8i doldurduğun için + olarak devam ediyorsun. Yani 9.haftana girmiş ama 9u tamamlamamış olduğun için 8+1 deniyor.Ben bugün sat a göre tam 8+1 im.
Burada ki hamilelik hesaplamada 9 hafta yazıyor.
Dr lar da mı böyle hesaplıyor 8 e girer girmez 9 diye atlıyor. Ben anlamadım bu hesabı kızlar nasıl oluyor. ?
Hayır ultrasondanSizde mi nifty ile ogreneceksiniz
Kuzum kefir ve her sabah ilk is iki bardak su ve kuru kayısı. Gun icinde de bol vol su. Mide bulantım vs olmadığı için suyu rahatca icebiliyorum, kefiri kesin oneririm ama etkiliKızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben ne yaptıysam olmuyor.
Şuan 6 aylık hamileyim sanki kocaman göbeğim var
İkili taramada değil mi, ayni haftadayiz sizinle. Benimde sali gunu tarama yapılacak, görünür mü kiHayır ultrasondan
Gece uyumadan 1 kasık zeytinyagı içtim ve ıkı kayısı yıyıp bol su ıctım, işe yaradıKızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben ne yaptıysam olmuyor.
Şuan 6 aylık hamileyim sanki kocaman göbeğim var
Görünür benceİkili taramada değil mi, ayni haftadayiz sizinle. Benimde sali gunu tarama yapılacak, görünür mü ki
Önce sağlıklı haberini alalım da cinsiyet hediyesi olsun inşallah kuzumGörünür bence
Gece uyumadan 1 kasık zeytinyagı içtim ve ıkı kayısı yıyıp bol su ıctım, işe yaradı
Ben de düşünüyorum onu ama yukarı kata ayrı aşağı kata ayrı almam lazım ev müsait değil onun içinEv süpürmek icin Robot alın hanimlar, rahat edersiniz :)
Kuzum kefir ve her sabah ilk is iki bardak su ve kuru kayısı. Gun icinde de bol vol su. Mide bulantım vs olmadığı için suyu rahatca icebiliyorum, kefiri kesin oneririm ama etkili
Duphalac şurup kullanabılırsınız dr unuza sorarak , ıkınmayın sakınSuyu günde 3 litreye yakın tüketiyorum arada kayısı da yiyorum ama yok yani.
Tıkandım ya o kadar rahatsızım ki anlatamam.
Duphalac şurup kullanabılırsınız dr unuza sorarak , ıkınmayın sakın
Sagol canm serum verdi bulanti için yemek yiyemiyorum diye kan testi idrar testi yaptı pazartesi tekrar gidecegm
Geçmiş olsun canım, inşallah toparlarsın biran önceSagol canm serum verdi bulanti için yemek yiyemiyorum diye kan testi idrar testi yaptı pazartesi tekrar gidecegm
ishalde çok kötü. aniden karnıma bir ağrı saplanıyor, bıçak batmış gibi. bende ishalden muzdaribim.Normalde de çok rahat çıkan birisi değildim hamilelikte beter oldu.
Yok asla ıkınmıyorum, yapamıyorum ki zaten çok berbat haldeyim.
ishalde çok kötü. aniden karnıma bir ağrı saplanıyor, bıçak batmış gibi. bende ishalden muzdaribim.