- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Aynen öyle cnm ablaları sabah gelip gördüler çok heycanliydilar çok mutlu oldular anne ne zaman eve geleceksiniz diyolarOlsun ne güzeldir o şimdi
Ne güzel anlar dimi ben bile özledim o günü 16 gün oldu düşün yani
Aynen öyle cnm ablaları sabah gelip gördüler çok heycanliydilar çok mutlu oldular anne ne zaman eve geleceksiniz diyolar
Aynen cnm öyle toparlansam hayırlısıyla herşey çok daha güzel.olacakKocaman aile oldunuz ne mutlu size masallah canım benim
Bende küçük kardeşim doğunca ne hevesliydim valla
Gözümün önüne bir an
Bence de olur. Şimdi daha yeni ya o yüzden öyle diyorUnutuluyor ve çocuk özlemi oluyor bir süre sonra
Daha yeni kız bi durBen unutamadım valla inşallah seninkisi çok kolay ve güzel olur canım
Daha yeni kız bi durgeçecek Allahın izniyle hepsi, sonra bi bakmışsın Lila hanım kocaman olmuş kardeş istiyor
Sen, ben , mllen bir de eslem kaldık galiba
Aa bu ara bende de sivilce çıktı ondan demekkiSorma bende de durum ayni artik uzandigim yerden kalkabilmek vok zorlasti. Birde ben bi kizardim morardim ki sorma. Fazla kan hacminden sanirim. Bir de sivilcelerim epey artti cok moralim bozuluyorinsallah dogumdan sonra hemen gecer de
Hala normal mi bekliyor peki doktorun canimHelal olsun valla ne diyimben doğurabilcemi bilsem 41 bitene kadar beklerim. Şuan 3500 zaten biraz daha durursa çıkarabilir miyim bilmiyorum
Ssvd destekleyen bi doktor bulur doğurursun belki bacım neden olmasınBen yapacağım ona kardeş
Normal doğurabilsem keşke
Hayırlı olsun canım,güle güle büyütün bebişinizi, geçmiş olsunÇok sağolun kızlar Allah razı olsunhafif ağrılarım var ve biraz öksürük onlarda geçerse çok daha iyi olucam insAllah
Daha vardır ya o kadar az kalmış olamayızSen, ben , mllen bir de eslem kaldık galiba
Aa bu ara bende de sivilce çıktı ondan demekkihepsi geçecek insallh ya ben bugün agladim zirladim rahatladim iyiyim şimdi
Hala normal mi bekliyor peki doktorun canim
Sağol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun canım,güle güle büyütün bebişinizi, geçmiş olsun
Ssvd destekleyen bi doktor bulur doğurursun belki bacım neden olmasın
Benim doktora da kalsa 40+lari bekler. Duran bebegi neden alalim diyo, aslinda hakli ama insan yoruluyor ve sabirsizlaniyor. Sanki cikinca hersey daha kolay olacak gozuyle bakiyorumDaha vardır ya o kadar az kalmış olamayızdevlet hastanesinde bekliyorlar canım. Ptesi 40 bitiyor. 41i bekler belki şuan bilmiyorum ptesi netleşir herşey.
Herkesin ayni olmuyor ya korkutma biziiiiSezeryan beklediğimden daha zormuş çünkü tekrar yaşamak istemiyorum
Herkesin ayni olmuyor ya korkutma biziiii
Kiyamam ya insallah tez vakitte agrilarin dinerKimse korkmasın tabi ben cesaretliyimdir normal de ama cidden beklediğimden daha zormuş ondan istemiyorum dedim
Deme öyle deme demeSezeryan beklediğimden daha zormuş çünkü tekrar yaşamak istemiyorum
Canim kilosu kac seninkinin su anBenim doktora da kalsa 40+lari bekler. Duran bebegi neden alalim diyo, aslinda hakli ama insan yoruluyor ve sabirsizlaniyor. Sanki cikinca hersey daha kolay olacak gozuyle bakiyorum
38+5de 3450 idi. Benim sezeryan olmasinin sebebi kilo veya pozisyonuyla alakali degil. Aksine catim ve bebisin herseyi normal doguma cok musait. Benim saglik sorunu yuzunden sezeryan olacak ama hic uzulmuyorum korkmuyorum karsi degilim. Saglik sorunum olmasa bile sezeryan tercih edebilirdim ama vicdanim el vermezdiCanim kilosu kac seninkinin su an