2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aa hiç bilmiyordum yanımda bulundurayım ben de ☺️ Siz ultrasondan mı öğreneceksiniz? Bize doktorlar hiç bir şey demiyor ultrasonla bakınca 🤷🏻‍♀️ Biz de haftaya nifty testini yaptırıp kesin sonucu sonraki hafta öğreneceğiz ☺️ Allah sağlık versin hepimizin bebişine hayırlısıyla kavuşalım inşallah 🧿🤲🏻
Evet 10 haftalık gittim baktı usgye 2 hafta sonra gel yüzde 80 cinsiyet söylerim dedi ultrasondan bakıp söyleyecek sanırım detaylı usgye kaçıncı haftada giriliyor biliyor musunuz?

Evet 10 haftalık gittim baktı usgye 2 hafta sonra gel yüzde 80 cinsiyet söylerim dedi ultrasondan bakıp söyleyecek sanırım detaylı usgye kaçıncı haftada giriliyor biliyor musunuz?
Valla şanslısınız o konuda bana doktorlar yorum yapmıyorlar daha erken diyorlardı. Yok hiç bilmiyorum ben de 🤷🏻‍♀️ İşi şansa bırakmamak adına net sonucu öğrenmek için de test yaptırıcam işte.

Ben ilk hamileliğimde bebeğimin cinsiyetini 12+1 de ögrenmiştim. Özelde ögrendim. Bu birazda doktorun tecrübesine ve bebeğin duruşuna baglı bir durum. Aslında 12 ve 13. Haftalarda belli oluyor ama net bir cevap için 16. Haftayı bekliyorlar

Bugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldi ☹️Yatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora ☹️Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.

Bugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldi ☹️Yatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora ☹️Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.
Ayy aman dikkat et ilk 3 ay çok önemli bırak kalsın temizliğin dediğin gibi bebişlerini kendini doyur yeter işte geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Hic kalkamıyorum surekli bulanti var kusma surekli yatıyorum tansiyon 7/5 5/4 hep böyle o yüzden sürekli kafam yastıkta
Kv geliyor surekli başkasıyla karşılaştırma yapıyor onların hamileliği daha kötü sen gibi salmadi falan filan bunun gibi şeyler işte yok bebek büyümeyecek doğuramiycan sanki kendi elimdeymis gibi ama değil gerçekten yiyemiyorum zayıflıyorm yediğim de durmuyor çıkıyor ilaçlar falan etki etmiyor artık
Ay gerçekten senin kayınvaliden beni öldürecek, sen neden takıyosun bu kadını ya o kadar yersiz gereksiz konuşan biri ki bi kuşağından girsin diğerinden çıksın.. sırf seni üzmek için yapıyor allah aşkına onun laflarını kafana takıp onu mutlu etme

Ay gerçekten senin kayınvaliden beni öldürecek, sen neden takıyosun bu kadını ya o kadar yersiz gereksiz konuşan biri ki bi kuşağından girsin diğerinden çıksın.. sırf seni üzmek için yapıyor allah aşkına onun laflarını kafana takıp onu mutlu etme
Elimde olmuyor bazen iste sanki ben çok zevk alıyorum yatıp durmaktan ama anlamıyor kimse kalktığım an bulanti kusma başlıyor uyuyuncaya kadar devam

Hic kalkamıyorum surekli bulanti var kusma surekli yatıyorum tansiyon 7/5 5/4 hep böyle o yüzden sürekli kafam yastıkta
Kv geliyor surekli başkasıyla karşılaştırma yapıyor onların hamileliği daha kötü sen gibi salmadi falan filan bunun gibi şeyler işte yok bebek büyümeyecek doğuramiycan sanki kendi elimdeymis gibi ama değil gerçekten yiyemiyorum zayıflıyorm yediğim de durmuyor çıkıyor ilaçlar falan etki etmiyor artık
Moralinizi bozmak istemem ama kuzenimin eşi 6 ay boyunca kustu kendini bi turlu toparlayamadi. Her gebelik ayni degil. Sizin demek ki daha cok dinlenmeye ihtiyaciniz var ki dinleniyorsunuz. O da bu 6 aylik surecte kimseyle gorusmemeye calisti. Insanlar abartiyorum saniyor diye. Yani bosverin kendinizi baskasiyla kiyaslanmasina da musade etmeyin. Kinarca kayinvalidenizi uyarin. Her bunye her gebelik ayni degil. Dinlenmeye ihtiyacim var. Yardimci olabilecegin konularda olabilirsen sagolasin olamazsan da sagolasin ama beni kotu etkileme de.

D Dnzylkn canım bende senin gibi her yediğimi çıkardım 2 hafta midem küçüldü kilo verdim Ama sonra limonu keşfettim Biraz salatalık 🥒 biraz havuç 🥕 güzelce tuzlayıp limonlayıp yedim Ayran iç tuzlu oda iyi gelecektir Ben çubuk kraker bile yiyemedim prilam hala kullanıyorum ve maden suyu oda yudum yudum içilince bulantıyı geçiriyor Eğer cacık yiyorsan sarımsak da seversen iştahını açar Ben cacığa ekmek doğrayıp yedim 😅 şimdilik aklıma gelenler bunlar mideni zorlamadan canının istediğini yersen kusmaların Azalır inşallah canım Aklıma gelenler benim yaptıklarım bunlar İnşallah biran evvel Geçer tüm bu olumsuzluklar.

Evet yapmamak lazım, bende uğraşmıyorum temizlikle artık. Zaten çalışıyorum eve gelince hiçbir şey yapmaya halim olmuyor, yemek bile zar zor 😔

Yaa çok geçmiş olsun cnmm.
Dikkat et yapma hiç bişi boşver senden ve bebeğinden kıymetli değil.
İnan ben öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyorum eşime yaptırıyorum.
Ki ben her gün evi süpürmesem rahat edemezdim.
Boşver evlatlarına yemek yap yeter.

Ben bugün sat a göre tam 8+1 im.
Burada ki hamilelik hesaplamada 9 hafta yazıyor.
Dr lar da mı böyle hesaplıyor 8 e girer girmez 9 diye atlıyor. Ben anlamadım bu hesabı kızlar nasıl oluyor. ?

Hayurli olsun canim benimde sat 22 temmuz ikimizde aynı zamanlarda dogum yapicaz Rabbım kolaylk versn bebeklerimzi sag salim kucağımza alalim 💟 bisey sorcam keseyi hangi ultrason tipinde gördün ben vajinal istemiyorum o yüzden biraz sabirsz olsam da bekliyorum beta kaç çıktı sende
Canim hayirli olsun, üzgünüm baya oldu giremedim yeni görüyorum.Ustten bakti doktor ve kese göründü 5.haftada,Beta 2400 lerde cikti 5 haftalikken, şimdi 7 oldum kalp atisina gideceğim inşallah,umarim herşey istediğin gibi olmuştur bu süreçte 🥰

Dr lar da mı böyle hesaplıyor 8 e girer girmez 9 diye atlıyor. Ben anlamadım bu hesabı kızlar nasıl oluyor. ?
Canim ben de de öyle bir durum oldu 5 hafta 3 gün falandi dr 6 hafta 1 gün dedi,sanirim kesenin büyüklüğüne göre gün hesapliyorlar.yani Bebek gelişimine göre önden ya da geride olabiliyor,tam fikrim yok ama😀

Doktorlar genelde hangi haftadaysan onu sayıyor mantıken düşününce de 8+1 aslında 9. Hafta oluyor 8. Haftayı bitirmiş 9a girmiş oluyorsun.. teoride 9 ama pratikte 8 haftalık oluyor 😄 biraz karışık benim de kafamı karıştırmıştı

Kızlar bulanti ve kusmaya çözüm bulabilen var mi ? Verdiği her ilacı denedim etkisi sadece bir gün snra aynı 8 kilo zayifladm 10 haftada gücüm yok ayakta kalamıyorum ne yapayım bilemiyorum
Benimde hafifledi bulantı ama yine de yemek yemek işkence oluyor. Bazı yiyecekler de bulant çok artmıyor onun keşfettim kendimde şeftali karpuz iyi geliyor birde kuru ekmek az peynir bunları yiyorum. Biraz tarhana çorbası onu da ekmekle bastırıyorum bende kilo almadım 1 kilo gibi birsey verdim ama seni anlıyorum yemek işkence oldu karnım gurulduyor ama içim almıyor yoğurt ekmek iyi olabilir. Kendini deneyerek birsey bulman lazım leblebi çok iyidir, uzan ve leblebi atistir mideni yatistirsin.
Prilam hergun düzenli kullan ben bulantı çok aşırı olduğunda 2. Kez bile içtim dayanamadım doktora sormadan içtim çok fena olmuştum.

X