- 8 Şubat 2021
- 1.006
- 1.648
- 32
Bende bulamadım malesef ya ama istanbuldayımarkadaşlar varmı benim gibi hala doktor bulamayan
bursada kadın doğum dru arıyorum yardımcı olabilecek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bulamadım malesef ya ama istanbuldayımarkadaşlar varmı benim gibi hala doktor bulamayan
Ben de Medipol Mega’da doğum yapmak istiyorum ama doktor bulamadım. Deneyimli annelerimiz var mı burada?Bende bulamadım malesef ya ama istanbuldayım
Benim kızımın adı da nisa bir kızım daha olursa Doğa koymak istiyorumKizlar benim kızımın adı nisa egerki kızım olursa sizce nasıl bir isim uyumlu olur Buse düşündüm ama bilemedim
Güzel hastaneymiş galiba inşallah gönlüne göre bir doktor bulursunBen de Medipol Mega’da doğum yapmak istiyorum ama doktor bulamadım. Deneyimli annelerimiz var mı burada?
Başlangıçta kaçtı pekiAncak 75 lik düşürdü şuan 1.65 düştü şuan iyi
Tahlil yaptırdım pek yuksek degildi o yuzden acele etmedim, yeniden yaptircam ona göre ilaca gerek var mi bakilicakTiroit sorunu varsa bir an once gidin cok ama cok onemli ben simdiye kadar icmedim diye ona bile aşırı huzursuzum
Kesinlikle medicana dr volkan aksakallıarkadaşlar varmı benim gibi hala doktor bulamayan
Benim de ogle gobegim 5 aylık gibi diğer hamileliklerimde hic oyle değildiBenimde iştahım çok açık ve midem kazınıyor deli gibi. Üstelik 7+4 üm ve 5 kilo aldım. Kabus gibii.. Nasıl olacak böyle.. Yemezsem gözüm kararıyor başım dönüyor. Hiç normal değil. Göbeğimde 5 aylık gibi
Kesenin kaç mm olduğunun inanın hatırlamıyorum. Normal karından ultrasonla duydumvajinal mi yoksa karından mı? bir de kese kaç mm iken duydunuz?
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm
MaşallahMerhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm
Amin inşallah sizde hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuzMaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet kesinlikle ilk hamileliğimde kalp atışı olmadığı için haliyle zor geçti bu zaman ama şimdi çok rahatladım inşallah artık keyfini çıkartacağım bu anlarınMaşallah
Bak boşuna endişe etmişsin
Siz daha iyi bilirsiniz tabiTahlil yaptırdım pek yuksek degildi o yuzden acele etmedim, yeniden yaptircam ona göre ilaca gerek var mi bakilicak
Gözün aydın canım, maşallahMerhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm
Teşekkür ederimGözün aydın canım, maşallah
Ben de öyleyim cnm sana diyorum amaEvet kesinlikle ilk hamileliğimde kalp atışı olmadığı için haliyle zor geçti bu zaman ama şimdi çok rahatladım inşallah artık keyfini çıkartacağım bu anların