mı Acep dedimbi tuhaf oldum. Şimdilik bişey yok bakalım ne olacak
Cok güzel hikayeniz hep böyle mutlu devam etsinGünaydın kızlar biz bugün taburcu oluyoruzdün saat 6.45 'te yatis yaptık 7.20 de doğdu oglusum 3200 kilo ameliyatın son anlarını hatırlamıyorum odaya alınırım zamanı da hatırlamıyorum tek tük sesleri duyuyordum son zamanlardaki rahatsızlık ve yorgunluktan sanırım ameliyatın sonunda vücudum bitkin düştü odaya alindiktan yarim saat sonra kendime geldim karnima kum torbasi falan konulmustu oksurugum vardi o biraz zorladi beni ameliyattan 4 saat sonra biseyler yedim ictim ameliyatta 5 saat sonrada ustumu giydim ve yürümeye başladım dün 4 tane 1 kiloluk serum ve 2 antibiyotik serum takıldı gece agrım çok fazla oldu ve ağrı kesici iğne yaptılar bu sabah ta antibiyotik serum takıldı kan seviyem çok düşük olduğu için kan verildi ve az öncede ağrı kesici istedim yapıldı su an herşey yolunda çok şükür bebise gelince dün gün boyu sürekli uyudu meme için ne kadar kaldırmaya calististiysam 2 3 defa tek yedi gece tabi kendine gelmeye başladı sürekli meme alt değiştirme yaptık bugünde 4 5 defa emzirdim 2 defa altını değiştirdik ve birazdan evimize gidiyoruz bizim doğum maceramız böyle geçti darısı bütün bekleyenlerin başına sağlıkla alın bebisleri kucağınıza