2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Herkeze merhaba rabbim hepimizim dualarını kabul etsin inşallah.
Bugun adetimin 29.günü ve test yaptım çok az çıktı emin olamadım 3.hamileliğim bir kızım ve bir kürtajım var. İnşallah bu defa sağlıklıdır

Eklentiler

• 20210803_225206.jpg
    20210803_225206.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210803_225149.jpg
    20210803_225149.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 40
Herkeze merhaba rabbim hepimizim dualarını kabul etsin inşallah.
Bugun adetimin 29.günü ve test yaptım çok az çıktı emin olamadım 3.hamileliğim bir kızım ve bir kürtajım var. İnşallah bu defa sağlıklıdır
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım istersen gebelik testini tekrarla bende gördüm çizgiyi ama çok hafif o yüzden bide erken gebelik testiyle yapabilirsin

günaydın kızlar bugun 5+2 ile yola devam. cumartesı gunu 5+5 te ılk kontrole gıdecegım. Tek sorunum kabızlık şişkinlik hıcbırsey fayda etmıyor. Onun dısında bulantı koku hassasıyetı yok. Doktora gıdenlerden guzel haberler beklıyoruz :)

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım istersen gebelik testini tekrarla bende gördüm çizgiyi ama çok hafif o yüzden bide erken gebelik testiyle yapabilirsin
Teşekkür ederim.. şuanda elimde bir tane test var ve yeni gidip almıcam hemen söylemek istemiyorum ablamla kalıyorum şu dönem

günaydın kızlar bugun 5+2 ile yola devam. cumartesı gunu 5+5 te ılk kontrole gıdecegım. Tek sorunum kabızlık şişkinlik hıcbırsey fayda etmıyor. Onun dısında bulantı koku hassasıyetı yok. Doktora gıdenlerden guzel haberler beklıyoruz :)

5+1 ile bende inşallah yola devam ediyorum acıkma ve uyku halinden başka birşey yok inşallah böyle devam eder 🙈🙈❤️

İyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?
Çok sık wc ye çıkıyorum halsizlik var.. Bulantı erken başlamış sende canım

Canım kaçıncı gebelik altta hamilelikten 122 gün geçti deniyor şaşırdım😅

Kuzum duydunuz mu kalp atışını 🙏🧿
Devlet hastanelerinin cihazları gerçekten çok berbat keseleri gördüm 2 kesem var yalnız biri gelişememiş yoksa ikiz olacaktı :KK43: diğeri çok şükür iyi tam 6 haftalık ama kalp atışını cihazdan duyamadım özele geldim şimdi burdaki cihazlar düzgünse duyucaz inşallah 🤗

Devlet hastanelerinin cihazları gerçekten çok berbat keseleri gördüm 2 kesem var yalnız biri gelişememiş yoksa ikiz olacaktı :KK43: diğeri çok şükür iyi tam 6 haftalık ama kalp atışını cihazdan duyamadım özele geldim şimdi burdaki cihazlar düzgünse duyucaz inşallah 🤗
Canım belki gelişir daha çok küçükk hadi bakalım inşallah duyarsın

Hadi insallah kuzum🙏 Bekliyoruz guzel haberini❤️

X