Günaydın kızlar biz bugün taburcu oluyoruz
dün saat 6.45 'te yatis yaptık 7.20 de doğdu oglusum 3200 kilo ameliyatın son anlarını hatırlamıyorum odaya alınırım zamanı da hatırlamıyorum tek tük sesleri duyuyordum son zamanlardaki rahatsızlık ve yorgunluktan sanırım ameliyatın sonunda vücudum bitkin düştü odaya alindiktan yarim saat sonra kendime geldim karnima kum torbasi falan konulmustu oksurugum vardi o biraz zorladi beni ameliyattan 4 saat sonra biseyler yedim ictim ameliyatta 5 saat sonrada ustumu giydim ve yürümeye başladım dün 4 tane 1 kiloluk serum ve 2 antibiyotik serum takıldı gece agrım çok fazla oldu ve ağrı kesici iğne yaptılar bu sabah ta antibiyotik serum takıldı kan seviyem çok düşük olduğu için kan verildi ve az öncede ağrı kesici istedim yapıldı su an herşey yolunda çok şükür
bebise gelince dün gün boyu sürekli uyudu meme için ne kadar kaldırmaya calististiysam 2 3 defa tek yedi gece tabi kendine gelmeye başladı sürekli meme alt değiştirme yaptık bugünde 4 5 defa emzirdim 2 defa altını değiştirdik ve birazdan evimize gidiyoruz
bizim doğum maceramız böyle geçti darısı bütün bekleyenlerin başına sağlıkla alın bebisleri kucağınıza