2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ne kadar güzel canım inşallah sağlıkla büyür bebeğin 😍 son adet tarihin ne zamandı canım? Beta kaçken gördü keseyi doktorun
Canım beklenen adet tarihim 21 hazirandı 26sı olarak şimdilik değiştirdi, betaa da cuma günü 998 çıkmıştı pazartesi doktora gittiğim de göründü,inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz :)

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şükür 🥰🙏 iki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor 😔
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim 🥰🙏🙏
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.. İçini ferah tutu herşey çok güzel olucak tebrik ederim

Merhaba Kizlar Beni de Aranıza Alın Bende Hamileligimi Yeni Öğrendim :) Son Adet Tarihim 29 Haziran Temmuz Ayı Şehir Değişikliği Yaptım O Yüzden Gecikti Derken Alti Gün Olunca Açıkçası Şüphelendim Evde Test Yaptım Hemen Çift Çizgiyi Görünce Ertesi Gün Kan Verdim 3905 Değerdi Hemen Bir Kadın Doğum Muayenesi Keseyi Gördük Haftaya Pazartesi Kalp Atışı İçin Gidecegiz Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Simdiden Allah Kucağımıza Nasip Etsin ❤️❤️❤️
Gözün aydın canım haftaya pazartesi bende kalp atışları için gidicem berabere gidiyoruz... Sağlıkla büyüsün bebişlerimizzzz

Merhaba Kizlar Beni de Aranıza Alın Bende Hamileligimi Yeni Öğrendim :) Son Adet Tarihim 29 Haziran Temmuz Ayı Şehir Değişikliği Yaptım O Yüzden Gecikti Derken Alti Gün Olunca Açıkçası Şüphelendim Evde Test Yaptım Hemen Çift Çizgiyi Görünce Ertesi Gün Kan Verdim 3905 Değerdi Hemen Bir Kadın Doğum Muayenesi Keseyi Gördük Haftaya Pazartesi Kalp Atışı İçin Gidecegiz Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Simdiden Allah Kucağımıza Nasip Etsin ❤️❤️
Merhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şükür 🥰🙏 iki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor 😔
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim 🥰🙏🙏
Hoşgeldin aramızaa benim de sat:29 Haziran dün betam 1244dü geç döllenme seninkinden büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağına al ♥️

Nasıl geçiyor günleriniz ben uyku halinden başka birşey anlamıyorum üstelik fındık toplama zamanı Ne yapacam hiç bilmiyorum 🙈

Kızlar ya normal hep soldaki gibi lekelenme olurdu. Az önce şu sağdaki gibi oldu. Kusura bakmayın atıyorum ama korkuyorum artık tecrübeli de olmayınca. Sizce sıkıntı mı ? Dünden beri progestan kapsül de kullanıyorum günde 3 kez

Eklentiler

• 23083B35-EB55-48AF-9501-A413DB4BD5D6.jpeg
    23083B35-EB55-48AF-9501-A413DB4BD5D6.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 72
  • F56E72B8-0ACC-43BA-86FD-01C8C37988A1.jpeg
    F56E72B8-0ACC-43BA-86FD-01C8C37988A1.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ya normal hep soldaki gibi lekelenme olurdu. Az önce şu sağdaki gibi oldu. Kusura bakmayın atıyorum ama korkuyorum artık tecrübeli de olmayınca. Sizce sıkıntı mı ? Dünden beri progestan kapsül de kullanıyorum günde 3 kez
Bi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallah

Bi doktora görün canım benim de öyle oldu dün kesede kanama alanı falan yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Mesaj attım az önce. Yarın gel bakalım dedi o da normalde perşmbe gidecektim. Senin de buna benzer mi oldu canım ? Progestan kullanıyor musun sende 😞

İnşallah yerlesmedim canım uzup kafana takma Rabbim En doğrusunu bilir

İyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?

İyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?

X