2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Olsun ne güzeldir o şimdi 💜
Ne güzel anlar dimi ben bile özledim o günü 16 gün oldu düşün yani 🥲
Aynen öyle cnm ablaları sabah gelip gördüler çok heycanliydilar çok mutlu oldular anne ne zaman eve geleceksiniz diyolar😊

Aynen öyle cnm ablaları sabah gelip gördüler çok heycanliydilar çok mutlu oldular anne ne zaman eve geleceksiniz diyolar😊

Kocaman aile oldunuz ne mutlu size masallah canım benim 💜
Bende küçük kardeşim doğunca ne hevesliydim valla 🥲🥲
Gözümün önüne bir an

Sen, ben , mllen bir de eslem kaldık galiba
Sorma bende de durum ayni artik uzandigim yerden kalkabilmek vok zorlasti. Birde ben bi kizardim morardim ki sorma. Fazla kan hacminden sanirim. Bir de sivilcelerim epey artti cok moralim bozuluyor 😔 insallah dogumdan sonra hemen gecer de🙏
Aa bu ara bende de sivilce çıktı ondan demekki 🤔 hepsi geçecek insallh ya ben bugün agladim zirladim rahatladim 😂 iyiyim şimdi
Helal olsun valla ne diyim😅 ben doğurabilcemi bilsem 41 bitene kadar beklerim. Şuan 3500 zaten biraz daha durursa çıkarabilir miyim bilmiyorum🤔
Hala normal mi bekliyor peki doktorun canim

Sen, ben , mllen bir de eslem kaldık galiba

Aa bu ara bende de sivilce çıktı ondan demekki 🤔 hepsi geçecek insallh ya ben bugün agladim zirladim rahatladim 😂 iyiyim şimdi

Hala normal mi bekliyor peki doktorun canim
Daha vardır ya o kadar az kalmış olamayız😢 devlet hastanesinde bekliyorlar canım. Ptesi 40 bitiyor. 41i bekler belki şuan bilmiyorum ptesi netleşir herşey.

Daha vardır ya o kadar az kalmış olamayız😢 devlet hastanesinde bekliyorlar canım. Ptesi 40 bitiyor. 41i bekler belki şuan bilmiyorum ptesi netleşir herşey.
Benim doktora da kalsa 40+lari bekler. Duran bebegi neden alalim diyo, aslinda hakli ama insan yoruluyor ve sabirsizlaniyor. Sanki cikinca hersey daha kolay olacak gozuyle bakiyorum 🙈

Canim kilosu kac seninkinin su an
38+5de 3450 idi. Benim sezeryan olmasinin sebebi kilo veya pozisyonuyla alakali degil. Aksine catim ve bebisin herseyi normal doguma cok musait. Benim saglik sorunu yuzunden sezeryan olacak ama hic uzulmuyorum korkmuyorum karsi degilim. Saglik sorunum olmasa bile sezeryan tercih edebilirdim ama vicdanim el vermezdi 🙈

X