2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar iyi geceler, tsh değerim 7.45 çıktı bilginiz var mı? Olumsuz birşey yaşayan ?

Günaydınlar❣️Cuma günü randevu aldım doktora gitmek için çok mu geç ? Kan pıhtılaşma sorunum var iğne ve hap kullanmam gerekiyor.Ve keseyi görenler hangi değerle gördünüz acaba?
Benim üçüncü gebelik Rahime yerleşmiştir diye düşünüyorum beta 22241

Günaydınlar❣️Cuma günü randevu aldım doktora gitmek için çok mu geç ? Kan pıhtılaşma sorunum var iğne ve hap kullanmam gerekiyor.Ve keseyi görenler hangi değerle gördünüz acaba?
Benim üçüncü gebelik Rahime yerleşmiştir diye düşünüyorum beta 22241
Bence bu değerle keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız baya yüksek çünkü randevu varsa bugün yarında gidebilirsiniz

İnşallah ben de öyle düşünüyorum ama ilaç kullanmak istemezdim o yüzden üzüldüm. Evet çocuk servisinde çalışıyorum canım hemşireyim. Sordum özellikle çalışmamda problem var mı bugün de nöbetim var diye. Yok dedi 🤷🏻‍♀️
O ilaç bebeğe zararı olan bir ilaç değil ki bebeğin daha iyi tutunabilmesi için progestan veriyor doktorlar. ilaç konusunda bu kadar hassas olma (başka ilaçları zaten kullanma da) progesteron hormonunu demek ki vucudun yeteri kadar salgılamıyor. Ben aşılamadan beridir aksatmadan kullanıyorum ve muhtemelen yarın kontrole gittiğimde yine yazacaklar kullanmaya devam edicem.

O ilaç bebeğe zararı olan bir ilaç değil ki bebeğin daha iyi tutunabilmesi için progestan veriyor doktorlar. ilaç konusunda bu kadar hassas olma (başka ilaçları zaten kullanma da) progesteron hormonunu demek ki vucudun yeteri kadar salgılamıyor. Ben aşılamadan beridir aksatmadan kullanıyorum ve muhtemelen yarın kontrole gittiğimde yine yazacaklar kullanmaya devam edicem.
Vajinal kullanıyon demi canım sormayı unuttum doktoruma yaa

Ben gittim canım dün,5+3üz şuan kesemiz var sadece benim son adet tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta geriden gelmiş geç döllenme sanırım 10 gün sonratekrar gideceğim inşallah büyür bebişim :))
Ne kadar güzel canım inşallah sağlıkla büyür bebeğin 😍 son adet tarihin ne zamandı canım? Beta kaçken gördü keseyi doktorun

Kızlar bugün nasılsınız? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Yok mu doktora giden?
Ben bugün kan verdim çok şükür 1461 olmuş. Aile Hekimim bi daha kan vermene gerek yok haftaya kalp atışını duyarsın dedi🥰
Bu arada beta artışı şu şekilde oldu
22.07 - 5.23
30.07 - 217
03.08 - 1461

Ben bugün kan verdim çok şükür 1461 olmuş. Aile Hekimim bi daha kan vermene gerek yok haftaya kalp atışını duyarsın dedi🥰
Bu arada beta artışı şu şekilde oldu
22.07 - 5.23
30.07 - 217
03.08 - 1461
Oh oh maşallah ne kadar güzel 😇😇🧿 1 ağustosta benim 480di bıraktım artık test yapmayı. Artıyordur inşaşlah benimde değerim 😊

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şükür 🥰🙏 iki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor 😔
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim 🥰🙏🙏

Merhaba Kizlar Beni de Aranıza Alın Bende Hamileligimi Yeni Öğrendim :) Son Adet Tarihim 29 Haziran Temmuz Ayı Şehir Değişikliği Yaptım O Yüzden Gecikti Derken Alti Gün Olunca Açıkçası Şüphelendim Evde Test Yaptım Hemen Çift Çizgiyi Görünce Ertesi Gün Kan Verdim 3905 Değerdi Hemen Bir Kadın Doğum Muayenesi Keseyi Gördük Haftaya Pazartesi Kalp Atışı İçin Gidecegiz Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Simdiden Allah Kucağımıza Nasip Etsin ❤️❤️❤️

X