Bu yıl çocuk patlaması olacak desene :))))Ben de biontech 2.dozumu 9 temmuzda oldum . 12 temmuzda son kez regl oldum ve sonra hamile kaldım . Birkaç aydır deniyorduk olmamıştı , en olmaz dediğimiz zamanda hamile olduğumu öğrendim . Bence etkisi var
Şükürbulantıların zamanla bitecek Ben şuna dikkat ettim ne zaman regl dönemine girsem kasık ağrılarım daha da artıyor bu bir etken olabilir bir de ağrıyı idrar yolu enfeksiyonu da yapabiliyor. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine
Nasıl oldun ? Ne yaptılar? Dün bende doktora gittim çok kusmuyorsan ve kilo kaybı aşırı değilse sıkıntı yok dedi aklıma sen geldin 8 kilo verdim dedin çok fazla bu kilo ayın 23 gelmeden istersen doktoruna git . Dayanayim hamilelik durumu deme bir önlem olarak doktoruna anlat durumuKızlar acile gideceğim birazdan esimin babasını bekliyorum çünkü araba sürecek gücü göremiyorum kendimde tansiyon düştü yine
Soda farklı markaları dene Uludağ Soda bana bir iyi geldi midem içtikten yarım saat sonra rahatladı. Sarıkız da guzelBen soda iccem iste acaba midemi rahatlatır mi diye çok bilmiş kaynana ordan cikti sen kendini düşünüyorsun bebeği düşünmüyorsn karnında eriyecek diyor sanki bebek benm değil sanki ben düşünmüyorm surekli kusuyorum surekli bulanti bas donmesi adım atacak halim yok normalmiş onlara gögöre
İnşallah faydası dokunur canım eczanede de sorarsın. Kullanırsan bize de yorum yap. Allah şifa versinAaa duydum bunu canm ama açıklamasını okudum kanser tedavisinde kullanılıyor falan yazıyordu emin olamamıştm doktora soracaktım bnde sana verdiğine göre kullanılabilir demek ki cnm merkeze gidince alayım hemn
Biontech bebeleri diye grup kuralımBen de biontech 2.dozumu 9 temmuzda oldum . 12 temmuzda son kez regl oldum ve sonra hamile kaldım . Birkaç aydır deniyorduk olmamıştı , en olmaz dediğimiz zamanda hamile olduğumu öğrendim . Bence etkisi var
Olabilir :)) eşim doktor benim , onunla da konuştuk biontech ile ilgili bir makale gönderdi bana , sperm sayısındaki ciddi artışı ve sperm hücrelerinin hareketini arttırdığını anlatan . Gerçekten düşündürücüBu yıl çocuk patlaması olacak desene :))))
Hahaha olur valla bana uyarBiontech bebeleri diye grup kuralım
Bana da midemi bulandirirsa bırak 15 20 gün sonra tekrar iç dedi pazartesi kontrole gideceğim şurup şeklinde olanı varmış onu soracagimDoktorum bana ilk 3 ay içme zaten miden bulanıyor demir ilacı iyice mideni bulandırır dedi
Serumdan snra iyi gibiyim yani en azından kusmam 4e falan düştü tüm gün değil ınsallah hep böyle olurda geçer korkuyorum bebek beslenemeyecek diyeİnşallah faydası dokunur canım eczanede de sorarsın. Kullanırsan bize de yorum yap. Allah şifa versin
Serum yaptılar canm şükür biraz daha iyim bakalım etkisi kac gun sürecek valla bende içtim canm yine bulanti ilacını atıyorum sabah akşam bisey keser mi acaba diye ınsallah en kısa sürede hepimiz rahatlarzNasıl oldun ? Ne yaptılar? Dün bende doktora gittim çok kusmuyorsan ve kilo kaybı aşırı değilse sıkıntı yok dedi aklıma sen geldin 8 kilo verdim dedin çok fazla bu kilo ayın 23 gelmeden istersen doktoruna git . Dayanayim hamilelik durumu deme bir önlem olarak doktoruna anlat durumu
Soda farklı markaları dene Uludağ Soda bana bir iyi geldi midem içtikten yarım saat sonra rahatladı. Sarıkız da guzel
Ben her gebeligimde kullandim, suan daha doktora gitmedim ama yine verir buyuk ihtimalMerhaba,Benim tshim yuksek çıktı biraz, o yuzden ilac başladı doktorum ,içinizde ilac kullanan var mi
Benim geçen ayki tahlilimde yüksekti daha dogrusu sinirdaydi, ilaci kullandım sali kontrolde kan vercem tekrardan bakalim devam edecek miyim gorcezMerhaba,Benim tshim yuksek çıktı biraz, o yuzden ilac başladı doktorum ,içinizde ilac kullanan var mi
Benimde yüksek çıktı geçen ay. Dün doktora gittim bu sefer ki sonuç iyiydi ilacı aynı doz almaya devam dedi.Merhaba,Benim tshim yuksek çıktı biraz, o yuzden ilac başladı doktorum ,içinizde ilac kullanan var mi
Tahlil günü ben ilacı icedim sen nasıl yapıyorsun? Kan sonucunu etkileyebilir diye o gün içmeden tahlil yaptırıyorum.Benim geçen ayki tahlilimde yüksekti daha dogrusu sinirdaydi, ilaci kullandım sali kontrolde kan vercem tekrardan bakalim devam edecek miyim gorcez
Levotron muydu adı şimdi oyle bisey 50 lik yazmisti bana her sabah ac karnina. Sali sabah ac gel dedi kan icin, henuz almamis olcam o gün ilacı. Sonrasini sorarim zatenBenimde yüksek çıktı geçen ay. Dün doktora gittim bu sefer ki sonuç iyiydi ilacı aynı doz almaya devam dedi.
Tahlil günü ben ilacı icedim sen nasıl yapıyorsun? Kan sonucunu etkileyebilir diye o gün içmeden tahlil yaptırıyorum.
Merhaba birşey soracağım.sma gen tarama testini bana da söyledi doktorum.ama önce annenin kanına baklıyormuş sma geni taşyormu diye anne de çkmazsa babaya bakmaya gerek olmuyormuş ancak anne de çıkarsa babaya da bakılıyormuş ,hem anne hem baba da çıkarsa bebek de sma olma ihtimali yüzde 25 oluyormuş. Yani bebeğe yapılan bir tarama testi değil anne baba o geni taşıyor mu diye bakılıyor, Allah korusun hem anne hem baba taşısa bile yüzde 75 lik sağlıklı doğma ihtimali var iken insan aldırabilir mi ki diye düşünüp yaptırmak istemedim ben de .ultrasonda falan belli olan birşey değilmiş down sendromu gibi mesla onda ense kalınlğı falan fikir veriyor ya. Size nasıl açkladı sma testni doktorunuz?Maşallahaynı şeyleri ben de kendimkini görünce hissetmiştim artık şekillenmeye başlayınca daha farklı oluyor herşey Yalnız tarama testi için geç kalmış olabilirsin bana çoğu doktor 10 gün içinde testini yapman gerek erken tanı için özellikle belirtti. Senin doktor niye tarama testi için ayrı bir seçenek sundu şaşırdım. Sonuçta bebeğin sağlığı ve gelişimi her şeyden önemli. Ben haftaya nifty testi ayrıca sma için de ayrı test yaptırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz her şey anne karnındayken tespit edilirse ilerde geç kalınmış olmaz. Tabii yine de senin fikrin ama ne kadar erken okadar iyi nacizane fikrim
vajinal mi yoksa karından mı? bir de kese kaç mm iken duydunuz?
Evet ben kullanıyorum hemde 75 likMerhaba,Benim tshim yuksek çıktı biraz, o yuzden ilac başladı doktorum ,içinizde ilac kullanan var mi