İnşallah canım sağlıkla büyüsünler ❤Çok şükür kuzucum bu doktor bi arkadaşımınkini de bi gün önceki değeri 991ken görmüştü karından. Darısı sana inşallah
Galiba iyice yerleşti de ağrımız azaldı diye düşünüyorum bende inşallah öyledirCanım maşallah güzel artmış değerininşallah keseyi görürsün ❤ benimde sancılarım 2 gündür çok yoğundu bugün biraz daha azaldı. Normaldir diye düşünüyorum ben inşallah da öyledir.
Bence bu değerle keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız baya yüksek çünkü randevu varsa bugün yarında gidebilirsinizGünaydınlarCuma günü randevu aldım doktora gitmek için çok mu geç ? Kan pıhtılaşma sorunum var iğne ve hap kullanmam gerekiyor.Ve keseyi görenler hangi değerle gördünüz acaba?
Benim üçüncü gebelik Rahime yerleşmiştir diye düşünüyorum beta 22241
O ilaç bebeğe zararı olan bir ilaç değil ki bebeğin daha iyi tutunabilmesi için progestan veriyor doktorlar. ilaç konusunda bu kadar hassas olma (başka ilaçları zaten kullanma da) progesteron hormonunu demek ki vucudun yeteri kadar salgılamıyor. Ben aşılamadan beridir aksatmadan kullanıyorum ve muhtemelen yarın kontrole gittiğimde yine yazacaklar kullanmaya devam edicem.İnşallah ben de öyle düşünüyorum ama ilaç kullanmak istemezdim o yüzden üzüldüm. Evet çocuk servisinde çalışıyorum canım hemşireyim. Sordum özellikle çalışmamda problem var mı bugün de nöbetim var diye. Yok dedi
Vajinal kullanıyon demi canım sormayı unuttum doktoruma yaaO ilaç bebeğe zararı olan bir ilaç değil ki bebeğin daha iyi tutunabilmesi için progestan veriyor doktorlar. ilaç konusunda bu kadar hassas olma (başka ilaçları zaten kullanma da) progesteron hormonunu demek ki vucudun yeteri kadar salgılamıyor. Ben aşılamadan beridir aksatmadan kullanıyorum ve muhtemelen yarın kontrole gittiğimde yine yazacaklar kullanmaya devam edicem.
Evet vajinal kullanıyorum. Oral kullananların midesi çok berbat oluyormuş yan etkisi çok oluyormuş. Vajinalde sadece halsizlik ve uyku yapıyor ben de bütün gün uyuyorumVajinal kullanıyon demi canım sormayı unuttum doktoruma yaa
Ben kullanmadan da uyuyorum sıkıntı yokEvet vajinal kullanıyorum. Oral kullananların midesi çok berbat oluyormuş yan etkisi çok oluyormuş. Vajinalde sadece halsizlik ve uyku yapıyor ben de bütün gün uyuyorum
Ben kullanmadan da uyuyorum sıkıntı yok
Maalesef sadece Cuma günü varmış randevu beklicegiz artıkBence bu değerle keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız baya yüksek çünkü randevu varsa bugün yarında gidebilirsiniz
Ben gittim canım dün,5+3üz şuan kesemiz var sadece benim son adet tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta geriden gelmiş geç döllenme sanırım 10 gün sonratekrar gideceğim inşallah büyür bebişim :))Kızlar bugün nasılsınız? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Yok mu doktora giden?
Ne kadar güzel canım inşallah sağlıkla büyür bebeğinBen gittim canım dün,5+3üz şuan kesemiz var sadece benim son adet tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta geriden gelmiş geç döllenme sanırım 10 gün sonratekrar gideceğim inşallah büyür bebişim :))
İnşallah öyledirGaliba iyice yerleşti de ağrımız azaldı diye düşünüyorum bende inşallah öyledir
Ben bugün kan verdim çok şükür 1461 olmuş. Aile Hekimim bi daha kan vermene gerek yok haftaya kalp atışını duyarsın dediKızlar bugün nasılsınız? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Yok mu doktora giden?
Oh oh maşallah ne kadar güzelBen bugün kan verdim çok şükür 1461 olmuş. Aile Hekimim bi daha kan vermene gerek yok haftaya kalp atışını duyarsın dedi
Bu arada beta artışı şu şekilde oldu
22.07 - 5.23
30.07 - 217
03.08 - 1461
Artıyodur inşallah canımOh oh maşallah ne kadar güzel1 ağustosta benim 480di bıraktım artık test yapmayı. Artıyordur inşaşlah benimde değerim