2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Amin hepimizin kese görüntüyü için beta bakmadı ama geçen pazartesi tam bı hafta önce 188 di biraz düşük diye telaş etmiştim.tekrar hormon testi aldı orda belirli olursa haberdar ederim
Anladım canım benim benimki de belli olur inşallah o zaman salı 510 du betam. Karından baktı değil mi keseye

Merhaba kızlar, bende dün belirtilerden şüphelenip kaset test yaptım, çizgiyi görünce de gidip beta baktırdım 488 çıktı sonuç. Kısmetse nisan annesi olacağım bende
Salı günüde tekrar baktıracağım mdüm kopuyor bir şey olucak diye.
Siz beta kaçken gittiniz doktora, pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için.

Hayırlı olsun canım.. benim de beta 510 ken bayağı vardu kasık ağrım sonra olmadı çok çok nadir normal bence

Adetin geçmiş miydi canım 488 ken

Benim adetim hep düzensiz yumurtam geç büyüyor o yüzden kestiremiyordum. İlk defa yoğun göğüs ağrısı yaşayınca test yapmak istedim
Anladım kuzum benim de normalde adetten önce göğüs ağrım olurdu bu sefer olmadı mesela ama hamileyim herkeste farklı oluyor demek

Az önce doktora gittim. Hafif lekelenmem var diye malesef progestan verdi. 4+6 aslında ama ultrasondan baktı keseyi gördü 4+3 dedii
Olsun canım bak çok şükür keseyi görmüşsün. Son adet tarihin ne zamandı senin. Bu arada bol bol yat dinlen. Ağır iş yapma. Fırsat buldukça yat canım

Olsun canım bak çok şükür keseyi görmüşsün. Son adet tarihin ne zamandı senin. Bu arada bol bol yat dinlen. Ağır iş yapma. Fırsat buldukça yat canım
Sat :29 Haziran Mümkün olduğunca yatarım tabi de bugün nöbetim var hastanede mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…