2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben zaten hastanede çalışıyorum, eşim de eczanede. Daha ne kadar riskli olabilir ki dedik.

Merabalar
Benim midem surekli agzimda, uyuyakalıyorum surekli, değil is yapmak ayağa kalkmak istemiyorum halim de yok..
Robot kullanıyordum zaten alt kat için su donemde en en büyük yardımcım oldu.. ust kata da normal kullanıyorum aslin ust katta da ayni robot kullanılabilir fakat ben alt katin haritasını bozdurmamak için gerek duymadım buna surekli indir cikar da yapmak istemiyorum.. Allah çıkaran dan razı olsun..
Takriben ne zaman tam olarak iyi hissederiz acaba hic bana göre değil auan ki halim

Merhaba ben hala öyleyim geçeceğine artıyor sanki serum yapıldı bugün yine halsizlik bulanti var ama kusmam az oldu zofer diye bi ilac varmış galiba doktoruma sorup onu kullancam

Doktorum bana ilk 3 ay içme zaten miden bulanıyor demir ilacı iyice mideni bulandırır dedi

Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı. 3 hafta önce 6+5 demişti doktor bende 9+ ya da 10 der diye düşünüyordum. 11 haftalık dedi biraz şaşırdım Normalde sat 26 hazirandı. İlk keseyi gören doktor 3 temmuz olarak değiştirmişti. Şimdi doktorum normal tarihinle uyumlu dedi. Son gördüğümde fasulye gibi bir şeydi şimdi bebeğe benziyor ve bunu görünce kendimi tam hamile gibi hissettim içimde bir bebek var diyerek kalbimiz güp güp atıyor ve 45 mm olmuşuz nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? Bir daha 3 hafta sonra çağırdı cinsiyet öğreniriz inşallah bakalım

Eklentiler

• 20210910_151037.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 53
İkili tarama testi yaptirmayacak misiniz? Bende gördüğümde şaşırmıştım maşallah Süphanallah ne guzel hisler benimde sat 27 haziran. Ayniyiz nerdeyse sizle

İkili tarama testi yaptirmayacak misiniz? Bende gördüğümde şaşırmıştım maşallah Süphanallah ne guzel hisler benimde sat 27 haziran. Ayniyiz nerdeyse sizle
Şuan yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. Doktorum test yaptırmak istiyorsan 1 hafta sonra falan gelmemi söyledi zorunlu değil dedi. Aklımı karıştırıp net olmayan sonuçlar için kendimi kalan zamanlarda üzmek istemiyorum. Rabbim herkese sağlıklı evlat versin inşallah

Aşılımısın canım , tadını cıkar tatilin
Tabi tabi
2 sinovac olmuştuk ilk aşılar geldiğinde.
sonra 1 biontech olduk üzerine bir daha adet olmadım. Hamile kalmışım
Kısırlık yapıyor diyorlar ya. Bizim 3 senedir olmayan çocuğumuz aşıdan sonra oldu. Biontech’in sperm sayısında artışa neden olduğu araştırmalar sonucunda açıklandı.
Belki de bundandır
4. aşı hakkımız var. Biontech olmak istedim. Doktorum 3 ayını doldur sonra olabilir dedi.
Ben hastanede hasta bakıyorum o nedenle aşısız olmam Rus ruleti oynamak gibi.

Maşallah aynı şeyleri ben de kendimkini görünce hissetmiştim artık şekillenmeye başlayınca daha farklı oluyor herşey Yalnız tarama testi için geç kalmış olabilirsin bana çoğu doktor 10 gün içinde testini yapman gerek erken tanı için özellikle belirtti. Senin doktor niye tarama testi için ayrı bir seçenek sundu şaşırdım. Sonuçta bebeğin sağlığı ve gelişimi her şeyden önemli. Ben haftaya nifty testi ayrıca sma için de ayrı test yaptırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz her şey anne karnındayken tespit edilirse ilerde geç kalınmış olmaz. Tabii yine de senin fikrin ama ne kadar erken okadar iyi nacizane fikrim

Masallah bebise bana kiz gibi geldi

Benim de eşim bıyontec oldu , ben ıkı snovac olmustum henuz, ilginç ama bizde 3 yıl denedik olmamıştı,1. Cocugum tüp hatta , aşı olur olmaz oldu:)) bu sefer ,ya denkgeldi ya etkısı var

Kız

Ben de nifty hakkında detaylı araştırma yaptım dün. Gözüm hep SMA aradı ama kapsam dışı sanırım. Nerede yapılıyor SMA için test? Bu konuda da aydınlatır mısın beni

Ben de nifty hakkında detaylı araştırma yaptım dün. Gözüm hep SMA aradı ama kapsam dışı sanırım. Nerede yapılıyor SMA için test? Bu konuda da aydınlatır mısın beni
Kızlar , bu test sonucları Allah korusun olumsuz cıkarsa dogum sonrası psıkojikmen hazırlıklı olmak için mi yaptırıyorsunuz aslında, zira zaten bebek cok buyumus oluyor

Ne kadar test yaptırsam da tedavi imkanı olmayacak diye biliyorum. Aldırmak gibi bir seçenek var ki benim için ölümcül olmadıkça seçenek değil. Hep dua ediyorum sağlıklı olması için Rabbimden gelene razıyız inşallah sağlıklı olur. Test yaptıranlara lafım yok yanlış anlaşılmasın ben sadece sonuç kötü bile çıksa kendimi üzerek hamilelik geçirmek istemiyorum

Masallah bebise bana kiz gibi geldi
Ayy ben öyle hissediyorum annemler babamlar falan hep kız diyor anneme daha söylemeden önce beni görmüştü rüyasında bilezik takıyormuş bana söyleyince kız olcak bence dedi bende rüyamda bilezik görmüştüm daha sonra. Nasip bakalım ilk çocuk sonuçta cinsiyeti farketmez ikisi de bizim sağlıklı olsun yeter ki❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…