2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Herkese merhaba gerçekten görünce tüm ağrılar, eziyetler unutuluyormuş. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Biz bugün 8+5 olduğumuzu öğrendik.
3 senedir çocuğumuz olmuyor nasılsa diye kafamıza göre aldığımız bir tatil paketimiz vardı. Doktor “gidemezsin” der diye korkuyordum. Ama bugün izin çıktı. 1 hafta sonra deniz güneş görecek miniğim inşallah.
Dönünce de genetik tarama için konuşacağız.
Hala çok küçük 2.12 cm ama beyin kıvrımlarını, omurlarını, el ve ayaklarını görmek inanılmaz bir his. Ben öyle zor günlerden geldim ki buraya. Kanamalar, düşükler, tüp bebekler. Sonra hepsi gerçekten unutuluyor. İnşallah kucağımıza da sağlıkla alabiliriz
Çok uzun yazdım ama siz kız kardeşlerim ile hislerimi paylaşmak istedim

Eklentiler

• 34928F55-3E00-41CE-B36A-7A581548647B.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 65
Ondan var o da büyük kolaylık
Canım benim robot 3+1 evime yetiyor ama 2 katlılar için çift katı kaydeden modelini görmüştüm. İstersen bir araştır. Roborock marka olacaktı.
şarjlı her türlü iş yaptırıyor. Ama robot ile yaptığım tek iş telefondan uygulamaya girmek
Tembellik diz boyu oldu.

Rahim boslugunda gebelik kesesi var diyor raporda, dis gebelik fikrine nereden kapildiniz? Uterus kavitesinde degil rahim disi ornegin tuplerde gorulse idi dis gebelik olurdu. Onu da bekletmeden kurtaj yaparlar zaten.
Bence sakin olun, bir sonraki kontrolde embriyo gorurseniz hersey yolundadir

Ben aynı durumu sordum bugün kontrolüm vardı. Rahim büyüdüğü için dedi doktor. Sanki yirtiliyor gibi dedim. İçerde bir yapışıklık olabilir dedi onu şimdi göremem doğumda muhtemelen çözecek varsa da bir sıkıntı.

Bakayım ona da Ama onu alıp aşağı yukarı taşımak lazım merdivenleri kendi çıkan cinsinden yok mu acaba. Sen diyon tembellik diye ben daha fenayım

Evet aynen, özellikle ani hareketlerde çizik atılıyor gibi ince bir acı ve öylece kalıyorum. Mesela ayağa kalkarken hızlı davranırsam iki büklüm kalıyorum ama hemen geçiyor. Gece de aynı şekilde. Ve asla rahatça kol bacak açarak gerinemiyorum (

Bakayım ona da Ama onu alıp aşağı yukarı taşımak lazım merdivenleri kendi çıkan cinsinden yok mu acaba. Sen diyon tembellik diye ben daha fenayım
Ahahahaha var mı arttıran. Valla yakında o da çıkar. Hatta ben bu sabah dedim ki eşime. İphone'daki Siri gibi seslensek de mutfağı süpürse. Yani ben de uygulamadan başlatmaya üşendim

Masallah, boyle ultrasonlari görünce kendimin ki gibi heyecanlanıyorum cok tatli

Yaaaa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Tarifsiz bir duygu Uzun süredir bekleniyorsa bir de çok başka oluyor şimdiden iyi tatiller çok çok dikkat et ama bu virüs almış başını gitmiş sırf korktuğum için tatile gitmeyi erteledim yoksa sıkıntıdan patlayacağım ben de

selam kızlar
başından beri ara ara yazıp kayboluyorum hayalet gibi :) ama şehir dışındaydım döndüm evi topladım falan derken anca rahat rahat oturabildim..
5 yıl çocuğum olmadı tedavilere rağmen en son tüp bebek dedikten sonra kendiliğinden hamile kaldım kızım su an 3yaşına çok şükür ...
tam koranın çıktığı zamnda 30 martta kürtaj oldum.. gelişmeyen bir gebeliğim oldu... palnlı değildi kısmet olmadı...
şimdi isteyerken hamile kaldım ve çok şükür ilk ayda hamile kaldım
ayvalıkta 7haftalıkken dr a gittim 6 haftalık dedi bir hafta geriden geliyormuş... henüz dr a gitmedim kızımın dru hastne değiştirdiği için başka dr bulmam gerekiyor...
bursa da olan varsa dr tavsiyelerinizi bekliyorum nilüfer bölgesinde olmasını tercih ediyorum....
çok uzun oldu ama yazmayı özlemişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…