2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar benim midem bulantılarım artık ciddi durumda sabah uyanmamla gece uyumama kadar devam ediyor kusuyorum da önerebileceğiniz bir ilaç var mı zararı olmayan doktoruma ulaşamadım başta yazmak istedi idare edilir durumda olduğu için istemedim ama şu bir hafta zorluyor çalışıyorum üstelik ciddi sıkıntı yaşıyorum pazartesi kontrolüm var ama o kadar bekleyemiyorum

Gebeler için olan bulantı ilacı Prilam Dr canım ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar ya da eczacı kullanım şeklini anlatır sana

Bana hiç etki etmedi canm o ilaçta maalesef serum yaptırdım oda sadece 5 saat etki etki gece geçti sabah aynı hala da devam ediyor inşallah bi çözüm buluruz
İlaç kullanmaya aşırı aşırı karşı bir insanım ama artık hiçbir çıkış yolum kalmadığı için mecburen aldım az önce eşim aldı içtim bile yani o kadar durulmuyor şu anda bana kim ne derse onu yapacak durumdayım

Amin cümlemize inşallah

Annenin hissettiği dıgru cıkıyo genelde , tabi hissine istediğini karıstırmıyorsa:)))

İlk hamileliğimde bende bilezik gördüm kızım oldu

Ben soda iccem iste acaba midemi rahatlatır mi diye çok bilmiş kaynana ordan cikti sen kendini düşünüyorsun bebeği düşünmüyorsn karnında eriyecek diyor sanki bebek benm değil sanki ben düşünmüyorm surekli kusuyorum surekli bulanti bas donmesi adım atacak halim yok normalmiş onlara göre

Siz olabildiğince tamam diyip geçin zamanında belki onun yaptığı şeyleri de başkaları yanlış olduğunu söyledilerse bu tepkileri ondan veriyor olabilir öyle öğrendiği içindir muhtemelen sadece bu süreç çok zormuş onu anladım Allah hepimize yardım etsin

Selam canlarim, yoktum bir kac gundur. Biraz kendi kendime kalmak istedim, ailemden cok uzaktayim sanirim hamileligin verdigi duygusallikla da kendimi kotu hissettim. Bebisim uzmuyor artik beni, yorgunlugum 9. haftada gecti sukur. Mide bulantisi koku hassasiyeti devam ediyor onu da krakerle hallediyorum. 25 eylülde kontrolümüz var inşallah göreceğiz bebiğmizi. Sizde ne var ne yok?

MeG s nasılsın canım var mı bir gelişme?

Ben de nifty hakkında detaylı araştırma yaptım dün. Gözüm hep SMA aradı ama kapsam dışı sanırım. Nerede yapılıyor SMA için test? Bu konuda da aydınlatır mısın beni
Ben de nifty için görüştüğüm kadına sordum sma bakılmıyor mu o nasıl oluyor diye şöyle bişey dedi gebelik öncesi sma testi anneye yapılması gerekiyor ama gebeyken de yapılabiliyor anneden kan alıp bakıyolar annede sma taşıyıcılığı varsa babadan da kan alıp bakıyolar eğer babada taşıyıcıysa bebeğin sma olma olasılığı %25 imiş. Tabi artık bu noktadan sonra amniyosentez ile daha detaylı tarama yapılması gerekiyormuş. Anne taşıyıcı değilse zaten babadan da alıp bakmaya gerek kalmıyormuş. Test ücretini 1100 olarak söyledi. Doktorla konuşup ona göre karar veririz dedim.

Tedavi imkanı olmaz olur mu hiç çoğu hastalığı anne karnında tespit edip tedavi edebiliyorlar. Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyiyi güzeli düşünüp istedikten sonra Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Oyle yapıyorum canm zaten ama şu halimle millete laf anlatmaktan yoruldum valla hele daha karşılaştırma oluyor ya o hamile böyle değil bu hamile falan zaten gücüm yok duydukça daha kötü oluyorum 4 aylik olunca geçer diyorlar ınsallah o zamn geçer bu bulanti kusma

Benim de eşim bıyontec oldu , ben ıkı snovac olmustum henuz, ilginç ama bizde 3 yıl denedik olmamıştı,1. Cocugum tüp hatta , aşı olur olmaz oldu:)) bu sefer ,ya denkgeldi ya etkısı var
Ben de biontech 2.dozumu 9 temmuzda oldum . 12 temmuzda son kez regl oldum ve sonra hamile kaldım . Birkaç aydır deniyorduk olmamıştı , en olmaz dediğimiz zamanda hamile olduğumu öğrendim . Bence etkisi var

Bende 2.kizimda rüyamda bilezik takiyordum, bilezikte gorulduyse, kız bebis geliyor insallah

Son düzenleme:
Annenin hissettiği dıgru cıkıyo genelde , tabi hissine istediğini karıstırmıyorsa:)))
Daha haberi yokken görmüştü rüyayı o yüzden karışmamıştır sanırım 2 erkek yeğenim var kız olursa sevinirler tabi o ayrı
İlk hamileliğimde bende bilezik gördüm kızım oldu
Ayy bakalım öğreniriz inşallah yakında
Canım ben 3 haftadır her sabah kusuyorum bir iki kere akşam da oldu. Doktorum bi ilaç verdi ben ilaç kullanmak istemedim ama daha kötü olursam alıcam o ilacı. Prilam değil. Atarım adını birazdan bir bak istersen.
Bende 2.kizimda rüyamda bilezik takiyordum, bilezikte gorulduyse, kız bebis geliyor insallah
Hadi bakalım kız bebek kıyafetlerine falan içim gidiyo zaten

Doktorumun bana bulantı için verdiği ilacın adı bu belki bilenler vardır. Eczanede fiyatı 81 tlydi. Bende daha kötü olursam alıcam şuan dayanabiliyorum.

Eklentiler

• 20210911_135948.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
Doktorumun bana bulantı için verdiği ilacın adı bu belki bilenler vardır. Eczanede fiyatı 81 tlydi. Bende daha kötü olursam alıcam şuan dayanabiliyorum.
Aaa duydum bunu canm ama açıklamasını okudum kanser tedavisinde kullanılıyor falan yazıyordu emin olamamıştm doktora soracaktım bnde sana verdiğine göre kullanılabilir demek ki cnm merkeze gidince alayım hemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…