2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ne kadar güzel canım inşallah sağlıkla büyür bebeğin son adet tarihin ne zamandı canım? Beta kaçken gördü keseyi doktorun
Canım beklenen adet tarihim 21 hazirandı 26sı olarak şimdilik değiştirdi, betaa da cuma günü 998 çıkmıştı pazartesi doktora gittiğim de göründü,inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz :)

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.. İçini ferah tutu herşey çok güzel olucak tebrik ederim

Gözün aydın canım haftaya pazartesi bende kalp atışları için gidicem berabere gidiyoruz... Sağlıkla büyüsün bebişlerimizzzz

Hoşgeldin aramızaa benim de sat:29 Haziran dün betam 1244dü geç döllenme seninkinden büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağına al

Nasıl geçiyor günleriniz ben uyku halinden başka birşey anlamıyorum üstelik fındık toplama zamanı Ne yapacam hiç bilmiyorum

Kızlar ya normal hep soldaki gibi lekelenme olurdu. Az önce şu sağdaki gibi oldu. Kusura bakmayın atıyorum ama korkuyorum artık tecrübeli de olmayınca. Sizce sıkıntı mı ? Dünden beri progestan kapsül de kullanıyorum günde 3 kez

Eklentiler

• 23083B35-EB55-48AF-9501-A413DB4BD5D6.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 73
  • F56E72B8-0ACC-43BA-86FD-01C8C37988A1.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 67
Bi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallah

Bi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Mesaj attım az önce. Yarın gel bakalım dedi o da normalde perşmbe gidecektim. Senin de buna benzer mi oldu canım ? Progestan kullanıyor musun sende

İnşallah yerlesmedim canım uzup kafana takma Rabbim En doğrusunu bilir

İyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?

İyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…