2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kontrolden geldikkkkk😊2cm açılmam var ama genel durumum stabil. Sancı yada kasılmam yok. Günümü bekleyebilirim yani.
Gözün aydın :) peki ağrın varmı merak ediyorum? Çatı ağrısı dediklerinden . Ben ölüyorum o ağrıdan son 2 haftadır geceleri zor kalkıyorum yataktan yürümek işkence terliğimi zor giyiyorum ayağımı kaldırıp öyle bi ağrı😣 . Yani açılmayla ilgisi varmı onu merak ediyorum benim günüm belli sezeryan olcam bekliyorum çünkü

Gözün aydın :) peki ağrın varmı merak ediyorum? Çatı ağrısı dediklerinden . Ben ölüyorum o ağrıdan son 2 haftadır geceleri zor kalkıyorum yataktan yürümek işkence terliğimi zor giyiyorum ayağımı kaldırıp öyle bi ağrı😣 . Yani açılmayla ilgisi varmı onu merak ediyorum benim günüm belli sezeryan olcam bekliyorum çünkü
Ay sorma canım ya fena haldeyim. Ama bebişin hareketlerine göre değişiyor. Bazen rahatlıyorum sonra birden adım atacak kadar bile kasığımı kımıldatamıyorum sürüklüyorum bacaklarımı. Vajinama acayip bi baskı oluyor sanki 100kg demiri bağlamışlar oraya afedersin. Ama dediğim gibi 24 saat süren bir baskı olmuyor. Yatınca azalıyor çok şükür. Benim bebek iri olduğu içinde öyle oluyor. 4kg üzeri olucak muhtelemen. 2.oğlumda öyleydi.

Kontrolden geldikkkkk😊2cm açılmam var ama genel durumum stabil. Sancı yada kasılmam yok. Günümü bekleyebilirim yani.
Ben de istiyorum bi atraksiyon. Açılma normalde nişandan sonra mı başlıyor? Her akıntıda bakıyorum belki nişan gelir diye ama yok. Yarın benim de kontrolüm var, çatıya baktırsam mı belki tetikler doğumu🤔🤔

Canım o çatı ağrısı bende 30lara gelmeden başladı. Bacakların arasındaki kemiklerde. Özellikle uykudan uyanınca çok ağır oluyor, biraz hareket edince hafifliyor. Ama genel olarak hiç geçmedi.

Dr. Dediyse bırakın. 1ay 2saatte bir kalkmaya alışınca, nerdeyse 2yıl kesintisiz uyumuyorlar. Doğum kilosuna gelince 6saate kadar uyusun yoksa kaldırın. İngiltere deki arkadaşıma dr öyle demişti. Yoksa benmki 1ay 2 saatte kaldır dedi, delirecektm uykusuzlktan. 3hafta sonra kestim ve kızım geceleri hep uyudu...
Doğum kilosuna 15 gün kontrolümüzde ulaşmıştık. 6 saat aç kalması çok uzun bir zaman dilimi değil mi ya? 3 saat olunca bile emzirme arası tedirgin oluyorum. Acemi annelik çok zormuş 😪 sen hiç emzirmek için kaldırmıyor musun canım?
Benimkide uzun uyuyor sarilik kalmadi tabi 19 gun oldu ama bezini degistirmek icin uyandirdigim oluyor. Slepy ile baslamistik gayet iyiydi gecen bulamadik esim babyturco almis berbat otesii yani 2 saatten fazla tutmak istemiyorum yapisiyo derisine
Benimki de bugün 19 günlük. Hala daha 2 saate bir kalkıyorum. Kendisi uyanmazsa diye korkuyorum. Sen emzirmek için kaldırmıyor musun artık canım? Doğum kilosuna ulaştı mı bebeğin peki?

Ben de istiyorum bi atraksiyon. Açılma normalde nişandan sonra mı başlıyor? Her akıntıda bakıyorum belki nişan gelir diye ama yok. Yarın benim de kontrolüm var, çatıya baktırsam mı belki tetikler doğumu🤔🤔
Ben 37de cati muayenesi oldum tetiklemedi. Ki oyle dedikleri gibi 2-3saniye surmedi, daha fazla surdu. Kendi kendine konusup buradan da gecer surasi da soyle vs dedi bi 10saniyeden fazla muayene etti. Bence cati muayenesi tetiklemiyor.

İlk oğlumda nişanım gelmişti ama sancım yoktu suniyle doğurdum. 2.oğlumda 2cm açılmam vardı ama nişan yada sancı yine yoktu onuda suniyle doğurdum. İkisi de 40+1di bu arada. Bunda da 2cm açılmam vardı doktor yatış yapmak istedi ben istemedim. Yok hocam ben bu sefer bekliycem dedim günüme var çünkü. Daha 39+1im bana göre 1 haftam daha var.Bu sefer suni istemiyorum kesinlikle.

Kizlar 32de aldigim calisir raporu e devlette gozukuyor ama 37de calisamaz raporum gozukmuyor. Sekreter calisir raporu guncelleyip calisamaz yaptigini soyledi. Bi belge verdi onu sirketin muhasebecisine attim ama icim rahat degil. Sizlerin e devlette gozukuyor mu ?

Ben 37de cati muayenesi oldum tetiklemedi. Ki oyle dedikleri gibi 2-3saniye surmedi, daha fazla surdu. Kendi kendine konusup buradan da gecer surasi da soyle vs dedi bi 10saniyeden fazla muayene etti. Bence cati muayenesi tetiklemiyor.
O zaman boşuna yaptırmayayım, doğum zamanı gelen geçen bakıyomuş zaten😒

İlk oğlumda nişanım gelmişti ama sancım yoktu suniyle doğurdum. 2.oğlumda 2cm açılmam vardı ama nişan yada sancı yine yoktu onuda suniyle doğurdum. İkisi de 40+1di bu arada. Bunda da 2cm açılmam vardı doktor yatış yapmak istedi ben istemedim. Yok hocam ben bu sefer bekliycem dedim günüme var çünkü. Daha 39+1im bana göre 1 haftam daha var.Bu sefer suni istemiyorum kesinlikle.
Evet suni bende istemezdim ya zor diyorlar. İnşallah kendi sancılarımızla doğururuz. Benim ilk olunca yeter doğsun da sevelim modundayım, 9 ayı da bitirdik şükür gelebilir artık🤗

X