2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım nasıl pozitif enerjin geldi buraya anlatamam ♥️ Ben kendime gelemiyorum hep yatıyorum aşağıda çok baskı var spinal iğnesi sondası çocuğun sağlıklı olup olmayacağı vs. Salak salak milyon tane düşünceyleyim. Bütün hamileliğim cok rahat bir kafayla geçti şimdi neden böyle oldum bilmiyorum. Soyledigin şeyleri ben de anneme söyledim hazırlayacak kayısı hoşafını falan. Kaşlarımı aldırdım, geçen hafta ağda işini halletmiştim ama sanki cok ufak çıktılar gibi ne yapsam bilemiyorum ay çok ağlayasım var!

Gözün aydın canım masallah bebisine de sana da darısı basımıza 🌸
Lutfen pozitif dusunmeye calis. Bos yere huzursuz etme kendini. Normal veya sezeryan ikisininde arti eksileri var. Doktorlarimiz bizler icin en saglikli olani secmistir onlara guvenelim. Allahin izniyle bu mubarek ayda hersey hepimiz icin yolunda gidecek insallah 🙏

Merhabalar arkadaşlar benimde perşembe günü kontrolüm vardı gittim bizim bebeğin kalp atışları en baştan beri 110 120 civarında seyrediyordu ama gelişimine engel bir durum yoktu kontrolde bebeğin suyu azalmıştı kalp atışları biraz daha yavaşlamıştı ve normal doğumu beklemek sıkıntı olacaktı hemen yatışım yapıldı 14 nisan saat 12.30da bebeğim doğdu ama kalp durumundan dolayı tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı EKG çekildi iyi dediler ama kalmasını istediler birde doğarken köprücük kemiği çatlamış😭😭😭 alçı olmayacak sadece bir hafta boyunca sarılı kalacak dediler ama bakalım. sadece bir defa görebildim bugün taburcu olacağım ama hala bebeğim için birşey demediler. Süt olayına gelecek olursam çok az geliyor bundan dolayı bende mama vermelerine onay verdim bir çay kaşığı da olsa gönderiyorum ama çok az sütüm bebeği görsem çoğalır diyorum ama bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Çok çok g3cmis olsun cnm sıkma canını bebisin çok iyi olup gelecek senin yanına üzülme ki sütun gelsin süt yapan yiyecekler içecekler iç cnm bol bol su iç nasıl köprücük kemiği kırılmış anlamadım yani
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı bekleyenlere ayağa kalkmadan yemek yasak diye biliyorum ben

Çok şükür .. maşallah 🧿 ikinize de .. umarım bol sütlü ve gazsız gecer günleriniz..

Gozunaydin canim, Rabbim analı babalı büyütsün 💕

Gozun aydin canim. Kisa surede toparlanirsin insallah 🤗

Canım nasıl pozitif enerjin geldi buraya anlatamam ♥️ Ben kendime gelemiyorum hep yatıyorum aşağıda çok baskı var spinal iğnesi sondası çocuğun sağlıklı olup olmayacağı vs. Salak salak milyon tane düşünceyleyim. Bütün hamileliğim cok rahat bir kafayla geçti şimdi neden böyle oldum bilmiyorum. Soyledigin şeyleri ben de anneme söyledim hazırlayacak kayısı hoşafını falan. Kaşlarımı aldırdım, geçen hafta ağda işini halletmiştim ama sanki cok ufak çıktılar gibi ne yapsam bilemiyorum ay çok ağlayasım var!

Gözün aydın canım masallah bebisine de sana da darısı basımıza 🌸
Sagolun kızlar Allah razı olsun darısı bütün b3kleyen annelerin başına cnm hepiniz sağlıkla alın bebisleri kucaguniza🤲🥰benim oğlan kalkıp meme yemiyo ya uyandırmaya çalışıyorum ama kalkmiyo sanırım oda bugün yorgun b3nde sürekli yürüyüş yapıyorum su ve kaydı suyu falan sürekli tuketiyorum çok şükür iyiyim gaz çıkardım büyük abdestide yapsam bir sıkıntı olmayacak insAllah

Lutfen pozitif dusunmeye calis. Bos yere huzursuz etme kendini. Normal veya sezeryan ikisininde arti eksileri var. Doktorlarimiz bizler icin en saglikli olani secmistir onlara guvenelim. Allahin izniyle bu mubarek ayda hersey hepimiz icin yolunda gidecek insallah 🙏
Evet ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Hala gelmediğine göre demek ki sezaryen doğum bizim için daha sağlıklı olacak. En azından artık hamile olmayacağız değil mi bu bile güzel ☺️ Artık çok zorluyor beni bu ağırlık

Kızlar biz 23 günlük olduk. 20 çıktıktan sonra gaz sancılarımız başladı hemen ya. Doktorumuz 1 ay dolana kadar gaz damlası vermiyoruz diyor. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim gaz için tecrübelilerden yardım bekliyorum. Yazık çocuk kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip duruyor. Humana çay içiyorum her gün. kimyon rezene demleyip içiyorum. Başka neler etki eder acaba?

Kızlar biz 23 günlük olduk. 20 çıktıktan sonra gaz sancılarımız başladı hemen ya. Doktorumuz 1 ay dolana kadar gaz damlası vermiyoruz diyor. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim gaz için tecrübelilerden yardım bekliyorum. Yazık çocuk kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip duruyor. Humana çay içiyorum her gün. kimyon rezene demleyip içiyorum. Başka neler etki eder acaba?

Anason içmedin mi

Kızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim🥰

Hadi gözün aydın yavrum güle güle büyüt bebişini💜

Kim kaldı şimdi doğurmayan

Herkes kahve önermiş ama kahve bebeği kötü etkilemez mi? Ben bol bol su içmiştim, anestezinin etkilerini yaşamadım hiç. Su ilaçların atılmasını kolaylaştırıyor, kahveye gerek var mı 🤔
Sezeryan sonrasi odaya gelince, boyle söylüyor hemşire ve doktorlar, bi kac seferden birsey olmaz herhalde, yoksa onermezlerdi. Daha oncede yine aynısını söylemişlerdi 🤷🏼‍♀️

Herkes kahve önermiş ama kahve bebeği kötü etkilemez mi? Ben bol bol su içmiştim, anestezinin etkilerini yaşamadım hiç. Su ilaçların atılmasını kolaylaştırıyor, kahveye gerek var mı 🤔
Ben de çok su içtim devamlı sıvı girişi yaptım vücuda ki hem anesteziyi hem de ödemleri bir an önce atayım diye . Sadece sezeryandan sonra bitter çikolata ve kahve birer tane yedim içtim baş ağrısına iyi geliyor.

Çok çok g3cmis olsun cnm sıkma canını bebisin çok iyi olup gelecek senin yanına üzülme ki sütun gelsin süt yapan yiyecekler içecekler iç cnm bol bol su iç nasıl köprücük kemiği kırılmış anlamadım yani

Sagolun kızlar Allah razı olsun darısı bütün b3kleyen annelerin başına cnm hepiniz sağlıkla alın bebisleri kucaguniza🤲🥰benim oğlan kalkıp meme yemiyo ya uyandırmaya çalışıyorum ama kalkmiyo sanırım oda bugün yorgun b3nde sürekli yürüyüş yapıyorum su ve kaydı suyu falan sürekli tuketiyorum çok şükür iyiyim gaz çıkardım büyük abdestide yapsam bir sıkıntı olmayacak insAllah
Canımmm gözün aydın , oğlunu sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻 ❤️

Sezeryan sonrasi odaya gelince, boyle söylüyor hemşire ve doktorlar, bi kac seferden birsey olmaz herhalde, yoksa onermezlerdi. Daha oncede yine aynısını söylemişlerdi 🤷🏼‍♀️
Yaa sen de doğum yapmışsın ben bebeğimle ilgilenmekten cok geri kaldım gelişmelerden 🙈 Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın 🙏🏻❤️

Evet ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Hala gelmediğine göre demek ki sezaryen doğum bizim için daha sağlıklı olacak. En azından artık hamile olmayacağız değil mi bu bile güzel ☺️ Artık çok zorluyor beni bu ağırlık
Sorma bende de durum ayni artik uzandigim yerden kalkabilmek vok zorlasti. Birde ben bi kizardim morardim ki sorma. Fazla kan hacminden sanirim. Bir de sivilcelerim epey artti cok moralim bozuluyor 😔 insallah dogumdan sonra hemen gecer de🙏

B
Bana anestesi doktoru bol su ve sonrasinda kahve ve kola onerdi. 2 fincandan bisey olmaz bence. Kolayi icmem ama kabiz yapabilir 😬

X