Canım anneler merhaba. Bugün biraz daha toparladığım için sizlere ayrıntıları yazmak istedim. Daha öncesinde sizlere gebelik şekerimden bahsetmiştim, çoğu zaman açtım ve canımın istediğini yeme lüksüm olmadı. Oturup ağladığımı bilirim bu sebeple. Ayrıca bebeğe giden damarların her ikisinde direnç artışı vardı ve 32.haftaya kadar haftasına göre ileride olan bebeğim gelişmemeye başladı. Beklediğim bir durumdu ve elimden gelen bir şey de yoktu. Bunlara ek olarak gebeliğimin başından beri rahimde enfeksiyon vardı sürekli ilaç kullanıyordum. 36.haftada alttan yapılan muayene doğumı tetikledi, cuma günü suyum geldi. Hastaneye ağlayarak gittim henüz çok küçük diye. Doktorumuz solunum sıkıntısı yaşayabileceğini söyledi. Enfeksiyondan dolayı çok acil sezaryene alındım. Annem sabah uçuşu kaçırdı ve akşam uçuşuna kaldı. Ameliyata çok stresli girdiğimden mi oldu bilmiyorum sezaryende nefesim daraldı ve nabzım çok yükseldi, sakinleştirici yaptılar. Sorunsuz biti. Fındık kurdu kızım doğdu
Sağolsun yakın arkadaşım hemen hastaneye geldi ve eşime yardımcı oldu. İlk yürümem rahat oldu hatta gece tek başıma wc ye gitmeye başladım. Az da olsa sütüm geldi, emzirdim
harika bir hismiş. Ertesi gün taburcu olduk. Asıl zorluk evde başladı. Alt göbeğimin sol tarafına bir ağrı giriyor beni delirtecek cinsten. Oraya düğüm atmış, onun ağrısıymış. Kitlenip kalıyorum ayağa kalktığımda. Şu an en büyük problemim bu. Göğüs ucu kanaması da var tabi ama bu ağrının yanı da çok az kalıyor. Herşeye rağmen bebeğime baktığımda kendimi müthiş hissediyorum
bunu ben mi doğurdum diyorum
Gülünce gamzesi çıkıyor. Çok ayva yemiştim bundan mıdır acaba
şimdilik bizden bu kadar