2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım yerleşme kanamasıdır o büyükhtimalle. İçini ferah tut. Sağlık personeli misin? Bende sağlıkçıyım. 5 günlük rapor aldım doktora muayene olana kadar
İnşallah ben de öyle düşünüyorum ama ilaç kullanmak istemezdim o yüzden üzüldüm. Evet çocuk servisinde çalışıyorum canım hemşireyim. Sordum özellikle çalışmamda problem var mı bugün de nöbetim var diye. Yok dedi 🤷🏻‍♀️

Yok çok açık kahve çok açık pembe gibi bse. Ama miktarı da çok az. Belki çoğunlukta vardır ama benim gibi iyice silmedikçe görünmüyordur 😦
Canım çevremde çok gördüm öyle allahın izniyle bi şey olmayacak bebeğin sana sıkıca tutunacakk.. ilk gebelik mi ne zamandandır istiyordun

İnşallah ben de öyle düşünüyorum ama ilaç kullanmak istemezdim o yüzden üzüldüm. Evet çocuk servisinde çalışıyorum canım hemşireyim. Sordum özellikle çalışmamda problem var mı bugün de nöbetim var diye. Yok dedi 🤷🏻‍♀️
Olsun canım vardır bir hayır bunda da. İnşallah nöbetin de rahat geçer. Doktor da bi problem yok dediyse yoktur canım rahat ol

kızlar çok yazamasamda yazılanları takıp ettıgım kadarıyla kese ıcın doktora gıden çok kısı yok. Benimde tam 5 hafta oldu 2. gebelıgım ilkinde erken gitmişstim kese boş gorununce 10 gun sonra gel demıstı o yuzden acele etmedım hala beklıyorum kan testıde 1 defa verdım. Sizde evham yapmamaya çalısın yerleşme kanamasıda olur beta az artar ıcınızı ferah tutun onumuzde uzuuun bır yol var :)

A
Çok sevindim canımm.. kese karından göründü değil mi? Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor acaba
Çok sevindim canımm.. kese karından göründü değil mi? Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor acaba
Aynen kuzu karından görüldü. Şuan kalp atışı için bse demedi de perşmbe beta ver kontrole gel ddi benim şu lekelenme için

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Merhaba aranıza yeni katıldım plansız bi gebelik büyük bi sürpriz oldu bize iki küçük çocuğum var üç ve 1,5 yaşındalar korunduğum halde gebe kalmışım başta çok üzüldüm çünkü bakamam diye düşündüm kızım çok küçük hazır değildim ama rabbim nasip etmiş demekki bu yükü taşıyabilirmişim dedim kendi kendime alıştım daha bugün ögrendim değerim iki milyonun üzerinde 5+3 günlüğüz

Merhaba kızlar
27 temmuz 21. 11
29temmuz 106.6
1 ağustos 482 çıktı çok şükür Allahıma 🙏🏻 artık test yapmayı bıraktım. Cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü sizce? Ayrıca düne kadar ara ara gelen kasık sancılarım vardı artık onlar da yok denecek kadar azaldı. Normal midir?
Canım maşallah güzel artmış değerin🥰 inşallah keseyi görürsün ❤ benimde sancılarım 2 gündür çok yoğundu bugün biraz daha azaldı. Normaldir diye düşünüyorum ben inşallah da öyledir.

Teşekkür ederim canım benimm şimdi çıktı sonuç 1244 olmuş beta çok şükür. Hepimizin sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşallah
1200lerde karından göründüyse çok güzel maşallah 🥰 burda hep yazıyolar görünmez diye alttan bakılıyo falan o yüzden şaşırdım inşallah bende ilk karından görürüm yaa🌸

1200lerde karından göründüyse çok güzel maşallah 🥰 burda hep yazıyolar görünmez diye alttan bakılıyo falan o yüzden şaşırdım inşallah bende ilk karından görürüm yaa🌸
Çok şükür kuzucum bu doktor bi arkadaşımınkini de bi gün önceki değeri 991ken görmüştü karından. Darısı sana inşallah ♥️

X