2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam sezeryan ağrısı çekeceğime suni sancı çekerim normal gelir derim
Bebek aşağıda değilse zor olmaz mı ki? Ablamın suni verdiler suyunu patlattılar açılma oldu biraz ama normal olmadı, sezeryana aldılar. Bir de inemiyosa acaba kordon falan dolanma ihtimali olabilir diye de aklıma geliyor. Pazartesi doktor ne der bakalım ona göre düşünürüm yine.

Yok ameliyat yerim cidden sıkıntı yaratıyor hala tam düzelemedim 😪
Şişlikler var dikiş yerlerinde ayakta durunca belime vuruyor ağrısı 😖
Kanamam az da olsa devam ediyor yani sorun çok 😪😪
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor oldu

Bebek aşağıda değilse zor olmaz mı ki? Ablamın suni verdiler suyunu patlattılar açılma oldu biraz ama normal olmadı, sezeryana aldılar. Bir de inemiyosa acaba kordon falan dolanma ihtimali olabilir diye de aklıma geliyor. Pazartesi doktor ne der bakalım ona göre düşünürüm yine.

İşte benim de öyle oldu her şey yolundaydı hatta suni sancıya gerek kalmadan doğuracaktım ama lila hanım yüz üstü gelmeye kalktı.
Sen iyice netleştir onu bak sezeryan ağrısını hala çekiyorum ben😖

Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor oldu

İyi cesaret yavrum 3.doğuma sezeryan yaptırmak valla bana sorsalar çok zor derim 😖
Bende dinlenemedim hep ayaktayım annem çok erken gitti ondan yoksa çabuk anlatırdım

Yok ameliyat yerim cidden sıkıntı yaratıyor hala tam düzelemedim 😪
Şişlikler var dikiş yerlerinde ayakta durunca belime vuruyor ağrısı 😖
Kanamam az da olsa devam ediyor yani sorun çok 😪😪
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi hemen iyilestiydi yaram felan 3 biraz daha zor olduydu yapışıklık vardı bundada aynı yapışıklık ve tüp bağlatma olunca zor
İyi cesaret yavrum 3.doğuma sezeryan yaptırmak valla bana sorsalar çok zor derim 😖
Bende dinlenemedim hep ayaktayım annem çok erken gitti ondan yoksa çabuk anlatırdım
Bu 4. çocuk ben iş yapmadım aslında 14 yaşında kızım var yardım ediyor doğum öncesi de dolaba yemek yaptıydım ordan hazırlıyor yemeği de

Son düzenleme:
İşte benim de öyle oldu her şey yolundaydı hatta suni sancıya gerek kalmadan doğuracaktım ama lila hanım yüz üstü gelmeye kalktı.
Sen iyice netleştir onu bak sezeryan ağrısını hala çekiyorum ben😖
Tahmin ediyorum kolay değil canım. Daha önce bahsettim ya ilişkide zorlanıyorum tıkalı gibi diye, ona rağmen normal denemek istiyorum. İnşallah kolayca normal doğurabilirim şimdi diğer seçeneği düşünmemek en iyisi🙈 sen de fazla zorlama kendini eğilip bükülmemeye çalış.

Tahmin ediyorum kolay değil canım. Daha önce bahsettim ya ilişkide zorlanıyorum tıkalı gibi diye, ona rağmen normal denemek istiyorum. İnşallah kolayca normal doğurabilirim şimdi diğer seçeneği düşünmemek en iyisi🙈 sen de fazla zorlama kendini eğilip bükülmemeye çalış.

2.çocuğu nasıl doğuracağım simdiden onu düşünüyorum 😪
Kötü düşünme bakarsın hemen dogurursun inşallah öyle olur

Kızlar biz 23 günlük olduk. 20 çıktıktan sonra gaz sancılarımız başladı hemen ya. Doktorumuz 1 ay dolana kadar gaz damlası vermiyoruz diyor. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim gaz için tecrübelilerden yardım bekliyorum. Yazık çocuk kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip duruyor. Humana çay içiyorum her gün. kimyon rezene demleyip içiyorum. Başka neler etki eder acaba?
Ben cok korktum bu gaz sancılarından gözümün önünde oyle kivranmasi mahfetti beni. Dr hem damla hemde probiyotik verdi. Damlaya ihtiyaç olmadı şimdilik probiyotik baya rahatlattı. Tabi birde yememe çok dikkat ediyorum ve günde 5 bardak bitki çayı içiyorum. Kimyon rezene anasonu karışık demliyorum. Oyle cay gibi falan değil demleyip sogutup bir nefeste içiyorum gün içinde. Umarım yardımcı olur.

X