2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bilmiyorum ki anlamadım bende ve çok şaşırdım ne yapsam ki bilemedim böyle bir şey olduysa bile nasıl öğrenebilirim ki

Eğilip kalkıyor musun egzersiz falan ya da adaçayı da kolaylaştırır doğumu . Seninki tam gününü mü bekliyor ne yapıyor böyle
Evet gün içinde yapıyorum birşeyler. Adaçayı da aldım, reflü yanması yapıyor boğazda ama yine de içiyorum 1-2 fincan. Ay gününde gelsin ben razıyım da daha fazla bekletmesin

Gozunaydin oncelikle, Rabbim anali babali büyütsün, Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin, tez zamanda saglikla kucağına almayı nasip etsin, incir kurunu cok oneriyorlar sut icin deneyebilirsin canim
Çok teşekkür ederim deneyeyim bunu çünkü uzun bir süre bebeğim olmayacak ona göndermem lazım

kimyon çayı iç süt de yabiyor bir çay kaşığı kimyon bir bardak sıcak suya at iç

Herkes kahve önermiş ama kahve bebeği kötü etkilemez mi? Ben bol bol su içmiştim, anestezinin etkilerini yaşamadım hiç. Su ilaçların atılmasını kolaylaştırıyor, kahveye gerek var mı
Spinal ve ebiduralde kahve içmeden geçmiyor malesef bir hafta baş ağrısı çektim doğum sonrası dr söylemediydi hastanede içmedim eve gelince sağlık ocağında ki ebe aramıştı o söyledi sert türk kahvesi içtim anında kesildi ağrım

Evet gün içinde yapıyorum birşeyler. Adaçayı da aldım, reflü yanması yapıyor boğazda ama yine de içiyorum 1-2 fincan. Ay gününde gelsin ben razıyım da daha fazla bekletmesin
Hayırlısı olsun inşallah gününde gelsin 40 hafta normal doğum için ideal zaman zaten eltim ilk çocuğunu 42 haftada doğurduydu dr sezaryen olmazsan doğuramazsın demişti oda eve geldi iki hafta sonra çok kolay doğum yaptı

Hazır adaçayı mı aldın canm marketten. Ben de bekleemedeyim malum. Egzersiz yaptıkça da bütün ağrılar belirtiler kayboldu

Çok enteresan ya tıp bilimi dünyanın her yerinde aynı ama doktor reçeteleri her yerde farklı. Biz yurtdısındayız ve gaz icin damla kullanıyoruz daha 8. Günümüzdeyiz ve hastane çıkışında reçete ettiler . Orda neden gaz için damla vermiyorlar anlamadım

Helal olsun valla ne diyim ben doğurabilcemi bilsem 41 bitene kadar beklerim. Şuan 3500 zaten biraz daha durursa çıkarabilir miyim bilmiyorum

Ben suniyi çekemem sanırım ya hani açılma olursa belki denerim ama hiç açılma yoksa bebe aşağıda değilse çok mantıklı gelmiyor.

Hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam sezeryan ağrısı çekeceğime suni sancı çekerim normal gelir derim

Hazır adaçayı mı aldın canm marketten. Ben de bekleemedeyim malum. Egzersiz yaptıkça da bütün ağrılar belirtiler kayboldu
Yok canım aktardan dal olandan aldım. Benim bazen bele giriyor bazen kasığa. Birleşebilseler gerisi gelecek ama ayrı ayrı takılıyolar Ağrı hissedince çıkıyorum topa ya da yere çöküyorum. Belki bi kasılma olur aşağıya iniverir diye ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…