Bebek aşağıda değilse zor olmaz mı ki? Ablamın suni verdiler suyunu patlattılar açılma oldu biraz ama normal olmadı, sezeryana aldılar. Bir de inemiyosa acaba kordon falan dolanma ihtimali olabilir diye de aklıma geliyor. Pazartesi doktor ne der bakalım ona göre düşünürüm yine.Hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam sezeryan ağrısı çekeceğime suni sancı çekerim normal gelir derim
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor olduYok ameliyat yerim cidden sıkıntı yaratıyor hala tam düzelemedim
Şişlikler var dikiş yerlerinde ayakta durunca belime vuruyor ağrısı
Kanamam az da olsa devam ediyor yani sorun çok
Bebek aşağıda değilse zor olmaz mı ki? Ablamın suni verdiler suyunu patlattılar açılma oldu biraz ama normal olmadı, sezeryana aldılar. Bir de inemiyosa acaba kordon falan dolanma ihtimali olabilir diye de aklıma geliyor. Pazartesi doktor ne der bakalım ona göre düşünürüm yine.
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor oldu
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zorYok ameliyat yerim cidden sıkıntı yaratıyor hala tam düzelemedim
Şişlikler var dikiş yerlerinde ayakta durunca belime vuruyor ağrısı
Kanamam az da olsa devam ediyor yani sorun çok
Bu 4. çocuk ben iş yapmadım aslında 14 yaşında kızım var yardım ediyor doğum öncesi de dolaba yemek yaptıydım ordan hazırlıyor yemeği deİyi cesaret yavrum 3.doğuma sezeryan yaptırmak valla bana sorsalar çok zor derim
Bende dinlenemedim hep ayaktayım annem çok erken gitti ondan yoksa çabuk anlatırdım
Tahmin ediyorum kolay değil canım. Daha önce bahsettim ya ilişkide zorlanıyorum tıkalı gibi diye, ona rağmen normal denemek istiyorum. İnşallah kolayca normal doğurabilirim şimdi diğer seçeneği düşünmemek en iyisiİşte benim de öyle oldu her şey yolundaydı hatta suni sancıya gerek kalmadan doğuracaktım ama lila hanım yüz üstü gelmeye kalktı.
Sen iyice netleştir onu bak sezeryan ağrısını hala çekiyorum ben
Tahmin ediyorum kolay değil canım. Daha önce bahsettim ya ilişkide zorlanıyorum tıkalı gibi diye, ona rağmen normal denemek istiyorum. İnşallah kolayca normal doğurabilirim şimdi diğer seçeneği düşünmemek en iyisisen de fazla zorlama kendini eğilip bükülmemeye çalış.
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor
Bu 4. çocuk bu
3 de spralle hamile kaldım 4 çocuğa da kordon bağlatmak için karar verdik birde ilk Çocuklar da küçüktü yaşım anneliği 3 de daha çok hissettimÇok çok iyi cesaret
Ben cok korktum bu gaz sancılarından gözümün önünde oyle kivranmasi mahfetti beni. Dr hem damla hemde probiyotik verdi. Damlaya ihtiyaç olmadı şimdilik probiyotik baya rahatlattı. Tabi birde yememe çok dikkat ediyorum ve günde 5 bardak bitki çayı içiyorum. Kimyon rezene anasonu karışık demliyorum. Oyle cay gibi falan değil demleyip sogutup bir nefeste içiyorum gün içinde. Umarım yardımcı olur.Kızlar biz 23 günlük olduk. 20 çıktıktan sonra gaz sancılarımız başladı hemen ya. Doktorumuz 1 ay dolana kadar gaz damlası vermiyoruz diyor. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim gaz için tecrübelilerden yardım bekliyorum. Yazık çocuk kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip duruyor. Humana çay içiyorum her gün. kimyon rezene demleyip içiyorum. Başka neler etki eder acaba?
Toparlanınca unuturuz hepsini2.çocuğu nasıl doğuracağım simdiden onu düşünüyorum
Kötü düşünme bakarsın hemen dogurursun inşallah öyle olur
Unutuluyor ve çocuk özlemi oluyor bir süre sonraToparlanınca unuturuz hepsinisonra bi bakmışız senin oğlan benim kız yolda inşallah ya sağolasın
3 de spralle hamile kaldım 4 çocuğa da kordon bağlatmak için karar verdik birde ilk Çocuklar da küçüktü yaşım anneliği 3 de daha çok hissettim
Toparlanınca unuturuz hepsinisonra bi bakmışız senin oğlan benim kız yolda inşallah ya sağolasın
Amin cumlemizinkini inşallahYaa sen de doğum yapmışsın ben bebeğimle ilgilenmekten cok geri kaldım gelişmelerdenAllah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın
Insallah cok uzun sürmez canim, 1 kuru incir icin 1 bardak su kullanıyorsun. Bir günde 1 lt içebilirsin, inciri ikiye bölüp bi tasim kaynatman yeterliÇok teşekkür ederim deneyeyim bunu çünkü uzun bir süre bebeğim olmayacak ona göndermem lazım
Hadi gözün aydın yavrum güle güle büyüt bebişini
Kim kaldı şimdi doğurmayan
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunCanımmm gözün aydın , oğlunu sağlıkla büyüt inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunhafif ağrılarım var ve biraz öksürük onlarda geçerse çok daha iyi olucam insAllah
Iyi çok şükür cnm şuan sanırım ilk günün yorgunluğundan sürekli uyku modunda meme için sürekli dürtüyorumAman hafif olsun yavrum dikkat et.
Kuzu nasıl
Iyi çok şükür cnm şuan sanırım ilk günün yorgunluğundan sürekli uyku modunda meme için sürekli dürtüyorum