2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de Medipol Mega’da doğum yapmak istiyorum ama doktor bulamadım. Deneyimli annelerimiz var mı burada? ☺️🙏🏼
Güzel hastaneymiş galiba inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun 🤗
Ben şuan medipol pendik şubesine gidiyorum ama hastane değiştireceğim hala bulamadım.

Benimde iştahım çok açık ve midem kazınıyor deli gibi. Üstelik 7+4 üm ve 5 kilo aldım. Kabus gibii.. Nasıl olacak böyle.. Yemezsem gözüm kararıyor başım dönüyor. Hiç normal değil. Göbeğimde 5 aylık gibi🤷‍♀️🤦‍♀️
Benim de ogle gobegim 5 aylık gibi diğer hamileliklerimde hic oyle değildi

günaydın kızlar guzel bır hafta olsun sanırım nisan annesi az.... mart anneleri 1000 sayfa yazısmıs biz daha 200 lerdeyiz :) Benim dogum 4 nısan ama sezeryan olacagı ıcın tahmınım 20 marttan sonra dogum olur yınede haftalarımız yakın oldugu ıcın buraya bakıyorum... Güzel haberlerle baslayalım ınsallah

Merhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm 🥰 bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm

Eklentiler

• 16315178196564082959433759918306.jpg
    16315178196564082959433759918306.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm 🥰 bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm
Maşallah 🧿 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Maşallah 🧿
Bak boşuna endişe etmişsin 😂

Gözün aydın canım, maşallah🧿🥰

Evet kesinlikle ilk hamileliğimde kalp atışı olmadığı için haliyle zor geçti bu zaman ama şimdi çok rahatladım inşallah artık keyfini çıkartacağım bu anların 🥰
Ben de öyleyim cnm sana diyorum ama 🤭
Benim de ilk kalp atışı olmamıştı boş gebelik yaşadım üstüne 3 yıl gebe kalamadım. Şimdi her şeye endişe ediyorum. Hala belirtim yok bütün gün araştırma yapıyorum netten 😂

merhaba kızlar bende 9+3 üm şu anda . sadece birşey kafamı karıştırdı da size de sormak istedim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

2.li tarama testi için bir kaç hastanede fiyat araştırması yaptımda farklı farklı fiyatlar çıktı. 370 tl -420 tl ve 790 tl gibi rakam verdiler. aralarında ki fark nedir anlayamadım

X