- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
Hayırlı doğumun olsun insSelam kızlar bugün oğlumla aynı vücutta son günümüz yarın sabah 8 de yatışım yapılacak inşallah sağsağlim kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum herkeze hayırlı doğumlar diliyorum
Evet öyle bir şey duymuştum bende 30 dan sonra zor oluyor diye, gercekten bende yaşadım bunu, cok zor kilo verdim bi onceki dogumdan sonra ama azmim var cok sukurYa tabi bir de öyleleri var büyük saygısızlık ama kilo ver diye söylemesi insanın eşi bile olsa bence. Ve aynen 30 milad oldu bende sanki asla kilo bile almazdım kolay kolay ama 30 olunca kilo vermem bile ağırlaştı zor gidiyor gerçekten, 20 li yaşlar bitti
Benimde yarın insallah sezeryanim 10.30 gibi olcak buyuk ihtimal, insallah kolaylikla gecerSelam kızlar bugün oğlumla aynı vücutta son günümüz yarın sabah 8 de yatışım yapılacak inşallah sağsağlim kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum herkeze hayırlı doğumlar diliyorum
Zeytinyağda sarı kantaron bekletin 2 hafta ya da susam yağı. Kremler kuru, bu yağlar daha iyi gelmişti. Herşeyi kullanım 8 ay geçmedi yaralar. Bebeği memede uyutmayın, kulak altı oynamıyorsa meme emmiyordur, hemen çekin.Selamlar kızlar muhtemelen yazdınız önceki postlarda ama ben kaçırdım meme ucu yaraları için önereceğiniz ilaç krem ne varsa lütfen yardımcı olun bana kullanıp verim alan oldu mu acaba çok acil cevap verebilirseniz sevinirim hepinize rabbim kolaylıklar versin
Kizlar yarın benimde sezeryanim var insallah saat 10.30 civari, normal dogumda lavman yapılıyordu ama sezeryani hatirlamiyorum yaa, yapılıyormuydu unutmusum
Kızlar daha öncede sordum ama arada kaynadı sanırım. Bebek hareketlerinin azalması normal mi? 37+6 bugün
Dr. Dediyse bırakın. 1ay 2saatte bir kalkmaya alışınca, nerdeyse 2yıl kesintisiz uyumuyorlar. Doğum kilosuna gelince 6saate kadar uyusun yoksa kaldırın. İngiltere deki arkadaşıma dr öyle demişti. Yoksa benmki 1ay 2 saatte kaldır dedi, delirecektm uykusuzlktan. 3hafta sonra kestim ve kızım geceleri hep uyudu...Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl? Ben 2 saatte 1 kaldırmaya çalışıyordum. 15.gün kontrolünde doktor artık 2 saate bir kaldırma kendi uyansın dedi de daha çok küçük değil mi ya? Bir de doyup doymadığını anlayamıyorum tam olarak. Siz neler yapıyorsunuz emzirme konusunda
Tamm canimEvet bana yapıldı
Sanada hayırlı doğumlar canım inşallah herşey güzel olacakBenimde yarın insallah sezeryanim 10.30 gibi olcak buyuk ihtimal, insallah kolaylikla gecer
Aa oyle mi ben bunu doktoruma sordum lavman falan eskide kaldi, sezeryan sonrasi gaz cikarman yeterli dedi. Aklim karisti simdiEvet bana yapıldı
Kırkın çıksın gerekirse diyetisyene danışırsın. Sütün azalmadan dikkat edersin. Ablam öyle yapmıştı, hem sütü azalmadı hem hamile kaldığı kilonun altına düştü.Çok acele ediyorum farkındayım ama kendimi tutamıyorum işte
Aa oyle mi ben bunu doktoruma sordum lavman falan eskide kaldi, sezeryan sonrasi gaz cikarman yeterli dedi. Aklim karisti simdi
Kırkın çıksın gerekirse diyetisyene danışırsın. Sütün azalmadan dikkat edersin. Ablam öyle yapmıştı, hem sütü azalmadı hem hamile kaldığı kilonun altına düştü.
Ay bana yapmadılardı, neler duyuyorumAa oyle mi ben bunu doktoruma sordum lavman falan eskide kaldi, sezeryan sonrasi gaz cikarman yeterli dedi. Aklim karisti simdi
Gözün aydın canım olsun sağlıkla kucağına almışsın öyle düşün.
Sezeryan cidden zor olay
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözün aydın cnm hoş gelmiş prenseskolay bisey yok maalesef cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Herkese çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Müthiş bir duyguymuşRabbim saglikla, huzurla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Benim ikisinde de yapılmadı lavman sadece ameliyat öncesi klasik açlık uyguladım o kadar .Kizlar yarın benimde sezeryanim var insallah saat 10.30 civari, normal dogumda lavman yapılıyordu ama sezeryani hatirlamiyorum yaa, yapılıyormuydu unutmusum
Bana yapılmadıKizlar yarın benimde sezeryanim var insallah saat 10.30 civari, normal dogumda lavman yapılıyordu ama sezeryani hatirlamiyorum yaa, yapılıyormuydu unutmusum