Benim doktorda 1 hafta yada 10 gunluktu, daha sarilik icin tehlike kalmadi, 2 saatte uyandırmana gerek yok, uyandığında ver dedi, bende hep öyle yaptım, 2 kizimda hep geceleri uyuduDr. Dediyse bırakın. 1ay 2saatte bir kalkmaya alışınca, nerdeyse 2yıl kesintisiz uyumuyorlar. Doğum kilosuna gelince 6saate kadar uyusun yoksa kaldırın. İngiltere deki arkadaşıma dr öyle demişti. Yoksa benmki 1ay 2 saatte kaldır dedi, delirecektm uykusuzlktan. 3hafta sonra kestim ve kızım geceleri hep uyudu...
Selam kizlarDun 2 saat suni sanci sonrasi apar topar sezeryana alindim. Bebegimin kalp atislari dusmustu. Zaten bende de suni sanciyi kaldiracak guc yokmus her turlu sezeryan olacaktim yani acikligim olmadi :)
Bebegimiz dun 11:03 de dunyaya gozlerini acti sukurler olsun. 40+1 de kilosu 3300 boyu da 47 cm. Sezeryan hakkinda kotu seyler yazanlardan olmayacagim, cunku toparlanmam cokta uzun surmedi. Insallah henuz dogum yapmamis olanlara da biraz pozitif dusunceler iletebilmisimdir zira bu duygu inanilmazzzCok korkak biri olarak yaziyorum, bebeginizi kucaginiza aldiginizda hersey bitiyor dedikleri cok dogruymus
Benim doktorda 1 hafta yada 10 gunluktu, daha sarilik icin tehlike kalmadi, 2 saatte uyandırmana gerek yok, uyandığında ver dedi, bende hep öyle yaptım, 2 kizimda hep geceleri uyudu
Oyyy nasıl güzeldir şimdi oBende çok yemiştim iki yanağında da minik gamzeleri var oğluşumun çok hoşuma gidiyobende de eşimde de var gerçi genetik bir şey mi bilmiyorum ama
Bende 2 saat alarm kuruyorum maksimum 1 buçuk saatte uyanıyor1 saattir uyanık şuan uyusun diye gözüne bakıyorum
Kız vallahi insanın kendini uzmesine degmiyo valla bak cabuk verirsin sağlık olsun bu iki haftadır ölüp ölüp duruluyorum alerjini kaşıntılı dersin boğaz ağrısı kuru öksürük mu dersin hepsi var kendi kendime kızıyorum.ne diye oturup kalmaktan şikayet ediyorsun şimdi çok daha zor durumdayım geceleri uykular haram gibi alerjinin geçmesi için her şeyi deniyorum kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim üstüne uzandığım gibi hemen öksürük başlıyo balgamı söküp atamıyorum lavabo yolunda git gel halindeyim kaşıntı ve döküntüler cabasi doğumuma 5 gün kaldı ama gel gör bende bisey kalmadı Rabbim alerjim ve öksürüğün geçsin diye hemen hemen her gece ağlayıp dua ediyorum her gece uyumadan önce tuzlu sumu dersin sirkeli karbonatlı sumu dersin hepsiyle duş alıp vücudumu nemlendirip uyumaya çalışıyorum ama etkisi ya bir saat sürüyor ya surmuyo anlatamam yani eşim artık bana aciyo perişan bir haldeyim hayattan bezdim gibi doğum yapacağım diye sevinemiyorum bile tek isteğim artık bu rahatsızlığım bitsinOff hadi bakalım
Sağlıkla bebisini kucağına al insAllah cnm bizleri haberdar et mutlakaBenimde yarın insallah sezeryanim 10.30 gibi olcak buyuk ihtimal, insallah kolaylikla gecer
Allah şifa versin canım. Hamilelikle birlikte başka rahatsızlık çok zor oluyor gerçekten. İnşallah geçer bir an önceKız vallahi insanın kendini uzmesine degmiyo valla bak cabuk verirsin sağlık olsun bu iki haftadır ölüp ölüp duruluyorum alerjini kaşıntılı dersin boğaz ağrısı kuru öksürük mu dersin hepsi var kendi kendime kızıyorum.ne diye oturup kalmaktan şikayet ediyorsun şimdi çok daha zor durumdayım geceleri uykular haram gibi alerjinin geçmesi için her şeyi deniyorum kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim üstüne uzandığım gibi hemen öksürük başlıyo balgamı söküp atamıyorum lavabo yolunda git gel halindeyim kaşıntı ve döküntüler cabasi doğumuma 5 gün kaldı ama gel gör bende bisey kalmadı Rabbim alerjim ve öksürüğün geçsin diye hemen hemen her gece ağlayıp dua ediyorum her gece uyumadan önce tuzlu sumu dersin sirkeli karbonatlı sumu dersin hepsiyle duş alıp vücudumu nemlendirip uyumaya çalışıyorum ama etkisi ya bir saat sürüyor ya surmuyo anlatamam yani eşim artık bana aciyo perişan bir haldeyim hayattan bezdim gibi doğum yapacağım diye sevinemiyorum bile tek isteğim artık bu rahatsızlığım bitsin
Maşallah cnm size bol bol op kokla bebisini anne olmak cok guzel bir duyguCanım anneler merhaba. Bugün biraz daha toparladığım için sizlere ayrıntıları yazmak istedim. Daha öncesinde sizlere gebelik şekerimden bahsetmiştim, çoğu zaman açtım ve canımın istediğini yeme lüksüm olmadı. Oturup ağladığımı bilirim bu sebeple. Ayrıca bebeğe giden damarların her ikisinde direnç artışı vardı ve 32.haftaya kadar haftasına göre ileride olan bebeğim gelişmemeye başladı. Beklediğim bir durumdu ve elimden gelen bir şey de yoktu. Bunlara ek olarak gebeliğimin başından beri rahimde enfeksiyon vardı sürekli ilaç kullanıyordum. 36.haftada alttan yapılan muayene doğumı tetikledi, cuma günü suyum geldi. Hastaneye ağlayarak gittim henüz çok küçük diye. Doktorumuz solunum sıkıntısı yaşayabileceğini söyledi. Enfeksiyondan dolayı çok acil sezaryene alındım. Annem sabah uçuşu kaçırdı ve akşam uçuşuna kaldı. Ameliyata çok stresli girdiğimden mi oldu bilmiyorum sezaryende nefesim daraldı ve nabzım çok yükseldi, sakinleştirici yaptılar. Sorunsuz biti. Fındık kurdu kızım doğduSağolsun yakın arkadaşım hemen hastaneye geldi ve eşime yardımcı oldu. İlk yürümem rahat oldu hatta gece tek başıma wc ye gitmeye başladım. Az da olsa sütüm geldi, emzirdim harika bir hismiş. Ertesi gün taburcu olduk. Asıl zorluk evde başladı. Alt göbeğimin sol tarafına bir ağrı giriyor beni delirtecek cinsten. Oraya düğüm atmış, onun ağrısıymış. Kitlenip kalıyorum ayağa kalktığımda. Şu an en büyük problemim bu. Göğüs ucu kanaması da var tabi ama bu ağrının yanı da çok az kalıyor. Herşeye rağmen bebeğime baktığımda kendimi müthiş hissediyorum bunu ben mi doğurdum diyorum Gülünce gamzesi çıkıyor. Çok ayva yemiştim bundan mıdır acaba şimdilik bizden bu kadar
Maşallah cnm iyi olmanıza çok sevindim prenses hoş gelmişSelam kizlarDun 2 saat suni sanci sonrasi apar topar sezeryana alindim. Bebegimin kalp atislari dusmustu. Zaten bende de suni sanciyi kaldiracak guc yokmus her turlu sezeryan olacaktim yani acikligim olmadi :)
Bebegimiz dun 11:03 de dunyaya gozlerini acti sukurler olsun. 40+1 de kilosu 3300 boyu da 47 cm. Sezeryan hakkinda kotu seyler yazanlardan olmayacagim, cunku toparlanmam cokta uzun surmedi. Insallah henuz dogum yapmamis olanlara da biraz pozitif dusunceler iletebilmisimdir zira bu duygu inanilmazzzCok korkak biri olarak yaziyorum, bebeginizi kucaginiza aldiginizda hersey bitiyor dedikleri cok dogruymus
Amin cnm sağol vallahi tek temennim o bir an önce iylesmekAllah şifa versin canım. Hamilelikle birlikte başka rahatsızlık çok zor oluyor gerçekten. İnşallah geçer bir an önce
Eve geldikten sonra kayısı hoşafı içtim bol bol iyi gelmiştiBen sezeryani cok arastirdim haliyle lavman yapilabiliyor diye okuyunca doktoruma sordum eskide kaldi daha farkli alternatifler var ama oralara gelmemize gerek kalmaz dedi. Bol su, hosaf falan onerdi. Dogumuma tam 1 hafta kaldi hergun hosaf iciyorumSuyu da cogalttim cunku sut icin en etkilinsey suymus
Çok güzel ya hayırlısıyla kucağına al inşallahOyyy nasıl güzeldir şimdi oçene gamzesi genetik diye biliyorum ama yanaktakileri bilmiyorum. Bizim suratı komple sürpriz olacak renkli göremedik hiç.
Valla bizde görmedik hiç dün hatta gösterecekti yüzünü koluyla kapamıştı paşa bey göremedik yineEve geldikten sonra kayısı hoşafı içtim bol bol iyi gelmiştiinşallah bol bol sütün olur
Çok güzel ya hayırlısıyla kucağına al inşallahbizde hiç görmemiştik gerçekten sürpriz oldu bizede
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunSelam kizlarDun 2 saat suni sanci sonrasi apar topar sezeryana alindim. Bebegimin kalp atislari dusmustu. Zaten bende de suni sanciyi kaldiracak guc yokmus her turlu sezeryan olacaktim yani acikligim olmadi :)
Bende hiç lavman yaptırmadım genel anastezi isteyince 3 doğumda lavman yaptırmam gerekli olduğu söylendi bende spinal anastezi ile doğum yaptım bir saat önce yemek yemiştim acil doğum oldu yoksa bekletiyorlarBende acil sezeryan olduydu, doğum başlamıştı. 6 saat açlık sormadılar ama doğuma kadar 6 saati geçtiydi. 24 saat içinde de wc ye kendim çıktım. Lavmanı burdan öğrendim, cehalet mutlulukmş yeminle
İnşallah canım sağolasınEve geldikten sonra kayısı hoşafı içtim bol bol iyi gelmiştiinşallah bol bol sütün olur
Çok güzel ya hayırlısıyla kucağına al inşallahbizde hiç görmemiştik gerçekten sürpriz oldu bizede
Ayva bende 3 çocukta işe yaradı gamzeli kızım bunda da bir kere yedim gamzesi yok zaten bizde gamzeli biride yok ... zor bir okadarda güzel anne olmak çocuklarına bakınca dünyalar senin oluyorCanım anneler merhaba. Bugün biraz daha toparladığım için sizlere ayrıntıları yazmak istedim. Daha öncesinde sizlere gebelik şekerimden bahsetmiştim, çoğu zaman açtım ve canımın istediğini yeme lüksüm olmadı. Oturup ağladığımı bilirim bu sebeple. Ayrıca bebeğe giden damarların her ikisinde direnç artışı vardı ve 32.haftaya kadar haftasına göre ileride olan bebeğim gelişmemeye başladı. Beklediğim bir durumdu ve elimden gelen bir şey de yoktu. Bunlara ek olarak gebeliğimin başından beri rahimde enfeksiyon vardı sürekli ilaç kullanıyordum. 36.haftada alttan yapılan muayene doğumı tetikledi, cuma günü suyum geldi. Hastaneye ağlayarak gittim henüz çok küçük diye. Doktorumuz solunum sıkıntısı yaşayabileceğini söyledi. Enfeksiyondan dolayı çok acil sezaryene alındım. Annem sabah uçuşu kaçırdı ve akşam uçuşuna kaldı. Ameliyata çok stresli girdiğimden mi oldu bilmiyorum sezaryende nefesim daraldı ve nabzım çok yükseldi, sakinleştirici yaptılar. Sorunsuz biti. Fındık kurdu kızım doğduSağolsun yakın arkadaşım hemen hastaneye geldi ve eşime yardımcı oldu. İlk yürümem rahat oldu hatta gece tek başıma wc ye gitmeye başladım. Az da olsa sütüm geldi, emzirdim harika bir hismiş. Ertesi gün taburcu olduk. Asıl zorluk evde başladı. Alt göbeğimin sol tarafına bir ağrı giriyor beni delirtecek cinsten. Oraya düğüm atmış, onun ağrısıymış. Kitlenip kalıyorum ayağa kalktığımda. Şu an en büyük problemim bu. Göğüs ucu kanaması da var tabi ama bu ağrının yanı da çok az kalıyor. Herşeye rağmen bebeğime baktığımda kendimi müthiş hissediyorum bunu ben mi doğurdum diyorum Gülünce gamzesi çıkıyor. Çok ayva yemiştim bundan mıdır acaba şimdilik bizden bu kadar
Bende ilk doğumum normaldi yaptılar 2. Sezeryandi yapmadılar tabi sezeryanda sabah 8 den gitmiştim hiçbirşey yamamıştım ve akşam 7 de beni aldılar doğuma açlık falanda sorulmadı bundada yapmazlar diye düşünüyorumBende hiç lavman yaptırmadım genel anastezi isteyince 3 doğumda lavman yaptırmam gerekli olduğu söylendi bende spinal anastezi ile doğum yaptım bir saat önce yemek yemiştim acil doğum oldu yoksa bekletiyorlar
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt Eslemciği. Allah Hayırlı uzun ömür versin inşallahSelam kizlarDun 2 saat suni sanci sonrasi apar topar sezeryana alindim. Bebegimin kalp atislari dusmustu. Zaten bende de suni sanciyi kaldiracak guc yokmus her turlu sezeryan olacaktim yani acikligim olmadi :)