- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
Canım beklenen adet tarihim 21 hazirandı 26sı olarak şimdilik değiştirdi, betaa da cuma günü 998 çıkmıştı pazartesi doktora gittiğim de göründü,inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz :)Ne kadar güzel canım inşallah sağlıkla büyür bebeğinson adet tarihin ne zamandı canım? Beta kaçken gördü keseyi doktorun
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.. İçini ferah tutu herşey çok güzel olucak tebrik ederimMerhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şüküriki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim
Gözün aydın canım haftaya pazartesi bende kalp atışları için gidicem berabere gidiyoruz... Sağlıkla büyüsün bebişlerimizzzzMerhaba Kizlar Beni de Aranıza Alın Bende Hamileligimi Yeni Öğrendim :) Son Adet Tarihim 29 Haziran Temmuz Ayı Şehir Değişikliği Yaptım O Yüzden Gecikti Derken Alti Gün Olunca Açıkçası Şüphelendim Evde Test Yaptım Hemen Çift Çizgiyi Görünce Ertesi Gün Kan Verdim 3905 Değerdi Hemen Bir Kadın Doğum Muayenesi Keseyi Gördük Haftaya Pazartesi Kalp Atışı İçin Gidecegiz Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Simdiden Allah Kucağımıza Nasip Etsin
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.. İçini ferah tutu herşey çok güzel olucak tebrik ederim
Gözün aydın canım haftaya pazartesi bende kalp atışları için gidicem berabere gidiyoruz... Sağlıkla büyüsün bebişlerimizzzz
Merhaba Kizlar Beni de Aranıza Alın Bende Hamileligimi Yeni Öğrendim :) Son Adet Tarihim 29 Haziran Temmuz Ayı Şehir Değişikliği Yaptım O Yüzden Gecikti Derken Alti Gün Olunca Açıkçası Şüphelendim Evde Test Yaptım Hemen Çift Çizgiyi Görünce Ertesi Gün Kan Verdim 3905 Değerdi Hemen Bir Kadın Doğum Muayenesi Keseyi Gördük Haftaya Pazartesi Kalp Atışı İçin Gidecegiz Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Simdiden Allah Kucağımıza Nasip Etsin
Hoşgeldin aramızaa benim de sat:29 Haziran dün betam 1244dü geç döllenme seninkinden büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağına alMerhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şüküriki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim
Hoşgeldin aramızaa benim de sat:29 Haziran dün betam 1244dü geç döllenme seninkinden büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağına al
İnşallah canımCanım beklenen adet tarihim 21 hazirandı 26sı olarak şimdilik değiştirdi, betaa da cuma günü 998 çıkmıştı pazartesi doktora gittiğim de göründü,inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz :)
Hahaha evet sana nasıl olduysa ikiniz birden alıntılanmışBana mı dedin Anlamadım amaİnşallah Hepimiz İnşallah Hayırlı Süreçler Geçiririz
Bi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallahKızlar ya normal hep soldaki gibi lekelenme olurdu. Az önce şu sağdaki gibi oldu. Kusura bakmayın atıyorum ama korkuyorum artık tecrübeli de olmayınca. Sizce sıkıntı mı ? Dünden beri progestan kapsül de kullanıyorum günde 3 kez
Mesaj attım az önce. Yarın gel bakalım dedi o da normalde perşmbe gidecektim. Senin de buna benzer mi oldu canım ? Progestan kullanıyor musun sendeBi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Evet canım peçeteye silince geldi bugün doktora gittim progestan başladıMesaj attım az önce. Yarın gel bakalım dedi o da normalde perşmbe gidecektim. Senin de buna benzer mi oldu canım ? Progestan kullanıyor musun sende
Bi belirti uyku bende deNasıl geçiyor günleriniz ben uyku halinden başka birşey anlamıyorum üstelik fındık toplama zamanı Ne yapacam hiç bilmiyorum
Kızlar ya normal hep soldaki gibi lekelenme olurdu. Az önce şu sağdaki gibi oldu. Kusura bakmayın atıyorum ama korkuyorum artık tecrübeli de olmayınca. Sizce sıkıntı mı ? Dünden beri progestan kapsül de kullanıyorum günde 3 kez
Bi belirti uyku bende de
Hesap ayarlarına girdiğinde bebeğin tahmini doğum tarihi diye bir seçenek var oraya tarih girince imzada hamilelik detayları geliyorAmin İnşallah Canım Saglikla Büyürler
Merak Ettiğim Bu Altta Gün Sayısını Nasıl Yapıyorsunuz?