Aslinda bi tanede sarjli lazim, o da oldu mu baska biseye gerek yokBen de düşünüyorum onu ama yukarı kata ayrı aşağı kata ayrı almam lazım ev müsait değil onun içinyoksa çok mantıklı bir alet
hamilelikten bazen kabız bazen ishal oluyormuş metabolizmadan ötürü :)İshal neden oluyormuş
hamilelikten bazen kabız bazen ishal oluyormuş metabolizmadan ötürü :)
Herşeyi yiyip karıştırınca mide bozuluyor ishal oluyosunİshal neden oluyormuş
Zeytinyağının icine incir kuru kayısı keserek koyun her sabah aksam 1 kasik yağıyla beraber yiyin, iyi gelir mutlakaAy keşke bende ishal olsam kabızlık beni maf etti
Ondan var o da büyük kolaylıkAslinda bi tanede sarjli lazim, o da oldu mu baska biseye gerek yok
İnşallah canım İnşallahGeçmiş olsun canım, inşallah toparlarsın biran önce
Canım benim robot 3+1 evime yetiyor ama 2 katlılar için çift katı kaydeden modelini görmüştüm. İstersen bir araştır. Roborock marka olacaktı.Ondan var o da büyük kolaylık
Rahim boslugunda gebelik kesesi var diyor raporda, dis gebelik fikrine nereden kapildiniz? Uterus kavitesinde degil rahim disi ornegin tuplerde gorulse idi dis gebelik olurdu. Onu da bekletmeden kurtaj yaparlar zaten.Merhaba canım benim bu haftam baya stresli gecti sali günü kontrolm var pazar günü kanamam oldu nöbetçi doktor direk kese yamuk düzensiz şekli bozulms kürtaj fln dedi .betam 4280 çıktı direk alalim dedi.pazartesi kendi doktoruma gittim daha doğrusu karar verdigm doktora gittim beta 4518 çıktı üstten baktılar alt istemedim kese göründü ikinci yolk kesesi oluşmuş dedi olumsuz bisey görmüyorum dedi doktorum beta yanıltıyor bizi haftaya kontrol edelim dedi .sali günü kanamam oldu acile gittim orda da kese gözüktü progestan verdi kanamam şükür durdu sanırım yerleşme kanaması yaşadım. Sata göre 6+4 ama vebegim daha 5 haftalikmis simfi dis gebelikte korkuyorum sagolsun arkadaşlara teknik terimi yazdım raporda "uterin kavite içinde gestasyonel kese gözüküyor içinde embriyoya ait ekler var izlenmelidir" diye eklenmiş rapora tek sorun sanırım şuan da beta inşallah güzel haberle donerim
Ben aynı durumu sordum bugün kontrolüm vardı. Rahim büyüdüğü için dedi doktor. Sanki yirtiliyor gibi dedim. İçerde bir yapışıklık olabilir dedi onu şimdi göremem doğumda muhtemelen çözecek varsa da bir sıkıntı.Valla notlarım arasına aldım Salı günü muayaneye gittiğimde soracağım doktorabelki birşeyi yanlış yapıyoruzdur bakalım ne diyecek. Ben de hala yan yatıp uyusam da uykumda yüzüstü yatıyorum istemdışı. Acaba onun bir etkisi mi şimdi sen de aynını söyleyince ♀
Bakayım ona daCanım benim robot 3+1 evime yetiyor ama 2 katlılar için çift katı kaydeden modelini görmüştüm. İstersen bir araştır. Roborock marka olacaktı.
şarjlı her türlü iş yaptırıyor. Ama robot ile yaptığım tek iş telefondan uygulamaya girmek
Tembellik diz boyu oldu.
Evet aynen, özellikle ani hareketlerde çizik atılıyor gibi ince bir acı ve öylece kalıyorum. Mesela ayağa kalkarken hızlı davranırsam iki büklüm kalıyorum ama hemen geçiyor. Gece de aynı şekilde. Ve asla rahatça kol bacak açarak gerinemiyorumKızlar siz de geceleri yatarken sağdan sola ya da soldan sağa dönerken karnınızda gerilme hissediyor musunuz? Gece çığlık atarak uyandım ağrısına . Yüzüstü yatıyordum soldan sağa dönmek istedim inanılmaz karnım gerildi umarım bir şey olmamıştır
Ahahahaha var mı arttıran. Valla yakında o da çıkar. Hatta ben bu sabah dedim ki eşime. İphone'daki Siri gibi seslensek de mutfağı süpürse. Yani ben de uygulamadan başlatmaya üşendimBakayım ona daAma onu alıp aşağı yukarı taşımak lazım merdivenleri kendi çıkan cinsinden yok mu acaba. Sen diyon tembellik diye ben daha fenayım
Eğer markası roborocksa sesli komut ile çalışıyor ben öyle yapıyorumAhahahaha var mı arttıran. Valla yakında o da çıkar. Hatta ben bu sabah dedim ki eşime. İphone'daki Siri gibi seslensek de mutfağı süpürse. Yani ben de uygulamadan başlatmaya üşendim
İyi ki almışım diyorum her gün. Evet çok ucuz değil ama her kuruşuna değiyorEğer markası roborocksa sesli komut ile çalışıyor ben öyle yapıyorumtembellik dizboyu
Kesinlikle öyle,kolumu kaldıramazken bi de ev temizliği düşündürmüyor ya her kuruşu helaldirİyi ki almışım diyorum her gün. Evet çok ucuz değil ama her kuruşuna değiyor
Masallah, boyle ultrasonlari görünce kendimin ki gibi heyecanlanıyorumHerkese merhaba gerçekten görünce tüm ağrılar, eziyetler unutuluyormuş. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Biz bugün 8+5 olduğumuzu öğrendik.
3 senedir çocuğumuz olmuyor nasılsa diye kafamıza göre aldığımız bir tatil paketimiz vardı. Doktor “gidemezsin” der diye korkuyordum. Ama bugün izin çıktı. 1 hafta sonra deniz güneş görecek miniğim inşallah.
Dönünce de genetik tarama için konuşacağız.
Hala çok küçük 2.12 cm ama beyin kıvrımlarını, omurlarını, el ve ayaklarını görmek inanılmaz bir his. Ben öyle zor günlerden geldim ki buraya. Kanamalar, düşükler, tüp bebekler. Sonra hepsi gerçekten unutuluyor. İnşallah kucağımıza da sağlıkla alabiliriz
Çok uzun yazdım ama siz kız kardeşlerim ile hislerimi paylaşmak istedim
Yaaaa maşallahHerkese merhaba gerçekten görünce tüm ağrılar, eziyetler unutuluyormuş. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Biz bugün 8+5 olduğumuzu öğrendik.
3 senedir çocuğumuz olmuyor nasılsa diye kafamıza göre aldığımız bir tatil paketimiz vardı. Doktor “gidemezsin” der diye korkuyordum. Ama bugün izin çıktı. 1 hafta sonra deniz güneş görecek miniğim inşallah.
Dönünce de genetik tarama için konuşacağız.
Hala çok küçük 2.12 cm ama beyin kıvrımlarını, omurlarını, el ve ayaklarını görmek inanılmaz bir his. Ben öyle zor günlerden geldim ki buraya. Kanamalar, düşükler, tüp bebekler. Sonra hepsi gerçekten unutuluyor. İnşallah kucağımıza da sağlıkla alabiliriz
Çok uzun yazdım ama siz kız kardeşlerim ile hislerimi paylaşmak istedim