2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yemek yedikten sonra ağrılar daha da artıyor belkide bağırsak mideye alakalı bir ağrı ama inan bulantı ve ağrılar birbirine karışıyor kendimi çözemiyorum 3. Hamilelik ama diğerleri gibi değil bu baya zorluyor beni
Bugun bebeğimi göreceğim heyecan var korku var Rabbım güzel haberler duymanızı sağlasın ısallah.

Bebişi görünce hepsi yok olup gidiyor insanın en büyük motivasyon kaynağı bebişini görmek iyi olduğunu bilmek sonrası zaten insanın gözüne gelmiyor hiç sabır..

Kızlar siz de geceleri yatarken sağdan sola ya da soldan sağa dönerken karnınızda gerilme hissediyor musunuz? Gece çığlık atarak uyandım ağrısına . Yüzüstü yatıyordum soldan sağa dönmek istedim inanılmaz karnım gerildi umarım bir şey olmamıştır

Benzer bir ağrı mı bilmiyorum ama benim de bazen dönerken sanki içerde biryer yırtılıyor gibi bir acı hissediyorum ince bir şerit halinde dikey şekilde. Uykudan uyandığım da oldu. Ama devamlı bir acı değil. 30 sn sonra falan geçiyor. Ama güzel silkeliyor beni o ani acı

Evet anlatmaya çalıştığım da bu tarz bir ağrı , dikey şekilde sanki içerde bir şeyler geriliyor kopuyor , anlık çok sarsıyor

Amin canım inşallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın sağ salim, sağlıklı bi sekilde dünyaya getirelim yavrularimizi

Ev süpürmek icin Robot alın hanimlar, rahat edersiniz :)

Evet anlatmaya çalıştığım da bu tarz bir ağrı , dikey şekilde sanki içerde bir şeyler geriliyor kopuyor , anlık çok sarsıyor
Valla notlarım arasına aldım Salı günü muayaneye gittiğimde soracağım doktora belki birşeyi yanlış yapıyoruzdur bakalım ne diyecek. Ben de hala yan yatıp uyusam da uykumda yüzüstü yatıyorum istemdışı. Acaba onun bir etkisi mi şimdi sen de aynını söyleyince ‍♀

Benim de randevum salı günü ben de sorayım 2 ayrı doktordan bilgi almış oluruz böylece . Ben de kendiliğimden yüzüstü yatıyorum geceleri eğer onun etkisiyse yatış pozisyonunu değiştirmek gerekir belki de

Kızlar acile gideceğim birazdan esimin babasını bekliyorum çünkü araba sürecek gücü göremiyorum kendimde tansiyon düştü yine
Geçmiş olsun canım
Bence de bir git görün. 23ü çok geç olacaktı Belki serumla falan desteklerler en azından vitamin sıvı dengen düzenlenir biraz daha iyi hissedersin kendini güzel haberlerle gel inşallah

Hamilelikte önerilen uygun yatis şekli sola doğru yan olandır, en iyi kan akisi bu sekilde sağlanıyor, zaten aylar ilerledikçe ne yuz üstü ne sırt üstü yatilmiyor

Merhaba canım benim bu haftam baya stresli gecti sali günü kontrolm var pazar günü kanamam oldu nöbetçi doktor direk kese yamuk düzensiz şekli bozulms kürtaj fln dedi .betam 4280 çıktı direk alalim dedi.pazartesi kendi doktoruma gittim daha doğrusu karar verdigm doktora gittim beta 4518 çıktı üstten baktılar alt istemedim kese göründü ikinci yolk kesesi oluşmuş dedi olumsuz bisey görmüyorum dedi doktorum beta yanıltıyor bizi haftaya kontrol edelim dedi .sali günü kanamam oldu acile gittim orda da kese gözüktü progestan verdi kanamam şükür durdu sanırım yerleşme kanaması yaşadım. Sata göre 6+4 ama vebegim daha 5 haftalikmis simfi dis gebelikte korkuyorum sagolsun arkadaşlara teknik terimi yazdım raporda "uterin kavite içinde gestasyonel kese gözüküyor içinde embriyoya ait ekler var izlenmelidir" diye eklenmiş rapora tek sorun sanırım şuan da beta inşallah güzel haberle donerim

Evet benim de oluyor. Arada kramp da giriyor.

Ben bugün sat a göre tam 8+1 im.
Burada ki hamilelik hesaplamada 9 hafta yazıyor.
Dr lar da mı böyle hesaplıyor 8 e girer girmez 9 diye atlıyor. Ben anlamadım bu hesabı kızlar nasıl oluyor. ?
Şöyle ki ilk 7 gün birinci haftanın içinde olur ama 1 haftalık olmaz. 7 günü tamamladığında 1 haftayı doldurur ve 2. Haftadan gün almaya başlar. O yüzden 1 hafta 2 günlük dersin mesela. O +2yi 2. Haftadan alır o yüzden 2. Haftanın içinde denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…